Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτο πηρα τελικα το παρηγγειλα 3-5 μερες με dhl 68 euro ολα μεσα αν το εκανα 15-30 μερες παραδωση ηταν 5 euro λιγοτερα thanks

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

DHL από Κίνα?? Ακύρωση γρήγορα, εκτός αν δεν σε πειράζει να πληρώσεις κερατιάτικα στο τελωνείο.

Αυτο εκανα εστηλα μειλ και ζητησα αλλαγη αποστολης περιμενω απαντηση..αλληθεια για 68 euro ποσα να ζηταγαν τελωνειο

Δυστυχώς η αγορά από Κίνα αυτά έχει, αν εισαι τυχερή θα το έχεις σε 2 εβδομάδες αλλά μπορεί να πάρει και μήνα. That's the price you pay που λένε και στο χωριό μου.
Δεν έχω ιδέα για τον εκτελωνισμό, ό,τι θέλουν χρεώνουν.

Re: S.O.S... υπαρχει Media player Android με εξοδο σε scart η av ( rca ) .?

Παραθέτω λοιπον το media player καθώς και τα χαρακτηριστικά του:

Himedia Q5II EU

ARM Cortex A9 1.6G Dual-core CPU+Mali-400 GPU
Android 4.2
Google Browser and HTML5 Support
Google play support
DLNA Support
HiControl , HisHARE , Airplay , Miracast Support
2D/3D Games Support
3D BDISO Support
Built-in 802.11N WIFI
New designed remote control makes operation simple and confortable
DTS-HDMA and TRUEHD 7.1 PassThrough Support
External SATA Interface
XBMC , Netflix , Flash Support

Hardware :

CPU : ARM Cortex A9 1.6G Dual-core CPU+Mali-400 GPU
RAM : 1GB DDR3
Flash : 4GB NAND Flash
Wired LAN : 10/100 Base-T Ethernet
Wireless LAN : Built-in 802.11N WIFI
USB: USB2.0 Host*3( connect to USB devices)
SATA : External Hot sWAP sata + Power Interface
AV output : Composite , HDMI , L/R Stereo , Optical SPDIF
Card Reader : MMC/SD 2-in-1 card reader
MCU : MCU power on/off remote controller

Είναι η ευρωπαικη εκδοσητου Q5II με
Google PlayStore
Και υποστηριξη AirPlay και Mirroring

Καλό φαίνεται αυτό.....Σε τι τιμή βγαίνει ?

Αυτο εκανα εστηλα μειλ και ζητησα αλλαγη αποστολης περιμενω απαντηση..αλληθεια για 68 euro ποσα να ζηταγαν τελωνειο

Εγώ απ'ότι κατάλαβα .....το βιάζεσαι. Πως κατέληξες σε παραγγελία από Κίνα με άγνωστους δασμούς...και 2-3 εβδομάδες παράδοση?

Καλό φαίνεται αυτό.....Σε τι τιμή βγαίνει ?

Η τιμή του είναι στα 160
Σε μέλη του φόρουμ θα γίνεται 140
Και δεν είναι η κινεζική εκδοση
Μακάρι να μπορουσα να είχα ακόμα καλύτερη τιμή αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα
οι δασμοί είναι...

Η τιμή του είναι στα 160
Σε μέλη του φόρουμ θα γίνεται 140
Και δεν είναι η κινεζική εκδοση
Μακάρι να μπορουσα να είχα ακόμα καλύτερη τιμή αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα
οι δασμοί είναι...

Σ'ευχαριστούμε φίλε μου για την προσφορά σου. Προσωπικά θα την σκεφτώ ...γιατί θέλω να πάψω να τρέχω Android OS από το PC.....

Σ'ευχαριστούμε φίλε μου για την προσφορά σου. Προσωπικά θα την σκεφτώ ...γιατί θέλω να πάψω να τρέχω Android OS από το PC.....

Ενημερωτικά πάντως επειδή έχω δουλέψει αρκετά μέχρι να προβω
στην συγκεκριμένη εισαγωγη,είναι το πιο λειτουργικό σε χειρισμό απο τα υπολοιπα,
Μια extra λειτουργια που το κανει πιο λειτουργικό είναι οτι υπαρχει εφαρμογη που το χειρίζεσαι δικτυακά απο android κινητό η tablet.

Καλησπέρα παιδιά απο μένα και καλώς σας βρήκα (μιας και είναι το πρώτο μου post)!!!!
Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός tv media player γιατί η τηλεόραση μου ναί μεν είναι full hd αλλά δεν
έχει πάνω της εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Για να είμαι ειλικρινής με ενδιαφέρει να παίζει οτι βίντεο υπάρχει στο διαπλανητικό σύμπαν:music-smiley-005:. Επίσης έχω και gopro που τραβάει και κάπως βαριά βίντεο και θα ήθελα να μπορεί να τα αναπαράγει εξίσου και αυτά ακούραστα... Έχω θέσει ένα όριο στο πόσο που μπορώ να διαθέσω μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και αυτό είναι τα 100 ευρώπουλα...
Ακούω λοιπόν προτάσεις απο τους γνώστες!!!:worshippy:

Υπαρχει καποιο καλυτερο απο το med600x3d που να παιζει σχεδον τα παντα και να εχει γρηγορο μενου κ.τ.λ. και να κοστιζει μεχρι 150 ευρω?

Αν ναι ποιο και γιατι το λετε καλυτερο απο το med600x3d?

Εννοειτε να εχει συνεχης υποστηριξη με firmware updates και οχι μονο....

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Υπαρχει καποιο καλυτερο απο το med600x3d που να παιζει σχεδον τα παντα και να εχει γρηγορο μενου κ.τ.λ. και να κοστιζει μεχρι 150 ευρω?

Αν ναι ποιο και γιατι το λετε καλυτερο απο το med600x3d?

Εννοειτε να εχει συνεχης υποστηριξη με firmware updates και οχι μονο....

To med1000x3d όταν πέσει η τιμή του.

Υ.Γ. Fits....Έχω πλέον την αίσθηση οτι ρωτάς , έτσι....για να ρωτάς!

Οπως το ειπες μονο την αισθηση εχεις καθοτι αυτο που λες δεν ισχυει τοσο απλα.

Δηλαδη ειναι κακο να ανανεωνουμε τα media players μας με καλυτερα ετσι και απαγορευεται να ρωταμε για καλυτερα αν εχουμε ηδη καποια σωστα?

Λοιπον τωρα εχω το wd hd tv gen3 και κατα καιρους χρησιμοποιω και το med600x3d του κολητου μου και επειδη εγω οπου να 'ναι θα δωσω το wd hd tv gen3 με ενδιαφερει να προβω στην αγορα καποιου καλυτερου απο αυτο.
Ισως με ενα νεοτερο wd hd tv που θα λογικα θα βγαλει φετος η western digital.

Δεν θελω καποιο mede8er αλλα αλλης μαρκας καλυτερης απο τα mede8er αν ειναι δυνατον.

Αν δεν θελεις να μου απαντησεις γιατι πιστευεις οτι ρωταω για πλακα και ετσι για να ρωταω ειναι ΑΝΑΦΕΡΕΤΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ αλλα να σε παρακαλεσω να ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ οπως επισης να μου επιτρεψεις να ξερω καλυτερα απο εσενα τι ακριβως θελω για εμενα.

Τι εννοεις?
Να συγκρατηθω ως προς τι?
Στο να αγορασω νεο media player τωρα?

Γενικά έχε μια συμπεριφορά low profile..για να μπορείς να διατηρήσεις το profile σου...😊

καλυτερη απο το mede8er και με 150 ευρω λιγο δυσκολο...

γιατι δε βαζεις κανα 100αρικο ακομα να χτυπησεις κανα NUC και να εχεις και mini pc εκτος των αλλων;

και μπορει και να σου κρατησει και παραπανω σε χρονικη διαρκεια αρα να γλυτωσεις λεφτα απο αλλη αλλαγη...

