Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Media player με android λειτουργικο ή mini pc με windows λειτουργικο και γιατι?
Με mini pc windows κανεις τα παντα, με android... αστο καλυτερα!

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ισχυει, αλλα με παγίδες.
Για να κανει ενα htpc αυτα που λες, το 500αρι δεν το γλιτώνεις (nuc i5/4gb/ssd)
Με εξαιρεση το gaming (που ουτε το nuc καλύπτει απόλυτα) ενα Zidoo x8 με ~100ε κανει σχεδόν τα ιδια και με μεγαλύτερη ευχρηστία.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειμαι μεταξυ του x9s και του INTEL NUC KIT NUC6CAYH CELERON J3455 MINI PC + μνημης και δισκου αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο απο τα δυο θα κανει καλυτερα την δουλεια που θελω. Αναπαραγωγη ταινιων σε τν 1080p, ηχος μεσω οπτικης σε z5500 ηχεια. Το κοστος παιζει τον ρολο του. Το χ9s θα χρησιμοποιθει και ως nas αλλα το mini pc μου αρεσει ιδιαιτερα. Μηπως υπαρχει κουπονι για το zidoo?

Ειμαι μεταξυ του x9s και του INTEL NUC KIT NUC6CAYH CELERON J3455 MINI PC + μνημης και δισκου αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο απο τα δυο θα κανει καλυτερα την δουλεια που θελω. Αναπαραγωγη ταινιων σε τν 1080p, ηχος μεσω οπτικης σε z5500 ηχεια. Το κοστος παιζει τον ρολο του. Το χ9s θα χρησιμοποιθει και ως nas αλλα το mini pc μου αρεσει ιδιαιτερα. Μηπως υπαρχει κουπονι για το zidoo?

Δεν νομιζω να εχει νοημα ιδιαιτερο να το χρησιμοποιήσεις ως NAS.
Δεν ξερω τι ταχύτητες θα εχεις.

Αφου δεν εχεις ιδιαίτερες απιτήσεις, θα σου προτείνα το X8 (γλιτώνεις και χρήματα που μπορεις να δωσεις στο μελλον για καποιο απλο μονο synology nas)

Για απλο media player/kodi ενα καλο android τυπου zidoo 8 ή 9 ειναι υπεραρκετο, και ποοολυ πιο συμφερον, αναντιρρητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τι απαιτήσεις έχεις?
Να παιζει σχεδον ολα τα βιντεο ακομα και τα 4κ χωρις καποιο προβλημα.

Εχεις να προτεινεις καποια οικονομικη λυση ειδικα για 4κ βιντεος?

Ισχυει, αλλα με παγίδες.
Για να κανει ενα htpc αυτα που λες, το 500αρι δεν το γλιτώνεις (nuc i5/4gb/ssd)
Με εξαιρεση το gaming (που ουτε το nuc καλύπτει απόλυτα) ενα Zidoo x8 με ~100ε κανει σχεδόν τα ιδια και με μεγαλύτερη ευχρηστία.
Πραγματικα ειναι τοσο καλο αυτο το media player?
Δεν με καιει και τοσο να χρησιμοποιησω το xbmc

Last edited:

Για απλο media player/kodi ενα καλο android τυπου zidoo 8 ή 9 ειναι υπεραρκετο, και ποοολυ πιο συμφερον, αναντιρρητα.
Εχει τρελες διαφορες το zidoo x8 απο το zidoo x9?

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχει τρελες διαφορες το zidoo x8 απο το zidoo x9?

Ιδιο FW , ιδια αναπτυξη, ιδια ακριβώς αποδοση και αναπαραγωγή.
Οι διαφορές βρίσκονται στο σασι, στην υποδοχη για δισκο του x9s και στο wifi με διπλή κεραία (του Χ8 παραμένει εξαιρετικό πάντως).

πουλαει επισημα προιοντα οι κινεζιες?

Πηρα το zidoo x9s της προσφορας απο το Geekbuying. Αληθεια βολευει η χρηση ενος air mouse σε αυτες τις συσκευες? Εχω δει αυτο Tronsmart TSM01 English Version Air Mouse στο ιδιο καταστημα.

πουλαει επισημα προιοντα οι κινεζιες?

Αναφέρεσαι στο geekbuying?
Απο τα πιο γνωστα ειναι. Επισημα ειναι αυτα που εβαλα. Δεν ερχεται μαιμου προιον αν αυτο εννοεις.

οκ σε ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ιδιο FW , ιδια αναπτυξη, ιδια ακριβώς αποδοση και αναπαραγωγή.
Οι διαφορές βρίσκονται στο σασι, στην υποδοχη για δισκο του x9s και στο wifi με διπλή κεραία (του Χ8 παραμένει εξαιρετικό πάντως).
Ποιο θα προτεινες και γιατι?
Οποιο απο τα 2 και να παρει κανεις θα του κρατησει 2-3 χρονια ή στο πρωτο χρονο θα πρεπει να το αλλαξει παλι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οποιο απο τα 2 και να παρει κανεις θα του κρατησει 2-3 χρονια ή στο πρωτο χρονο θα πρεπει να το αλλαξει παλι?

γι`αυτο και επιλεγουμε ¨επωνυμες¨ κινεζιες.
εχω ενα himedia 600A πανω απο 5 χρονια,το οποιο εχει παιξει αμετρητες ωρες ταινιες και ακομα παιζει απροβληματιστα.
μοναδικο ουσιατικο του μειον η μη υποστηριξη H265..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παίζει καλα και τα 4K όποτε δεν εχεις να φοβηθείς κάτι.
Αν δεν θέλεις εσωτερικό δίσκο, πάρε το x8, παίζουν ακριβως το ίδιο.

Παίζει το x8 στο Ιταλικό amazon 101.75 με τα μεταφορικά. Είναι flash sale όμως και δεν ξέρω για πόσο ακόμη.

Τσίμπησα ένα.

Καλησπέρα, επανέρχομαι για να ρωτήσω τη γνώμη σας και πάλι. Το θέλω για kpdi, plex, popcorn. Σύνδεση με τηλεόραση HDMI και να βγάζει ήχο 5.1 μέσω home theter πιστεύετε ότι κάνει;
http://www.topsystems-bg.com/window...luetooth-intel-hd-graphics-64gb-tf-card-slot/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παίζει καλα και τα 4K όποτε δεν εχεις να φοβηθείς κάτι.
Αν δεν θέλεις εσωτερικό δίσκο, πάρε το x8, παίζουν ακριβως το ίδιο.
Οχι δεν με απασχολει καθολου αν θα εχει εσωτερικο σκληρο δισκο απλα να μπορει να παιζει νερακι οποιοδηποτε 1080p & 4k ταινιες, ακομα και τις ποιο βαριες με μεγαλο bitrate