Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

1,,,,τωρα εχω το WDTV media player και εχω συνδεσει την οπτικη με τον ενισχυτη για να παιρνω dolby digital,dts απο ταινιες που το υποστηριζουν.εχω βαλει και την ρυθμιση του wdtv στο να δινει τον ψηφιακο ηχο απο την οπτικη.ΑΛΛΑ οταν θελω να παιξω ενα πχ παιδικο εργο που δεν ειναι σε ηχο ψηφιακο πρεπει να μπαινω απο το μενου του wdtv να αλλαζω την ρυθμιση που θα δινει τον ηχο σε απλο stereo αλλιως δεν ακουγεται ηχος της ταινιας!
στα media player που αναφερεστε εδω γινεται το ιδιο?η γινεται εαν ο ηχος της ταινιας ειναι ψηφιακος και ανοιξω τον ενισχυτη να ακουγεται απο εκει και εαν η ταινια δεν εχει ηχο ψηφιακο ΧΩΡΙΣ να αλλαξω καμια ρυθμιση στο media player να ακουγεται και ο απλος ηχος απο τιβι η ενισχυτη?
δεν ξερω εαν εγινα κατανοητος
εννοω οτι με το παλιο dvd player το ειχα συνδεσει και με scart με την τιβι και με οπτικη με τον ιδιο ενισχυτη.και ο ηχος πηγαινε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και στην τιβι και στον ενισχυτη και αναλογως τι ειδους ηταν ο ενισχυτης τον αναγνωριζε.(dts,dolby digital η απλος στερεοφωνικος)

2,,,,επισης επειδη αλλες -παλιες- ταινιες ειναι σε 4:3 και οι πιο καινουργιες σε 16:9 με τον wdtv εαν εχει ξεκινησει η ταινια πρεπει να μπω μεσα στο μενου και μετα απο τρια τεσσερα υπομενου να αλλαξω το φορματ.στα μηχανηματα τα windows η android tv boxes η αλλαγη γινετια πιο ευκολα?ακομα και εαν εχει ξεκινησει να παιζει η ταινια?

off topic ΥΓ μεταξυ android και windows media player τι προτεινετε ?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιο wd tv media player έχεις,ποια TV και ποιον ενισχυτή?Ακριβώς τα μοντέλα!

Αυτά που αναφέρεις εκτός το format εικόνας δεν υπάρχουν!

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

[QUOTE 2,,,,επισης επειδη αλλες -παλιες- ταινιες ειναι σε 4:3 και οι πιο καινουργιες σε 16:9 με τον wdtv εαν εχει ξεκινησει η ταινια πρεπει να μπω μεσα στο μενου και μετα απο τρια τεσσερα υπομενου να αλλαξω το φορματ.στα μηχανηματα τα windows η android tv boxes η αλλαγη γινετια πιο ευκολα?ακομα και εαν εχει ξεκινησει να παιζει η ταινια? [/QUOTE]

Κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης
πατας options
και με το κατω βελακι στο συστημα πλοηγησης
πας στο Aspect Ratio
κι εκει επιλεγεις Normal για 4/3 η Widwscreen για 16/9

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιο wd tv media player έχεις,ποια TV και ποιον ενισχυτή?Ακριβώς τα μοντέλα!

Αυτά που αναφέρεις εκτός το format εικόνας δεν υπάρχουν!
wdtv live gen 3 και Yamaha rxv 640

wdtv live gen 3 και Yamaha rxv 640
δεν ξερω εαν εγινα κατανοητος.ψηφιακη εξοδο ας πουμε τα κινεζικα εχουν μια οπτικη και τη συνδεω με τον ενισχυτη.παιζω μια ταινια που ειναι σε φορματ DOLBY DIGITAL η DTS και ακουγεται μια χαρα.τωρα με το wdtv media player εαν παω να παιξω μια ταινια που ΔΕΝ ειναι σε ψηφιακο φορματ (dolby digital,dts κλπ) αλλα σε απλο στερεο ΔΕΝ ακουγεται ηχος γιατι στο wdtv η εξοδος του ηχου ειναι Η αναλογικη(στερεο) Η dgital passthrough via optical ,η hdmi.στα tv boxes windows η android τι γινεται?

Στα android μπορεις να ορισεις καναλια ανεξαρτητως συνδεσμολογιας ηχου.
Πχ στο kodi μπορεις να εχεις παντα στερεο αν θες.Δεν θυμαμαι αν αυτο υπάρχει και στις επιλογες του system του Android OS

Στα android μπορεις να ορισεις καναλια ανεξαρτητως συνδεσμολογιας ηχου.
Πχ στο kodi μπορεις να εχεις παντα στερεο αν θες.Δεν θυμαμαι αν αυτο υπάρχει και στις επιλογες του system του Android OS
ωραια κατι αλλο τωρα.
η βασικη χρηση που κανω με τα τρια wdtv ενα σε καθε δωματιο ολα βλεπουν ασυρματα μεσω του οικιακου δικτυου το πισι και τους 5 σκληρους που εχω πανω και στριμαρω οτι θελει ο καθενας απο το κεντρικο πισι.σε android ,windows tv box πως γινεται?σε android ας πουμε οπως απο τα κινητα με μια εφαρμογη τυπου es explorer?
στα windows tv boxes?

Μου προτάθηκε αυτό MXIII - G TV Box Android 5.1 1000M LAN - EU (2GB+8GB) BLACK.
Άμα πατήσεις το link και δεις το τι έχει, θα διασταλούν οι κόρες των ματιών σου ή τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα. Βεβαία, μετά είδα τα κάτωθι της περιγραφής σχόλια και ο υπάλληλος του site έλεγε ότι δεν υποστηρίζει 1TB ntfs δίσκους

Τώρα, κοίτα και τα χαρακτηριστικά

System: Android 5.1
GPU: 8-Core ARM Mali-450 up to 600MHz
CPU: Amlogic S812 4-Core up to 2.0 GHz
RAM: 2GB
ROM: 8GB
Max. Extended Capacity: 32GB
Support XBMC: Yes
Support 5G WiFi: Yes
WiFi: 802.11 a/b/g/n
Bluetooth: Bluetooth4.0
Power Supply: Charge Adapter
Interface: SPDIF, USB2.0, OTG, HDMI, AV, RJ45, TF Card

Έχει και άλλα πράγματα, άμα scrollάρεις προς τα κάτω.

Όλα αυτά, μόνο 63.99$

Αυτό σκεφτόμουν να πάρω, αλλά μόλις είδα το σχόλιο, λέω «Έλα ρε γαμ@το!»

Sorry αλλά πως θα το αγοράσεις από κει με τα capital controls? Το έχει κάποιο ελληνικό κατάστημα; Εγώ προσπάθησα με Paypal και έγινε άρνηση της πληρωμής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Sorry αλλά πως θα το αγοράσεις από κει με τα capital controls? Το έχει κάποιο ελληνικό κατάστημα; Εγώ προσπάθησα με Paypal και έγινε άρνηση της πληρωμής.
Έχει αναφερθεί πολλάκις σε ολο το διαδικτυο πως να μεταφέρεις λεφτά στο balance του paypal λογαριασμού σου. Με μία αναζήτηση θα το βρεις εύκολα.

Παιδιά τι θα προτειναμε αν οι αναγκες ηταν

1. Αναπαραγωγή 720p/1080p υλικού αποθηκευμένου σε NAS , προφανως μεσω δικτύου ( το μηχανημα θα ειναι σε κρεβατοκάμερα )
2. Το 3D δεν μας ενδιαφέρει
3. Προτεραιότητα η καλή ποιότητα εικονας και η αναπαραγωγή των πιο δημοφιλων φορμάτ εικονας / ηχου.
4. Χαμηλό σχετικά budget (κατά το δυνατον)
5. Αγορά απο οπουδήποτε εντος η εκτός Ελλάδος

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά τι θα προτειναμε αν οι αναγκες ηταν

1. Αναπαραγωγή 720p/1080p υλικού αποθηκευμένου σε NAS , προφανως μεσω δικτύου ( το μηχανημα θα ειναι σε κρεβατοκάμερα )
2. Το 3D δεν μας ενδιαφέρει
3. Προτεραιότητα η καλή ποιότητα εικονας και η αναπαραγωγή των πιο δημοφιλων φορμάτ εικονας / ηχου.
4. Χαμηλό σχετικά budget (κατά το δυνατον)
5. Αγορά απο οπουδήποτε εντος η εκτός Ελλάδος

Έχω το Wetek Play στο οποίο πέρασα Openelec από την πρώτη μέρα. Μοναδική παραφωνία το remote που δεν έχει backlight, αν και με το koi remote για android και iOS λύνεται το πρόβλημα

Kαλησπέρα παιδιά. Είμαι στο ψάξιμο για έναν φθηνό media player. Χωρίς να γνωρίζω πολλά, τείνω προς Raspberry Pi2. Η χρήση θα είναι κυρίως για streaming ταινιών, σειρών , επομένως θέλω να τρέχει άνετα το kodi.H τηλεόραση είναι 7ετίας HD, κάποτε θα αναβαθμιστεί, επομένως θα ήθελα το μηχανηματάκι να έχει δυνατότητες να τρέξει άνετα και 1080p αργότερα. Δεν με ενδιαφέρει το 3d. Θα γίνει δωράκι στους δικούς μου που δεν έχουν πολυ καλή σχέση με την τεχνολογία, επομένως θα ήθελα να είναι το κατα δυνάμη απλουστευμένο το interface (δηλαδή αν είναι δυνατό με το που ανοίξει το μηχάνημα να σε μεταφέρει απ'εύθειας στο kodi ακόμη καλύτερα). Το κιτ θα είναι το παρακάτω:

http://swag.raspberrypi.org/collections/frontpage/products/raspberry-pi-2-model-b
http://swag.raspberrypi.org/collections/frontpage/products/official-raspberry-pi-case
http://swag.raspberrypi.org/collections/frontpage/products/official-raspberry-pi-wifi-dongle
http://swag.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-universal-power-supply

+ ένα χειριστήριο all-in-one που περιμένω την δική σαν γνώμη. Επίσης υπάρχουν καβάτζα εξωτερικοί σκληροί αν χρειασθούν.

Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε Android Tv Box ή άλλο Media Player σε αυτά τα χρήματα και γι'αυτές τις λειτουργίες;

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

* http://swag.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-universal-power-supply
http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp16da-eu-evo-16gb-micro-sdhc-class-10-adapter-p-PER.576921

Προσωπική μου αποψη, προσανατολισου σε ένα έτοιμο μηχανάκι με χειριστήριο και όλα σε ένα.. Το ρασπι θέλει αρκετή δουλίτσα να στηθεί σωστά, αν ήταν για σένα πάσο, και εγώ αυτό έχω σπίτι, αλλά για ανθρώπους που θέλουν την ευκολία τους κοίτα κάτι άλλο, αλλιώς θα χάσεις την ευκολία σου εσύ ☺

Αρχικά φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση! Έχεις μεγάλο δίκιο για το rasp, τσάμπα κόπος και ενδεχομένως να δυσκολέψει πολύ τους δικούς μου.
Διάβασα παλαιότερα ποστς και έπεσε το μάτι μου στα παρακάτω:
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html
http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Orion-R68-Meta-Android-5-1-4K-TV-Box-Rockchip-R3368-Octa-Core-2G-16G-IEEE-802-11a-b-g-n-mimo-2-4G-5G-LAN-BT4-0-348376.html
Τσέκαρα και του review του φόρουμ και τείνω προς το δεύτερο. Να το προτιμήσω, ή υπάρχει ακόμα καλύτερο σε αυτό το price range.;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχω δει απο κοντα τα wd tv live gen3 & med600x3d υπαρχει καποιο καλυτερο μεχρι 150 ευρω?

Γιατι απο προσωπικη πειρα θα ελεγα καλα αυτα τα δυο αλλα δυστυχως δεν ειναι τοσο customizable(Να μπορεις να περνας custom firmware και αν δεν σ' αρεσουν να γυρνας στο official firmware) οσο θα ηθελα και το συμαντικοτερο ολο δεν μπορουν να παιξουν ενα bd-iso αρχειο με τα μενου του και ολα του ακομα και αν ειναι 3d.

Αγορά mediaplayer , please help

Καλημέρα παίδες,πρώτον πρέπει να σας συγχαρώ για την σελίδα σας με έχει βοηθήσει σε πολλά θέματα στο παρελθόν όπως αγορά ενισχυτή.
Ε στο τέλος αποφάσισα να έρθω στην παρέα σας.. Εάν κάνω κάτι λάθος να μου λέτε !
Θέλω ένα player να παίζει ταινίες άριστα .. Δεν με απασχολούν τα apps στο media..
Μόνο ταινίες όχι μουσική γιατί έχω τον ενισχυτή που έχει Spotify .
Έχω μόνιμα συνδεόμενο laptop στον ενισχυτή και με έχει βοηθήσει σε πολλά , αλλα έχει παλιώσει αρκετά και κολλάει σε καλές ταινίες όπως 1080 HD .. Και βασικά ξενερονω!
Ο ενισχυτής ειναι και wi-fi ..
Το θέμα ειναι τώρα mediaplayer, δεν θέλω να μπλέξω με καλοδια, το router ειναι μακριά όποτε το ξεχνάμε να περάσω καλώδιο Ethernet σε όλο το σπιτι ποιος ακούει γυναίκα..
Μ αρέσει πολυ το med 600 αλλα δεν έχει wi-fi! Θα ναι χάλια λέτε να το αγοράσω αλλα να μην το έχω συνδεμένο σε Ίντερνετ ;με ενδιαφέρει μόνο να του βάζω USB stick η εξωτερικό σκληρό , δεν με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή να φτιάξω αρχεία μέσω διαδίκτυο !
Μετά θα μου πείτε ειναι και το WD καλο αλλα έχω ακούσει ότι κάνει lag!!