Αν ακομα το ψαχνεις, το 300 φτανει και περισσευει για HTPC αν δεν εχεις απαιτησεις hardcore gamer ή τρομερα.... "αισθητικες" (ως προς το κουτι παει αυτο). Ενας celeron G1820 του 30ευρου και κατι ψιλα κανει θαυματα, οι καρτες γραφικων με μπατζετ στο 100αρικο ειναι απειρως καλυτερες απο οποιοδηποτε "κουτι" media player (και λεω του 100ευρου γιατι εκει η χρηση ...διευρυνεται ΚΑΙ στα παιχνιδια, αλλιως παιρνεις καποια αρκετα φθηνοτερη και μονο ΑΝ χρειαζεται) και φυσικα δε θα χρειαστει καν να σκεφτεις αν τυχον υπαρχει καποιος περιορισμος (που με τα κουτακια που λεω σχεδον παντα κατι θα υπαρχει). Με τετοιο μπατζετ χωραει ανετα ακομα και ενας ssd μεσα να μπουταρεις σε 5-6 δευτερολεπτα τα windows 8.1.Αγαπητοί συνφορουμίτεςβ¦,
Είμαι στην αναζήτηση media player streamer και χρειάζομαι τα φώτα β βοήθεια β γνώμη σας για τα παρακάτω:
1. Αγοράζω media player?
2. Αγοράζω έτοιμο Intel NUC?
3. Φτιάχνω από μόνος μου μινι pc κουτί κλπ, κάρτα γραφικών, ήχου κλπ?
Να επισημάνω ότι:
- ενδιαφέρομαι για XBMC οπότε υπάρχουν media players να το υποστηρίζουν?
- εύρος τιμής max 300 οπότε μάλλον την επιλογή 3 μάλλον την ξεχνάωβ¦
- όσον αφορά την επιλογή 2 πρόσφατα έχω αρχίσει και την ζαχαρώνωβ¦
Ένα βρίσκομαι στο λάθος νήμα παρακαλώ υποδείξτε μου να πάω!
Βρήκα στο Amazon αυτό -> Mede8er MED600X3D Media Streamer . Καλύτερο είναι, χειρότερο ή αυτό που λες!?Αφού σου απαντήσαμε τόσες φορές. Πάρε το mede8er 600, χωρίς wifi έχει 160, με wifi 180.
ΤΡΙΠΛΌΚΛΕΙΔΏΝΕΙ στα 23,976 και μπαίνει απροβλημάτιστα (?) στο Ιντερνέτ (τι εννοείς απροβλημάτιστα δεν ξέρω).
Downmix κάνει.
Αυτό με το HDMI που λες είναι πολύ σπέσιαλ περίπτωση. Στην Samsung δεν το κάνει (και δεν βρίσκω λόγο να το κάνει).
Οι υπότιτλοι είναι απλά ΤΈΛΕΙΟΙ και βάζεις ότι fonts θες (με ουρίτσες, χωρίς ουρίτσες, καλλιγραφικά, απλά bold, ήμιbold, ότι σχεδόν font έχει ελληνικά στα Windows.
Μην διανοηθείς και πάρεις android (ακόμα).
Τέλος, αν θες να κάνεις παπάδες, πάρε ένα νορμάλ PC/Laptop και θα σου λέει μέχρι και ποια ταινία/επεισόδιο να δεις σήμερα.
Βρήκα στο Amazon αυτό -> Mede8er MED600X3D Media Streamer . Καλύτερο είναι, χειρότερο ή αυτό που λες!?
αυτό που λέει είναι
Επειδή σκέφτομαι και εγώ κάποια στιγμή μέχρι τις γιορτές να πάρω ένα, βρήκα στο ebay με το wifi 181 . Παίζει πουθενά Ελλάδα? Στο skroutz είδα δεν το πουλάει κάποιος
Αν ακομα το ψαχνεις, το 300 φτανει και περισσευει για HTPC αν δεν εχεις απαιτησεις hardcore gamer ή τρομερα.... "αισθητικες" (ως προς το κουτι παει αυτο). Ενας celeron G1820 του 30ευρου και κατι ψιλα κανει θαυματα, οι καρτες γραφικων με μπατζετ στο 100αρικο ειναι απειρως καλυτερες απο οποιοδηποτε "κουτι" media player (και λεω του 100ευρου γιατι εκει η χρηση ...διευρυνεται ΚΑΙ στα παιχνιδια, αλλιως παιρνεις καποια αρκετα φθηνοτερη και μονο ΑΝ χρειαζεται) και φυσικα δε θα χρειαστει καν να σκεφτεις αν τυχον υπαρχει καποιος περιορισμος (που με τα κουτακια που λεω σχεδον παντα κατι θα υπαρχει). Με τετοιο μπατζετ χωραει ανετα ακομα και ενας ssd μεσα να μπουταρεις σε 5-6 δευτερολεπτα τα windows 8.1.
Παιδιά ένα Νέο Media player σε τιμή μέχρι 500...Τί προτείνετε ? Mede8er MED1000X3D Wi-Fi 3D Multimedia Player with 4TB Hard Disk η το Dune HD Base 3D - 4TB HDD......η ενα PC ...Laptop με HDMI port........αλήθεια ξέρει κάποιος από που μπορώ μέσω Ίντερνετ να κατεβάζω εξώφυλλα να κάνω αναζήτηση με βάση το αρχείο για να φτιαχνω την βιβλιοθήκη μου με τις ταινίες. ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.