Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Η xtreamer είναι γνωστή για τα προϊόντα της που σε μερικά διαφήμιζε προδιαγραφές που δεν υπήρχαν και έπιανε κορόιδα τους καταναλωτές π.χ. xtreamer1, xtreamer ultra
όπως επίσης τα firmware της είναι χάλια, γεμάτα bugs και δεν αναφέρομαι στα linux ή android προϊόντα της...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Προς το παρόν φίλε μου το μόνο που φαίνεται ότι μπορεί να κάνει αυτά που θες είναι αυτό : http://www.xtreamer.net/SideWinder4/

Δίνει (λόγω του συγκεκριμένου του επεξεργαστή ) 1080p μέσω XBMC και έχει λειτουργία pvr

Y.Γ. Μην δίνεις τόση βαρύτητα σε όσους λένε ότι η Xtreamer δεν βγάζει καλά players , όπως επίσης μην περιμένεις από την Xtreamer να έχεις το customer service του επιπέδου Mede8er.

τι έχει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής? general purpose ARM SoC για tablet είναι, με την ξεπερασμένη παιχνιδοκάρτα mali-400 για gpu... τα 3/4 των android αυτην έχουν, και όλα βγάζουν 60Hz...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Η xtreamer είναι γνωστή για τα προϊόντα της που σε μερικά διαφήμιζε προδιαγραφές που δεν υπήρχαν και έπιανε κορόιδα τους καταναλωτές π.χ. xtreamer1, xtreamer ultra
όπως επίσης τα firmware της είναι χάλια, γεμάτα bugs και δεν αναφέρομαι στα linux ή android προϊόντα της...

Ζητώ συγγνώμη που παίρνω αφορμή τα λεγόμενά σου για να απευθυνθώ σε όσους μας διαβάζουνε ...(το κάνω επειδή γράφεις συχνά, οπότε πρέπει να έχεις συγκροτημένη γνώμη) αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ναι: Υπερθεματίζουν όσον αφορά τις δυνατότητες των προιόντων τους και έχουν χρησιμοποιήσει marketing promotion για να πουλήσουν χωρίς να είναι 100% σίγουροι γι'αυτά που προσφέρουν.
Ομως από την άλλη μεριά έχουμε πολλούς επίσης ανώριμους προς την τεχνολογία και το σωστό setting up.

Επαναλαμβάνω ότι από τα χέρια μου έχουν περάσει σχεδόν όλα τα μηχανήματα που έχει βγάλει η Xtreamer μέχρι το Prodigy Silver όπου σταμάτησα να αγοράζω.

Ολα, λειτούργησαν στα χέρια μου μια χαρά. (όλα τα mp's έχουν τα προβληματάκια τους.) Μόνο η Mede8er μέχρι σήμερα στάθηκε όπως πρέπει στους πελάτες της.
Πριν λίγο, έβαλα το Xtreamer Pro έτσι από περιέργεια να παίξει remux αρχείο m2ts 40 giga framestor. Δυσκολο αρχείο για όσους το ξέρουν και VC1 και από δίκτυο samba. Χαμπάρι δεν πήρε. Εικόνα super και ήχο DTS-HR.
Τα παραπάνω τα γράφω γιατί θέλω να κάνω συγκεκριμένο πως δεν φταίνε μόνο τα players....αλλά και εμείς λίγο που δεν ξέρουμε να τα χειριστούμε ή να σετάρουμε σωστά τις συνδέσεις τους με τα άλλα μηχανήματα ή το δίκτυό μας.

Το μόνο μηχάνημα κατά την άποψή μου με το οποίο "κρέμασε" η Xtreamer τους αγοραστές ήταν το Sidewinder 2 άν θυμάμαι καλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

τι έχει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής? general purpose ARM SoC για tablet είναι, με την ξεπερασμένη παιχνιδοκάρτα mali-400 για gpu... τα 3/4 των android αυτην έχουν, και όλα βγάζουν 60Hz...

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο...:D Είναι όμως στην κατηγορία που υποστηρίζει 1080p σε xbmc περιβάλλον. :

XBMC Android runs with integral hardware video decoding for smooth 720p/1080p video :
RK3188 quad-core (only on certain hardware - i.e. MiniX)
Tegra 3
Amlogic 8726-M1
Amlogic 8726-M3
Amlogic 8726-M6

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο...:D Είναι όμως στην κατηγορία που υποστηρίζει 1080p σε xbmc περιβάλλον. :

... στα 60Hz?