Γενικά έχε μια συμπεριφορά low profile..για να μπορείς να διατηρήσεις το profile σου...
Γιατι ειπα κατι αγενες ή κατι που δεν ισχυει ποιο πανω?

Απλα σου ειπα πολυ απλα οτι ειναι λογικο να ξερω καλυτερα τι θελω εγω και οχι να λες εσυ για εμενα τι θελω.

Ουτε εβρισα, ουτε ειρωνευτικα, ουτε τιποτα....

Ειναι τοσο κακιστο δηλαδη που θελω να ψαξω ενα δυνατοτερο media player απο αυτο που εχω τωρα(wd hd tv gen3)???

Εχω δει και παρα μα παρα πολλα ατομα εδω που εχουν δυο media players ή θελουν να αναβαθμησουν αυτα που ηδη εχουν και ολους εσας στη διαχηριστικη ομαδα του φορουμ να τους βοηθατε κ.τ.λ. χωρις να τους κανετε παρατηρηση κ.τ.λ. ενω εμενα αμεσως να μου κανετε παρατηρηση και νηξη για πιθανο μπαν χωρις να κανω κατι το τρομερο.....
Εκανα κατι κακο????
Εχω αδικο???????

καλυτερη απο το mede8er και με 150 ευρω λιγο δυσκολο...

γιατι δε βαζεις κανα 100αρικο ακομα να χτυπησεις κανα NUC και να εχεις και mini pc εκτος των αλλων;

και μπορει και να σου κρατησει και παραπανω σε χρονικη διαρκεια αρα να γλυτωσεις λεφτα απο αλλη αλλαγη...
Τι ειναι αυτο το nuc?????

Ουτε που το εχω ξανακουσει.

Δηλαδη σε αυτο το nuc που λες μπορεις να εγκαταστησεις windows κ.τ.λ. ή εχουν δικο τους λειτουργικο?

Last edited:

NUC 2820 ή 2028 κάπως έτσι, έχει γύρω στα 125 ευρώ + ram + HDD/SD
NUC = σε διαστάσεις πολύ μικρό PC, υπάρχει νήμα για NUC

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γιατι ειπα κατι αγενες ή κατι που δεν ισχυει ποιο πανω?

Απλα σου ειπα πολυ απλα οτι ειναι λογικο να ξερω καλυτερα τι θελω εγω και οχι να λες εσυ για εμενα τι θελω.

Ουτε εβρισα, ουτε ειρωνευτικα, ουτε τιποτα....

Ειναι τοσο κακιστο δηλαδη που θελω να ψαξω ενα δυνατοτερο media player απο αυτο που εχω τωρα(wd hd tv gen3)???

Εχω δει και παρα μα παρα πολλα ατομα εδω που εχουν δυο media players ή θελουν να αναβαθμησουν αυτα που ηδη εχουν και ολους εσας στη διαχηριστικη ομαδα του φορουμ να τους βοηθατε κ.τ.λ. χωρις να τους κανετε παρατηρηση κ.τ.λ. ενω εμενα αμεσως να μου κανετε παρατηρηση και νηξη για πιθανο μπαν χωρις να κανω κατι το τρομερο.....
Εκανα κατι κακο????
Εχω αδικο???????

Εχεις 1000% άδικο και είναι ενα θέμα που δεν θα συζητηθεί στο ανοιχτό φόρουμ.
Αυτά που γραφείς,και ειδικα όπως τα γραφείς σε συνδιασμό με την επιμονή σου, θέλω να ξέρεις οτι σε έχουν φέρει σε μια θέση χωρίς γυρισμό οπου για να συνεχίσεις να εχεις το προνόμιο να γραφείς εδώ θα πρεπει να προσέχεις κάθε σου ποστ.Οι πρακτικές σου είναι γνωστές σε εμας (και όπως διαπιστώνουμε και σε αρκετά αλλά φόρουμ)
Επίσης οτι σου είπε και ο Onlinen ισχυει στο ακέραιο.
Το αίσθημα της αδικίας φρόντισε να το πνιξεις, καλη συνέχεια (χωρίς συνέχεια στην κουβεντα αυτη εύχομαι).