Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλά σίγουρα, έτσι είναι. Δεν έχω δει καμία από τις 2 σειρές οπότε δεν έπεσα εκεί. Όπως ανέφερα πιο πριν, το ansi2utf8 θα σου κάνει στο πι και φι την μετατροπή. Πάντως η επιλογή του MED για αυτόματη αναγνώριση έπαιξε σε κάτι βιντεάκια που δοκίμασα.
Και με το σημειωματαριο μπορεις τσεκαρεις και να αλλαξεις τον υποτιτλο.
Ανοιγεις τον υποτιτλο (Ανοιγμα με σημειωματαριο).
(Χωρις να πειραξεις τιποτα) πατας πανω αριστερα εκει που λεει Aρχειο.
και μετα πατας Aποθηκευση ως.
Σου ανοιγει ενα παραθυρο και στο κατω μερος εκει που λεει κωδικοποιηση πατας στο βελακι και εκει επιλεγεις ANSI (αν λεει ηδη ΑΝSΙ το αφηνεις οπως ειναι).
Πατας Αποθηκευση και σου λεει οτι ο υποτιτλος με το το ταδε ονομα υπαρχει και ρωταει αν θες να αντικατασταθει.
Πατας Ναι και αυτο ηταν.

^^
Αν και γνωρίζω την διαδικασία, πολλές κινήσεις φιλέ μου, πολλές ακόμη και για 1 αρχείο, ποσό δε μάλλον για πολλά. Με αυτό που προτείνω κάνεις εκατοντάδες αρχεία με ένα 3-4 κινήσεις χωρίς να ελέγξεις καν τι κωδικοποίηση έχουν. Απλά του λες τι να τα κάνει.

^^
Αν και γνωρίζω την διαδικασία, πολλές κινήσεις φιλέ μου, πολλές ακόμη και για 1 αρχείο, ποσό δε μάλλον για πολλά. Με αυτό που προτείνω κάνεις εκατοντάδες αρχεία με ένα 3-4 κινήσεις χωρίς να ελέγξεις καν τι κωδικοποίηση έχουν. Απλά του λες τι να τα κάνει.

Οδηγιες που θα βρω? (και ενα λινκ για να το κατεβασω)
Γιατι κατεβασα ενα που ελεγε ANSI2UTF8, το εκανα εγκατασταση αλλα μετα δεν εβγαλα ακρη.

Καλησπέρα,κοίταζα για media player και είδα κάτι android media players στο ebay στα 40 ευρώ πάνω κάτω.Τι διαφορά έχουν με τα κανονικά media player?Μόνο το λειτουργικό αλλάζει?Είναι καλά τα android?Εννοώ από λειτουργικότητα,να μην κολλάει σε ταινίες και internet κλπ?

http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/kBoAAOSw6EhUOl-f/$_57.JPG

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα,κοίταζα για media player και είδα κάτι android media players στο ebay στα 40 ευρώ πάνω κάτω.Τι διαφορά έχουν με τα κανονικά media player?Μόνο το λειτουργικό αλλάζει?Είναι καλά τα android?Εννοώ από λειτουργικότητα,να μην κολλάει σε ταινίες και internet κλπ?

http://avclub.gr/forum/showthread.php/101129-Android-Media-Player

Καλησπέρα σε όλους,
έχω ενα Lacie Classic HD 1TB,μια TV KDL-55W905A,και ενα BDV-N9200W της SONY.
Το τελευταιο διαστημα οτι ταινια κατεβαζω σε τυπο AVC.DTS-HD.MA.7.1,κανει σπασιματα,κολλαει το Lacie και χρειαζεται τραβηγμα απο την πριζα για να ξεκολλησει.
Σε μια ταινια 2 ωρων το κανει 3-4 φορες!!
Τι μπορει να φταιει?Το Format Profile Level.: [email protected] ειναι το προβλημα?
Πιστευεται οτι θα βρω λυση ή να στραφω στον 800 3D mede8er?

