Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

to wdtv live υποστηρίζει κανονικα DOLBY ATMOS αλλά μονο απλο dts, OXI DTS X ή DTS HD MA

Ποιος στο είπε αυτό φίλε μου; Λάθος είναι. Μια χαρά τα παίζει όλα. Και Atmos και DTS X και τα DTS HD και True HD.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιος στο είπε αυτό φίλε μου; Λάθος είναι. Μια χαρά τα παίζει όλα. Και Atmos και DTS X και τα DTS HD και True HD.

:ernaehrung004:

Σουπερ τιμες απο Gearbest, ειδικα για το X9s και το KI Pro :music-smiley-005:

Zidoo X9S στα 93 με κουπόνι ZX9SCM +15 EU Express η με δωρεαν αποστολή με Belgium Post .
MECOOL BB2 PRO Android 7.1 TV Box 3GB DDR4 + 16GB στα 55 με κουπόνι GBB2P11 και αποστολή με registered->Belgium.
MECOOL KI PRO TV (Hybrid Android DVB T2 + S2 Satellite Receiver) στα 59 με κουπόνι KIPROCM και αποστολή με registered->Belgium.

Για αγορές απο τα παραπανω λινκ και εως 100$, σε περιπτωση τελωνείου, η gearbest θα αναλάβει το κόστος (μεχρι στιγμής οτι ερχεται απο Belgium registered περνάει χωρις δασμους/φορους ετσι και αλλιως).

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Η τιμή για το x9s είναι απλά εξαιρετική!!!
Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος κάποιος να κοιτάξει -σήμερα- το φθηνότερο x8..

Ποιος στο είπε αυτό φίλε μου; Λάθος είναι. Μια χαρά τα παίζει όλα. Και Atmos και DTS X και τα DTS HD και True HD.[/QUOTE

Εχω το player paidia toy 2010 kai έχω και και το μαραντζ sr6011 και δεν τα παιζει. Μήπως μιλάτε για το μεταγενεστερο του 2012;

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αυτο ειναι μεταγενεστερο του δικου μου, οταν αναφερεσαι σε gen 3 θα πρέπει να το διευκρινιζεις και καλυτερα να ρωτησεις το φιλο που το πουλαει για περισσοτερες πληρ.

Ευχαριστώ πολύ Φώτη , τώρα κατάλαβα πλήρως το future proof,όπως λένε και στο χωριό μου, της συσκευής ..
Ακόμη κλαίω που δεν πρόλαβα το χθεσινό κουπόνι (για το Χ8)που ανέβασε ο Χρήστος και το άφησα για σήμερα το πρωί...
Ψήνομαι και για το Χ9 αλλά αφού ούτε SATA θα βάλω , ούτε πρόκειται να κάνω streaming,μάλλον μου είναι υπερβολικό ,άλλη διαφορά για απλή χρήση δε βλέπω να έχει ..

Αν πατησεις στο λινκ του vadergr και βάλεις το κουπόνι στο checkout peftei sta 76 ευρω. το έκανα χθες το απογευμα.δοκιμασέ το.

Ευχαριστώ πολύ Φώτη , τώρα κατάλαβα πλήρως το future proof,όπως λένε και στο χωριό μου, της συσκευής ..
Ακόμη κλαίω που δεν πρόλαβα το χθεσινό κουπόνι (για το Χ8)που ανέβασε ο Χρήστος και το άφησα για σήμερα το πρωί...
Ψήνομαι και για το Χ9 αλλά αφού ούτε SATA θα βάλω , ούτε πρόκειται να κάνω streaming,μάλλον μου είναι υπερβολικό ,άλλη διαφορά για απλή χρήση δε βλέπω να έχει ..

Δουλευει το κουπόνι κανονικά. Απλα πρόσεξε μη βαζεις καποιο κενο κατα λαθος πριν η και μετα το κουπονι.
Δες και τη σημερινή τιμή του X9s. Λουκουμακια και τα δύο.

Zidoo X9S στα 93 με κουπόνι ZX9SCM +15 EU Express η με δωρεαν αποστολή με Belgium Post .
MECOOL BB2 PRO Android 7.1 TV Box 3GB DDR4 + 16GB στα 55 με κουπόνι GBB2P11 και αποστολή με registered->Belgium.
MECOOL KI PRO TV (Hybrid Android DVB T2 + S2 Satellite Receiver) στα 59 με κουπόνι KIPROCM και αποστολή με registered->Belgium.

Για αγορές απο τα παραπανω λινκ και εως 100$, σε περιπτωση τελωνείου, η gearbest θα αναλάβει το κόστος (μεχρι στιγμής οτι ερχεται απο Belgium registered περνάει χωρις δασμους/φορους ετσι και αλλιως).
Υπάρχει εδω στα 101 ευρω απο Ιταλία https://www.geekbuying.com

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αυτο ειναι μεταγενεστερο του δικου μου, οταν αναφερεσαι σε gen 3 θα πρέπει να το διευκρινιζεις και καλυτερα να ρωτησεις το φιλο που το πουλαει για περισσοτερες πληρ.

Μα εγω το έχω και εγώ το πουλάω :ernaehrung004:

Υπάρχει εδω στα 101 ευρω απο Ιταλία https://www.geekbuying.com

Πολύ σωστά. Με τα μεταφορικά ερχεται καπου 108 . Απο gearbest μπορει να οτ παρει καποιος και με Belgium Registered.
Αν καποιος βιάζεται και θελει να το εχει σε λιγες ημέρες, τα +15 του Ιταλικού Geekbuying ειναι οντως καλή λύση.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ποιος στο είπε αυτό φίλε μου; Λάθος είναι. Μια χαρά τα παίζει όλα. Και Atmos και DTS X και τα DTS HD και True HD.[/QUOTE

Εχω το player paidia toy 2010 kai έχω και και το μαραντζ sr6011 και δεν τα παιζει. Μήπως μιλάτε για το μεταγενεστερο του 2012;

Τώρα τα λες σωστά !!!!!!

Άρα καλά που περίμενα τελικά Χρήστο ή μάλλον χαχαχα καλά που έβαζα λάθος το κουπόνι ..
Παρήγγειλε το X9s με το κουπόνι που ανέβασες στην εξαιρετική αυτή τιμή ...
Να ξέραμε και να κατεβάζουμε torrent και υπότιτλους κάτι θα γινόταν χαχαχα..Και πάλι ευχαριστώ Χρήστο για τις βοήθειες που δίνεις σε όλους μας εδώ μέσα ..

Άρα καλά που περίμενα τελικά Χρήστο ή μάλλον χαχαχα καλά που έβαζα λάθος το κουπόνι ..
Παρήγγειλε το X9s με το κουπόνι που ανέβασες στην εξαιρετική αυτή τιμή ...
Να ξέραμε και να κατεβάζουμε torrent και υπότιτλους κάτι θα γινόταν χαχαχα..Και πάλι ευχαριστώ Χρήστο για τις βοήθειες που δίνεις σε όλους μας εδώ μέσα ..

Και με τα δύο καλυμένος θα ησουν!
Καλορίζικο!

τελικα το παραγγειλα σημερα το χ8 με belgium post.Πόσο καιρό παίζει να κανει;

Μαζί θα μας έρθουν Φώτη, το κόβω με το νέο έτος πάντως, τώρα και με τισ γιορτές...
Τώρα γιατί εγώ ο άσχετος παρήγγειλα το Χ9s αντί του Χ8 ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω, απλώς σε κάποιο review διάβασα ότι έχει λίγο καλύτερο σε εμβέλεια remote, αν ισχύει άλλο θέμα..

Να και κατι μαλλον παμφθηνο και αξιοπρεπές.

TAP 1 Android 6.0 TV Box S905X, 1GB RAM/8GB ROM, Android 6.0 μολις στα 18.7 με αποστολή registered->Belgium. Δεν το εχουμε δει αλλα στα λεφτα αυτα θα εχετε λογικά πολυ καλη αναπαραγωγη σε οποιοδήποτε 1080p αρχείο (ακομα και remux), DD/DTS και ολα τα καλά του Android (Youtube, Browser, Spotify κλπ). Και εξαιτιας και του S905X θα τα πηγαινει και καλα στα KODI add on streams.
Για κανα δευτερο δωμάτιο η χωριο ειναι καλή λύση.

Ανακοινώθηκαν και τα νέα Dune απ' ότι βλέπω με Android.
Διάφορα μοντέλα από Amlogic S905X μέχρι και Realtek 1295/1296 (ε ρε γλέντια) και με Android (γλέντια x2) και με δικό τους Dune GUI.