Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γρήγορη ερώτηση....

Πίο απο τα 2 μηχανιματα έχει καλύτερη πιοτητα εικόνας.
Dune HD TV-303D
ή
PopCorn Hour A-410
????

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2
Αλλά δεν ξέρω πιο να επιλέξω.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

δε νομίζω ότι συγκρίνονται, το 410 έχει το καλύτερο chipset

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Λοιπόν, επειδή έχω ήδη ένα καλό media player (LaCinema ClassicHD) με τον sigma 8655 που είμαι πολύ ικανοποιημένος, θα ήθελα να πάω σε ένα καινούριο media player που θα δω ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα εικόνας - ήχου , αλλά και πολλά νέα καλούδια όπως τηλεχειρισμό απο το android μου για να μην ανοίγω την τηλεόραση μου για να ακούσω ΜΡ3 ας πουμε.
Διαβάζοντας τα σχόλια σας στο forum κατέληξα ότι το μόνο media player που πληρει τις ανάγκες μου είναι το Popcorn hour A400, μετά όμως είδα το 410 και είμαι σε δίλημμα.
Ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω απο το you.gr το Α400 είδα τις διαφορές που έχει το Α410 και σκέφτομαι να πάρω το καινούριο. αλλά!!! δεν υπάρχει στην Ελλάδα! Τι να κάνω; αξίζει η διαφορά επιδόσεων του 410 να μπω στο ρίσκο αγοράς απο μαγαζί εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και να φλερτάρω με τα τελωνεία; η να πάω στην σίγουρη λύση Α400 απο ελληνικό αξιόπιστο κατάστιμα με την σιγουριά της εγγύησης και χωρίς τελωνεία. είμαι σε αυτό το δίλημμα. Κάθε βοήθεια-γνώμη ευπρόσδεκτη.

Αφού είσαι ευχαριστημένος μ' αυτό που έχεις ήδη, γιατί να βιαστείς;
Το Α410 θεωρείς ότι θ' αργήσει τόσο, ώστε να το πληρώσεις 'χρυσό' με τελωνεία κλπ;

Αφού είσαι ευχαριστημένος μ' αυτό που έχεις ήδη, γιατί να βιαστείς;
Το Α410 θεωρείς ότι θ' αργήσει τόσο, ώστε να το πληρώσεις 'χρυσό' με τελωνεία κλπ;

Πότε κυκλοφόρησε το 410????

Θα έρθει και Ελλάδα;

φιλε mib123 στην ενοτητα του popcorn a-400/410 εχουν αγορασει πολλοι απο το συγκεκριμενο site http://www.cloudmedia.com/. ρωτα τους αν πληρωσαν τελωνειο και ποσο τους πηγε τελικα.παντως απο τι βλεπω το εχει 259 δολαρια δηλαδη περιπου 190 ευρω.

Χαιρετώ. Εδώ και 4 χρόνια , είχα το WD TV Live , το οποίο από χθες μας άφησε χρόνους (δεν δίνει σήμα , έκανα reset με το κουμπάκι , άλλαξα καλώδια , τηλεοράσεις κτλ).

Ψάχνω λοιπόν αντικαταστάτη.

Κάποια VFM πρόταση (να πω , πως δεν με ενδιαφέρουν wifi , ethernet παρά μόνο ποιότητα εικόνας και υποστήριξη αρχείων video). \?

Ευχαριστω.!!!

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μία αγορά Android TV.
Είμαι ανάμεσα σε 2 μοντέλα το Minix X8-Η (https://www.minya.gr/en/minix/Minix-Neo-X8-Η) και το Measy 4K (https://www.minya.gr/en/Android-TV/Measy-B4A-4K-Media-Player-Android-TV) Η Χρήση που το θέλω είναι πιο πολυ XBMC και λιγο ιντερνετ. Αλλα με ενδιαφέρει να μήν κολάει στο Streaming.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ρώτα στο να για Android