Υ.Γ.Τελευταιο firmware του LaCie το 2011!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης,ο MEDE8ER 800 3D πιστεύεται οτι υπερτερει του καλαμποκιου Α-410?
Θα αντιμετωπισω παρομοια προβληματα με καποιο απο τα 2 παραπάνω?
Απο υποστήριξη πως τα πάνε?

Καλησπέρα σε όλους,
έχω ενα Lacie Classic HD 1TB,μια TV KDL-55W905A,και ενα BDV-N9200W της SONY.
Το τελευταιο διαστημα οτι ταινια κατεβαζω σε τυπο AVC.DTS-HD.MA.7.1,κανει σπασιματα,κολλαει το Lacie και χρειαζεται τραβηγμα απο την πριζα για να ξεκολλησει.
Σε μια ταινια 2 ωρων το κανει 3-4 φορες!!
Τι μπορει να φταιει?Το Format Profile Level.: [email protected] ειναι το προβλημα?
Πιστευεται οτι θα βρω λυση ή να στραφω στον 800 3D mede8er?

Υ.Γ.Τελευταιο firmware του LaCie το 2011!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης,ο MEDE8ER 800 3D πιστεύεται οτι υπερτερει του καλαμποκιου Α-410?
Θα αντιμετωπισω παρομοια προβληματα με καποιο απο τα 2 παραπάνω?
Απο υποστήριξη πως τα πάνε?

Με τον Mede8er 800 δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ούτε έλλειψη υποστήριξης αφού μέχρι τώρα είναι άψογη. Όμως το Lacie Classic HD 1TB δεν είναι κακό μηχάνημα. Αναρωτιέμαι μήπως είναι το αρχείο. Στην πλειονότητά τους λέει η εταιρεία τα AVC formated αρχεία τα παίζει. Υπάρχουν encodes σε αυτά τα formats που αναπαράγεις (π.χ. KRaLiMaRKo υποψιάζομαι.....)που θέλουν ισχυρά μηχανάκια Αστα να πάνε στο καλό...... Είσαι για να κάνεις έξοδα?......;) Α! Τρέξε κι ένα defragment στον δίσκο σου !

Καλημερα και σε ευχαριστω!!

Γι'αυτο και το ειχα αγορασει,πιστευοντας οτι θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο.Αλλ'α....

Το θεμα ειναι οτι το κανει σε ολες τις καινουργιες ταινιες:
*The Maze Runner 2014 BLU-RAY 1080p x264 DTS-HD 7.1
*The Equalizer [2014] BLU-RAY REMUX 1080p AVC DTS-HD MA 7.1 ...και ολες τις αλλες με τον ιδιο τυπο!!

Οσο για την ανασ/ση,την εκανα..τζιφος!!

Καλημερα και σε ευχαριστω!!

Γι'αυτο και το ειχα αγορασει,πιστευοντας οτι θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο.Αλλ'α....

Το θεμα ειναι οτι το κανει σε ολες τις καινουργιες ταινιες:
*The Maze Runner 2014 BLU-RAY 1080p x264 DTS-HD 7.1
*The Equalizer [2014] BLU-RAY REMUX 1080p AVC DTS-HD MA 7.1 ...και ολες τις αλλες με τον ιδιο τυπο!!

Οσο για την ανασ/ση,την εκανα..τζιφος!!

Προφανώς έχεις τον Lacie με το chipset STI7109 κι όχι με τον Sigma 8655...Σε αυτή την περίπτωση ίσως να επιβάλλεται να μεταπηδήσεις σε ισχυρότερο chipset. Να πας δηλαδή σε Med800 ή 1000...

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με τον MEDE8er,τον 800 η τον 1000,που δεν εχει ενσωματωμενο σκληρο τι γινεται;
Ποιος ''κουμπωνει καλυτερα'';

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με τον MEDE8er,τον 800 η τον 1000,που δεν εχει ενσωματωμενο σκληρο τι γινεται;
Ποιος ''κουμπωνει καλυτερα'';

Ο 1000 (τον οποίο έχω κι εγώ) παίρνει εσωτερικό σκληρό.(to 800 το ίδιο) Είναι λίγο ακριβότερος από τους 600 και 800 αλλά αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες του απο τον Lacie?
Διοτι εγω απο το 2010 που τον αγορασα,μου φαινεται οτι αλλαξαν πολλα στην αγορα των multimedia player..
Και απο σκληρο δισκο ποιον εβαλες?μηπως μπορει να μου ερθει προ-εγκαταστημενος?και με το τελευταιο firmware?
Διοτι δεν ειμαστε ολοι και ''καθηγητες'' σαν εσας...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες του απο τον Lacie?
Διοτι εγω απο το 2010 που τον αγορασα,μου φαινεται οτι αλλαξαν πολλα στην αγορα των multimedia player..
Και απο σκληρο δισκο ποιον εβαλες?μηπως μπορει να μου ερθει προ-εγκαταστημενος?και με το τελευταιο firmware?
Διοτι δεν ειμαστε ολοι και ''καθηγητες'' σαν εσας...

Επεξεργαστή νεότερης γενιάς (υποστηρίζει frame packing 3d ) gigabit ethernet - Wi Fi και μπορεί να λειτουργήσει σαν docking station. Ανοίγεις καπάκι - βγάζεις δίσκο - βάζεις άλλον - κλείνεις καπάκι - παίζεις. Η Twindigital είναι ο αντιπρόσωπός του στην Ελλάδα. Πάντα θα το πάρεις με το τελευταίο firmware. ( η αναβάθμιση του οποίου δεν είναι δύσκολη δουλειά. Πρέπει να την μάθεις, εάν καταλήξεις στο Mede8er, γιατί βγάζει συχνα αναβαθμίσεις ) . Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και απ'όσο θυμάμαι μπορούν να σου κάνουν ότι προεγκατάσταση θέλεις.

Σ'Ευχαριστω φιλε για τα infos...αλλα και κατι ακομα:smash:
Στο χειρισμο ειναι λειτουργικο;εγω μεχρι τωρα,κατεβαζω στο λαπτοπ,και με wi-fi τα ''πεταω'' στο σκληρο του LaCie..και να η ταινιοθηκη!!

Αυτο με τα εξωφυλλα,τι παιζει;
υποτιτλους για 3D μπορω να βρω και να μετατρεψει αυτοματα το ''μηχανακι'';

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σ'Ευχαριστω φιλε για τα infos...αλλα και κατι ακομα:smash:
Στο χειρισμο ειναι λειτουργικο;εγω μεχρι τωρα,κατεβαζω στο λαπτοπ,και με wi-fi τα ''πεταω'' στο σκληρο του LaCie..και να η ταινιοθηκη!!

Αυτο με τα εξωφυλλα,τι παιζει;
υποτιτλους για 3D μπορω να βρω και να μετατρεψει αυτοματα το ''μηχανακι'';

Ταλαιπωρείσαι..... Wi-Fi μεταφορά αρχείου iso 35γιγα? Εσύ πρέπει να προγραμματίζεις την προβολή της ταινίας που θέλεις να δεις από την προηγούμενη μέρα....... Τα Med800 και 1000 έχουν usb3 slave για γρήγορη μεταφορά αρχείων από PC στον εσωτερικό δίσκο. Με τα εξώφυλλα....έχεις 2 επιλογές. Η κάνεις scrap όλα σου τα αρχεία με πρόγραμμα που τα βρίσκει όλα και τα τακτοποιεί ή χρησιμοποιείς το Mede8er γι αυτό το σκοπό. (Η τρίτη είναι αυτή που κάνω εγώ: βάζω το εξώφυλλο της ταινίας μαζί με την ταινία και μου φτάνει) Τους υπότιτλους τους κάνει 3d αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Βοηθα ρε φιλε και μολις ερθεις Βολο,κερασμενα τσιπουρα...:grinning-smiley-043

Αυτοδιδακτος ειμαι,ετσι εμαθα το '10...ετσι συνεχιζω!!!

