Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μήπως τελικά αυτό που πήρα είναι το WD TV (2014). Το μοντέλο που γράφει στο κουτί είναι WDBAAP0000NBK-EESN.

sorry! Επειδή είμαι στην δουλειά και δεν είμαι σίγουρος νομίζω οτι το μοντέλο είναι το wdbpuf0000nbk-eesn

Και εγώ ψάχνοντας λίγο νομίζω οτι αυτό είναι. Ευχαριστώ!

Ειχαμε μιλησει για ενα πολυ αυγκεκριμενο.
Ασε που δεν ειχαμε μιλησει για linux media players

Ειχαμε μιλησει για ενα πολυ αυγκεκριμενο.
Ασε που δεν ειχαμε μιλησει για linux media players

Το ίδιο chipset φοράνε. Βέβαια, δεν έχει αλουμινένιο σασί το δικό μου, μπορεί αυτό να κάνει τη διαφορά... :BDGBGDB55:

:flipout:
Χμμμμ... Δεν είχαμε μιλήσει για τα android media players το προηγούμενο ΣΚ; :chinscratch: :p

Ε, λοιπόν παρότι με ενδιαφέρει τώρα το πήρα χαμπάρι έγινε ενα (έστω έμμεσο) συγκριτικό με android tv box vs media player. Και επειδή μου πήρε λίγο να το βρω (παρότι κάτω απο τα μάτια μου) εδώ το θέμα:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/113963-Android-tv-box-vs-Media-player

Εγώ κρατάω τα παρακάτω:
http://avclub.gr/forum/showthread.p...player?p=1057203802&viewfull=1#post1057203802
http://avclub.gr/forum/showthread.p...player?p=1057206223&viewfull=1#post1057206223

Ευχαριστώ τον Γιάννη-Γάτα (-moderator) JL_? που τα ανέφερε και εδώ και ξεστραβώθηκα:flipout:...

media player να πέζει όλες τις μορφές βίντεου-ήχου

καλησπερα σε όλους ψάχνω να αγοράσω οικονομικό media player καινούργιο η μετχ/νο δεν με απασχολει και πολυ αυτο

τωρα εχω μια tv philips (PHILIPS 32PFH4109 32')' και την συνδεεω με εξωτ.σκληρο δικσο και αλλωτε πεζουν οι subs και αλλωτε οχι,το ιδιο συμβανει και με το ν ηχο τεσπα

τα θελω μου ειναι να πεζει αρχεια (1080 10gb -1080 6gb) κλτπ πχ και ολες τις μορφες ηχου,να βαλω μια ταινια πχ και να ξερω οτι θα πεξει κατευθειαν χωρις πολλα πολλα,και οχι οπως κανω τωρα και παιδευομαι συνεχεια!

δεν με απασχολει καθολου η μαρκα η αν ειναι μετχ/νος κλτπ απλα αυτο που θελω ειναι να κανω την δουλεια μου,και να ειναι οικονομικος!

και βασικά λέω να πάρω αυτόν wd tv line τι λέτε?

Υ.Σ. μπορώ πχ να συνδεεώ το κινητό μου android με hdmi στην tv μου και να βλέπω απο εκεί τις ταινίες??είναι πρακτικό όμως??

Last edited:

καλησπερα παιδια καθαρα για xbmc ποιο προτεινετε;

Re: media player να πέζει όλες τις μορφές βίντεου-ήχου

καλησπερα σε όλους ψάχνω να αγοράσω οικονομικό media player καινούργιο η μετχ/νο δεν με απασχολει και πολυ αυτο

τωρα εχω μια tv philips (PHILIPS 32PFH4109 32')' και την συνδεεω με εξωτ.σκληρο δικσο και αλλωτε πεζουν οι subs και αλλωτε οχι,το ιδιο συμβανει και με το ν ηχο τεσπα

τα θελω μου ειναι να πεζει αρχεια (1080 10gb -1080 6gb) κλτπ πχ και ολες τις μορφες ηχου,να βαλω μια ταινια πχ και να ξερω οτι θα πεξει κατευθειαν χωρις πολλα πολλα,και οχι οπως κανω τωρα και παιδευομαι συνεχεια!

δεν με απασχολει καθολου η μαρκα η αν ειναι μετχ/νος κλτπ απλα αυτο που θελω ειναι να κανω την δουλεια μου,και να ειναι οικονομικος!

και βασικά λέω να πάρω αυτόν wd tv line τι λέτε?

Υ.Σ. μπορώ πχ να συνδεεώ το κινητό μου android με hdmi στην tv μου και να βλέπω απο εκεί τις ταινίες??είναι πρακτικό όμως??

Ο WD live ειναι πολύ καλός για τα λεφτά του κ θα μείνεις ικανοποιημένος. Επίσης ειναι εύκολος στην χρηση και μπορεί να αναπαράγει εξωτερικους υποτιτλους

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γνωριζει ή εχει διαβασει κανεις αν η western digital προκειτε να βγαλει νεοτερο media player απο το πολυ παλιο πλεον wd tv live gen3?
Και αν ναι ποτε αναφερεται οτι θα βγαλει?
Συνηθως εβγαζε καθε 1μιση με 2 χρονια αλλα το wd tv live gen3 ειχε βγει το 2011 και απο τοτε εχουν περασει 3 με 4 χρονια.

Καλησπέρα σε όλους σας,
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός media player.
Διάβασα εκτενώς τα Threads που αφορούν το θέμα και μου λύθηκαν αρκετές απορίες που είχα. Αυτό που ζητώ είναι να μου προτείνετε ένα μηχάνημα με τις παρακάτω προδιαγραφές.
1. θα προτιμούσα να έχει android.
2. Σημαντικό να παίζει πολύ καλά full HD (mkv) ταινίες και να υποστηρίζει 4Κ.
3. Σημαντικό να παίζει απροβλημάτιστα ήχο DTSHD και Master Audio γιατί θα συνδεθεί με ενισχυτή pioneer που υποστηρίζει αυτές τις κωδικοποιήσεις ήχου. (hdmi pass-through)
4.Να παίζει καλά και χωρίς προβλήματα το xbmc ή άλλο παρόμοιο πρόγραμμα.
5.Να είναι αξιόπιστο σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας εμπειρίες.
6.Για να υποστηρίζει τα παραπάνω να μην χρειαστεί να αλλάξω 10 roms 40 firmwares και σπαταλήσω 10 ώρες παραμετροποιήσεων για να δώ μια ταινία όπως θα ήθελα :P
6.Τιμή έως 120ευρώ (αν βλέπω ότι ξεφεύγει η τιμή αγοράς media player, προτιμώ να φτιάξω με κάτι περισσότερο ένα PCάκι που θα μου κάνει όλα τα παραπάνω.)
Ευχαριστώ πολύ εκ’ των προτέρων

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και τι διαφορες εχει με το wd tv live gen3?

WD TV Live Streaming 3rd Gen (WDBGXT0000NBK) που κυκλοφόρησε τον 10/2011
WD TV (ή WD TV 2nd Gen) (WDBPUF0000NBK) που κυκλοφόρησε τον 7/2014.

Παρακάτω οι διαφορές συνοπτικά
wd_diffs.jpg

Επιπλέον έχει Spotify.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά ενός android TV BOX.
Έχω βρει αυτά τα τρία:
-Tronsmart Orion R28 (Meta)
Cpu: Rockchip RK3288
Gpu: Mali-T764
RAM: 2gb
Τιμή: 99
-Tronsmart Draco AW80 (Telos)
Cpu: Allwinner A80
Gpu: PowerVR G6230
RAM: 4gb
Τιμή: 163
-Minix Neo X8-h Plus
Cpu: Armologic S812
Gpu: Mali 450
Τιμή: 131
Όλες οι τιμές είναι από το aliexpress και συγκεκριμένα από το κατάστημα MOBASE
Έχει κανένας προσωπική εμπειρία με κανένα από τα παραπάνω; Ποιο μου προτείνεται;

το είχα βάλει και το νήμα για το htpc, αλλά θέλω και την γνώμη σας σαν φθηνό windows media player - smart tv . Τι λέτε τα χαρακτηριστικά του θα είναι καλά για player ; θα καλύπτει 4Κ ή έχει πρόβλημα με το hdmi 1,4 ; σαν smart tv πιστεύω όμως ότι είναι το πιο καλό!! τι λέτε;

http://en.efox-shop.com/meegopad-t0...are-win8-mini-pchtpcwin8-dongle-unte-g-297314

συγγνώμη για το 2πλο πόστ αλλά χρειάζομαι όσο γίνεται πιο πολλές απόψεις. Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά ενός android TV BOX.
Έχω βρει αυτά τα τρία:
-Tronsmart Orion R28 (Meta)
Cpu: Rockchip RK3288
Gpu: Mali-T764
Τιμή: 99
-Tronsmart Draco AW80 (Telos)
Cpu: Allwinner A80
Gpu: PowerVR G6230
RAM: 4gb
Τιμή: 163
-Minix Neo X8-h Plus
Cpu: Armologic S812
Gpu: Mali 450
Τιμή: 131
Όλες οι τιμές είναι από το aliexpress και συγκεκριμένα από το κατάστημα MOBASE
Έχει κανένας προσωπική εμπειρία με κανένα από τα παραπάνω; Ποιο μου προτείνεται;

http://avclub.gr/forum/showthread.php/101129-Android-Media-Player δοκίμασε εκεί να ρωτήσεις...

Παιδιά , θέλω ένα WDTV που να έχει youtube και να παίζει καλά ταινίες απο ΝΑS, ποιό μοντέλο-γενιά να προτιμήσω; όλα έχουν ίδιο ονομα, και δεν ξέρω να τα ξεχωρίζω... με μπερδεύει η αγορά τους... προκειμένου να μην κάνω κανένα λάθος ενημερώστε με , μην μου πλασάρουν τα λαμόγια κανένα παλιό για καινούριο...