Ρε παιδιά,.
είδα αυτό Hisense Pulse (http://www.hisense-usa.com/pulse/) και μου φάνηκε πολύ καλό... το ξέρει κανείς; θα μπορεί να παίζει τα αρχεία μου απο το ΝΑS μου;
Θα έχει καλή ποιότητα εικόνας;

Αγορά νέου media player

Καλημέρα. Ψάχνω για media player μέχρι 70 . Τα turbo-x starlet και crazy lib στο plaisio αξίζουν στις τιμές που κοστίζουν;

Μήπως να δεις κάτι με Android και XBMC;

Έτσι κι αλλιώς, αν πάρεις απο το Πλαίσιο, τα ίδια ή χειρότερα προβλήματα θα έχεις :p

Αγορά νέου media player

Κάτι απλό ψάχνω, Κώστα. Δεν έχω απαιτήσεις πέρα από θέαση αρχείων και σωστή εμφάνιση υποτίτλων.

Αυτο που λεει ο Σεραφειμ με ενδιαφερει και μενα .. Media player που απλα να παιζει διχως σκαλωματα και artifacts αρχεια mkv 720 και 1080p , μεγεθους 4-8 το πολυ GB, διχως 3d, ουτε δυκτια κτλ,. Και απλα να σενιαρει ωραια τους srt υποτιτλους... Αυτα τα android κουτακι των 50ευρω κανουν; Δε θελω να δωσω πολλα..
Για την ωρα βλεπω απτο pc και λεω ν πειραματιστω με κανα κονσερβοκουτακι.

Καλημέρα και από μένα. Ψάχνω media player για να βλέπω 3d mkv movies με 3d subs σε dlp projector optoma HD67. Υπάρχει κάτι υπόψην? Έχω ήδη med600x3d αλλά δεν παίζει με το προβολέα.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα και από μένα. Ψάχνω media player για να βλέπω 3d mkv movies με 3d subs σε dlp projector optoma HD67. Υπάρχει κάτι υπόψην? Έχω ήδη med600x3d αλλά δεν παίζει με το προβολέα.

στο νήμα του med θυμάμαι ότι το χρησιμοποιούν με προβολές

Για entry level media player, δηλαδή για τα βασικά (όπως τα εννοώ εγώ):

- αξιοπρεπή αναπαραγωγή πολλών ειδών αρχείων (mkv, avi, mp4 κλπ) από USB stick και από εξωτερικό σκληρό
- υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων
- ρύθμιση υποτίτλων (χρονισμός κλπ)
- ευκολία χρήσης (plug'n'play)

o Western Digital TV Live Streaming που έχει κατέβει στα 80 ευρώ,
εξακολουθεί να είναι καλή επιλογή;

Μετά το τελευταίο firmware update (του Δεκεμβρίου) που έδωσε dts HD MA bitstream out, βελτίωσε σημαντικά την ταχύτητα πλοήγησης και την αναγνώριση σκληρών δίσκων και έλυσε κάποια θέματα που υπήρχαν με την πίσω θύρα USB, δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα...

Edit: Κυκλοφόρησε βλέπω Ελλάδα και η ανανεωμένη έκδοση του player (WDBPUF0000NBK) στην ίδια τιμή (υποστηρίζει επιπλέον Miracast), αλλά δεν γνωρίζω αν στις λοιπές λειτουργίες του ταυτίζεται με την έκδοση firmware 2.01.86 του WDBGXT0000NBK...

Last edited:

Μια διευκρίνιση διότι με έχει κουράσει πολύ το θέμα του χρονισμού των υποτίτλων. Με μια γρήγορη ματιά είδα στο manual το σχετικό εδάφιο για τη ρύθμιση των υποτίτλων και δεν αναγράφεται με σαφήνεια ότι μπορεί ο χρήστης να διορθώσει το συγχρονισμό.

subbb.jpg

Είναι 100% σίγουρο ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
Επίσης, υπάρχει όριο στη διόρθωση του χρονισμού; Μου έχουν τύχει και περιπτώσεις όπου υπήρχε σχεδόν 1 λεπτό διαφορά μεταξύ ταινίας/υποτίτλων.

Last edited: