Και εσυ δεν χανεις ευκαιρια για να μου την πεις.Νομίζω ότι πρέπει να διαβάζεις το φόρουμ πριν σε κάθε ευκαιρία ρωτάς (ίσως επειδή θέλεις ευκολες και γρήγορες απαντήσεις) πράγματα τα οποία έχουν ηδη συζητηθεί εκτενώς και απαντηθεί.
Πιο συγκεκριμένα ρήξε μιά ματιά στην προηγούμενη σελίδα και θα δεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ συγκριση του S905 με τον S905X
Αν βρεις κατι τετοιο δεν μου ριχνεις και ενα προσωπικο μυνημα να μου πεις που το βρηκες και ποσο κοστιζει?H αλήθεια είναι ότι για βαριές εφαρμογές (υψηλό bitrate...) μάλλον δε θα επαρκεί καμία φτηνή υλοποίηση, ας είναι και "επώνυμη"
Προσωπικά περιμένω future-proof υλοποιήσεις με τον επεξεργαστή s912, και βέβαια με ανάλογη τιμή στη γειτονιά των $100+
Εννοειτε πως εχει αλλα ξερετε οτι τα media player οποιασδηποτε τηλεορασης ειναι χαλια.Δεν έχει ενσωματωμένο player η 4Κ τηλεόραση;
Μια χαρα βρισκεις. Το wdtv οταν κυκλοφορουσε πως κοστιζει απο 120 ευρω και κατι και δεν ηταν android?Αξιοπρεπές (dedicated) media player στα 120 (που δεν θα είναι android) δεν θα βρεις, λυπάμαι. Ειδικά αν θες να παίζει και 4k. To Dune Solo 4k πχ έχει 350 .
Αφού δεν έχεις χρήματα για NUC δοκίμασε κάποιο με Windows. Πριν 2-3 μέρες έκαναν παρουσίαση εδώ το Nexbox T9. Γενικά προτίμησε box με windows αλλά συμβιβάσου να δώσεις λίγο πάνω από τα 120 για αξιόλογο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.