Επειδη τις ταινιες πολλες φορες τις κατεβαζω σε αλλο PC,και τιες μεταφερω με usb3.0 στικακι,τα παιρνας στο PC,και μετα στον δισκο απο το μηχανακι που ηδη βλεπω στο PC;Γιατι αυτο κανω μεχρι τωρα..και το λαπτοπ τρεχει vista...

Υ.Γ.Η διαδικασια για το scrap ειναι ευκολο´η ......:slapface:
Υ.Γ.2..Υποτιτλους βρισκει και μπορει να συγχ/σει μονο του?ειτε .srt ,idx etc...

Last edited:

Βοηθα ρε φιλε και μολις ερθεις Βολο,κερασμενα τσιπουρα...:grinning-smiley-043

Αυτοδιδακτος ειμαι,ετσι εμαθα το '10...ετσι συνεχιζω!!!

Εννοεις με usb3.0 στικακι,τα παιρνας στο PC,και μετα στον δισκο απο το μηχανακι που ηδη βλεπω στο PC;Γιατι αυτο κανω μεχρι τωρα,με τη διαφορα οτι το stick ειναι 2.0..και το λαπτοπ τρεχει vista...

Υ.Γ.το scrapp ειναι ευκολο´η ......:slapface:

http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=136&pid=554

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες του link που σου έβαλα. Στο πίσω μέρος του player έχει μια υποδοχή usb με μπλε χρώμα. Εκεί βάζεις το καλώδιο το οποίο παρέχεται στην συσκευασία, και μεταφέρεις όσα αρχεία θέλεις με μεγάλη ταχύτητα από το pc σου. Εγώ το κάνω αλλιώς. Εχω ενσύρματο δίκτυο μέσα στο σπίτι και μεταφέρω τα αρχεία μου από όπου θέλω. Οσο για την βοήθεια μην σε νοιάζει. Υπάρχουν μέσα στο νήμα του Mede8er τόσοι πολλοί που το έχουν "σπουδάσει" το μηχάνημα καλύτερα από εμένα.
Υποτίλτους καλό είναι να βρίσκεις ίδιους με το release της ταινίας.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

με τον τροπο αυτο που αναφερεις ομως,δεν πρεπει να εχω το λαπτοπ παραμασχαλα και οποτε να ειναι να κατεβαζω ,να τρεχω να το συνδεω και να μεταφερω;
εγω στο σπιτι λειτουργω ασυρματα διοτι εχω αποστασεις για καλωδιο απο το ρουτερ στο PC..

οπως δουλευω μεχτι τωρα δεν γινεται?
'βλεπω'το Lacie sto pc και τα μεταφερω ολα ασυρματα..ειμαι λαθος?ειμαι χρονοβορος?

Η μεταφορά αρχείων μέσω WiFi είναι αργή σχετικά, ακόμη και μέσω Wired Lan αν τα αρχεία (ή το αρχείο) έχουν μεγάλο μέγεθος συνολικά θα περιμένεις αρκετά. Η μεταφορά θα γίνει απλά θα πάρει χρόνο. Αν μιλάς για 1 giga πχ μόνο όποτε τύχει εντάξει. Αν κατεβάσεις 2-3 ταινίες, 15giga ας πούμε ε θα περιμένεις, ειδικά στο WiFi.

Με USB θα γίνει πολύ γρηγορότερα. Αυτό σου εξηγεί.

ευχαριστω!!
με τα εξωφυλλα για καθε ταινια που κατεβαζω,τα αναγνωριζει μονο του?
ποια η διαδικασια?
εγω με το Lacie δεν εχω τετοια κοζια...