πάντως την λίστα από το iboom την έχω δει και εγώ... και συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση που στα android θεωρείται "προτέρημα"... το αυτονόητο, να υποστηρίζει δηλαδή ένα player 1080p!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω

... στα 60Hz?

πάντως την λίστα από το iboom την έχω δει και εγώ... και συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση που στα android θεωρείται "προτέρημα"... το αυτονόητο, να υποστηρίζει δηλαδή ένα player 1080p!!!!

Για τα Android , είναι ακόμα προτέρημα..:D

Δυστυχώς στα 60Ηz.

επειδή xtreamer είχα και εγώ, δε μιλάω για κακή χρήση των προϊόντων της αλλά για κακή παραγωγή προϊόντων της εταιρείας με λάθος specs και υποσχέσεις που δεν κράτησε η εταιρεία.
Επίσης η εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Βασικά hardware χωρίς σωστό λογισμικό είναι σαν να μην υπάρχει. Η Xtreamer έχει ξεχάσει τι είναι σωστό λογισμικό τα τελευταία χρόνια. Δεν αρκεί ένα MP να παίζει ένα βαρύ αρχείο ή να παίζει DTS-MA. Τα προβλήματα, κολλήματα και το ασταμάτητο δούλεμα της εταιρίας προς τους καταναλωτές δεν είχαν προηγούμενο. Στο δε forum τους, αν εξέφραζες ένα πρόβλημα με πιο έντονο τρόπο, ban. Προφανώς οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τι εστί κοινότητα, τι support, τι σεβασμός στον καταναλωτή. Μακράν η πιο αστεία εταιρία που υπάρχει.

Καλησπέρα. Το egreat r1 μάλλον πεθανε τελείως αύτη την φορά. Δεν δείχνει εικόνα στην τηλεοραση. Το έχω δοκιμάσει και σε αλλες τηλεοράσεις με αλλά καλώδια άλλα τίποτα.
Οι στανταρ απαιτήσεις που έχω είναι να παιζει απροβληματιστα 1080p ταινίες, υπότιτλους, να έχει οπτική ίνα για σύνδεση με ενισχυτή και ενα Κάλο μενού για αναπαραγωγή αλλων πολυμέσων θα ηταν μια χάρα. Το budget θέλω να είναι γυρώ στα 100 ευρώ. Αν πάμε παραπανω καλυτερα να φτιαξω ενα htpc. Το raspberry pi ζηλεύω (λογω τιμης) γιατί θεωρώ οτι είναι εξαιρετικό αλλα φοβάμαι μην αποδειχτεί ''λίγο''. Όλες οι προτάσεις είναι καλοδεχουμενες.

egreat R6S, wdtv, μετά μπορείς να δεις σε android box, υπάρχει όπως είπες το raspberry pi.

Κοιτάζω το egreat r6s και της WD.

Το ξέρω οτι δεν έχει οπτική ίνα το raspberry αλλά τι να κανουμε, πρεπει να γίνονται και συμβιβασμοι

Καλό φαίνεται το r6s. Απο Ελλάδα έχει 109 και απο εξω δεν μπορω να το βρω απο καπου αξιόπιστα. Συγγνώμη για το double post, δεν μπορω να κάνω edit

Είναι κινέζος ο πωλητής και η αγγελία είναι στο αμερικάνικο eBay. Αν έρχεται απο Κίνα καλώς, αλλιως την τιμή πληρωνεις τελωνειο. Και στο αγγλικό eBay υπαρχουν μονο κινέζοι πωλητες

Καλησπέρα έχω ενα egreat r1 ο όποιος δεν μου δείχνει εικόνα σε καμια εξοδο σε επαφη μου με το eshop απο οπου και τον είχα αγοράσει μου ειπαν οτι είναι μη επισκευάσιμο.θα μπορούσε καποιος βάσει εμπειριας νάμου προτείνει κάποιον player;

Τι μπάτζετ εχεις?
Στα 160 είναι πολύ καλό το med600x3d.
Κοντά στα 100 είναι το wd live 3 που όμως δεν παιζει 3d,μονο sbs νομιζω.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

παιδια εχετε καποια γνωμη για το oplay tv pro της asus? http://www.asus.com/Multimedia/OPlay_TV_Pro/ η κατι αντιστοιχο?

Δεν έχει καλές κριτικές. Είναι από αυτά που έχουν πολύ καλό σχεδιασμό, αλλά λειτουργικότητα...ελλιπή.