Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οποιος ψάχνεται για παραπανω απο πολύ τιμιο laptop σε πολύ χαμηλή τιμή, ας κοιτάξει και το CHUWI LapBook 12.3 . Με το κουπονακι GBTPC28 βγαινει στα 246 + μεταφορικα (15 EU Express χωρις τελωνείο) και δινουν δωρο και το σετακι της Chuwi με accesories .
To συγκεκριμένο επειδή το εχω, εχει HEVC acceleration , 6GB RAM, Windows 10, φοβερη κατασκευή απο αλουμινιο (κατι σαν macbook pro 2010 με λιγοτερο καλο φινίρισμα) και το κυριότερο, το 12.3" IPS πανελ που φορανε τα surface pro με ανάλυση 2736 x 1824 . Δέχεται και δίσκο Μ2.

Πολύ καλά media player και τα τρια :music-smiley-005:

Beelink GT1
Tanix TX92
Mecool M8S Pro W

Εξαιρετικο SoC το S905W. Και πάμφθηνο αλλα και υπερεπαρκές για σχεδόν κάθε βασική απαίτηση. Ουσιαστικά βγαζει εκτός παιχνιδιου ολα τα οικονομικα RK μηχανάκια στην κατηγορία των 30 .
Το Tanix TX92 εκτός απο καλές επιδόσεις, εχει και το πιο ομορφο ,μη Android TV, user interface.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω το Zidoo X9S και είμαι ευχαριστημένος .
Υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε android ;
Αν δεν υπάρχει, πέρα το Zidoo X10 που παίρνει τον δίσκο εσωτερικά ,ποια άλλα αξίζουν ;
Έχω δει τα Beelink SEA 1 και Mele V9 που παίρνει τον δίσκο εσωτερικά και έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με το Zidoo X9S, αξίζουν ;

Ο δίσκος στο Zidoo X9 που τον έχω εξωτερικά δεν μου αρέσει οπτικά, αλλά και πρακτικά υπάρχει και ο κίνδυνος να τον ρίξεις και να σου χαλάσει .

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω το Zidoo X9S και είμαι ευχαριστημένος .
Υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε android ;
Αν δεν υπάρχει, πέρα το Zidoo X10 που παίρνει τον δίσκο εσωτερικά ,ποια άλλα αξίζουν ;
Έχω δει τα Beelink SEA 1 και Mele V9 που παίρνει τον δίσκο εσωτερικά και έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με το Zidoo X9S, αξίζουν ;

Ο δίσκος στο Zidoo X9 που τον έχω εξωτερικά δεν μου αρέσει οπτικά, αλλά και πρακτικά υπάρχει και ο κίνδυνος να τον ρίξεις και να σου χαλάσει .

Μείνε όπως είσαι...
Μόνο το nvidia shield δες αν έχει κάτι παραπάνω να σου δώσει.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε ποιότητα εικόνας είναι καλύτερο από το Zidoo X9S;

Τα άλλα δύο που ανέφερες?
Λογικά ίδια θα ειναι. Το Zidoo έχει μακράν ανώτερο software όμως και με περισσότερα χαρακτηριστικά.

Πολύ καλή τιμούλα για το Beelink GS1 με κουπονι GBGS1 στα 51 . Αποστολή με registered->Belgium.
Αν κρινω απο το Zidoo H6 Pro (που μεταμορφώθηκε με το νεο fw) λογικά περνάει HD Audio, εχει εξαιρετική εικονα, και auto frame rate switching απο τον external player (ο οποίος ειναι εξαιρετικος).

Επίσης καλη τιμή για το MECOOL KI PLUS Hybird TV Box (DVB Satellite Receiver) στα 56 . Αποστολή με registered->Belgium

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τα άλλα δύο που ανέφερες?
Λογικά ίδια θα ειναι. Το Zidoo έχει μακράν ανώτερο software όμως και με περισσότερα χαρακτηριστικά.
Για το nvidia shield ρωτάω για ποιότητα εικόνας, σε σχέση με το Zidoo .

Καλησπέρα σας, αν και παλιό μέλος, δεν έχω συμμετάσχει γενικώς στο φόρουμ.
Με έβγαλε ο δρόμος προς τα εδώ όμως, μέσω ενός λινκ στο fb για powerbuy ενός Android tv Box.
Τι μου προτείνετε στα 40 περίπου EUR μέσω GB φυσικά και με δεδομένη την αποφυγή "έξτρα χρεώσεων"?
Επίσης, εάν υπάρχει κάποιο σε καλή κατάσταση που θα μπορούσα να προμηθευτώ από εσάς σε τέτοια περίπου τιμή, είμαι όλος αυτιά !
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σας, αν και παλιό μέλος, δεν έχω συμμετάσχει γενικώς στο φόρουμ.
Με έβγαλε ο δρόμος προς τα εδώ όμως, μέσω ενός λινκ στο fb για powerbuy ενός Android tv Box.
Τι μου προτείνετε στα 40 περίπου EUR μέσω GB φυσικά και με δεδομένη την αποφυγή "έξτρα χρεώσεων"?
Επίσης, εάν υπάρχει κάποιο σε καλή κατάσταση που θα μπορούσα να προμηθευτώ από εσάς σε τέτοια περίπου τιμή, είμαι όλος αυτιά !
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα.

Μονο καινουργιο μπορούμε να σου προτείνουμε απο Gearbest.

Για τι χρήση το θέλεις?

Σε καλες τιμές βλεπω τα ακόλουθα.

Mini M8S Pro - C TV Box - 2G + 16G .Δεν το εχουμε δοκιμάσει αλλα απο τιμη και εξοπλισμό δειχνει πολύ καλο.
Mecool M8S PRO W. Εχει επικο value for money. Review μπορεις να διαβασεις εδω προς το παρον.

Αν θες να κανεις καποια υπέρβαση, πας καρφί σε ενα απο τα δυο παρακάτω.

Xiaomi Mi Box με Android TV λειτουργικο και εξαιρετική υποστηριξη για KODI (παζει απο WiFi)
Beelink Ultimate GT1 το οποιο ειναι 1000δοκιμασμένο και εξαιρετικό συνολικά.

Σε καθε περίπτωση, θα κανεις add to cart->proceed->Registered->Belgium . Θα σου έρθει χωρις τελωνείο απο Βελγιο (ετσι συμβαίνει σε ολες τις παραγγελίες μας).

Για οτι αλλο θέλεις μας λες.

Βασική χρήση το θέλω, kodi και κάνα iptv.
Ίσως καταληξω στο mecool, έχει πολύ ελκυστική τιμη.
Το μόνο μειονέκτημα που του βρίσκω είναι ότι δεν έχει Bluetooth,για καμιά ταινία privee (ξέρετε, μπαμ μπουμ στα αυτιά ενώ όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται)..
Η αποφυγή είναι δεδομένης τα μέχρι τώρα στοιχεία φανταζομαι, για τι χρόνο παράδοσης μιλάμε?

Γεια χαρα παιδες. Μπαίνω απευθείας στο θέμα.

Έχω στο σαλόνι ένα Apple TV 4 και η δουλεια μου γινεται αψογα. Στο υπνοδωματιο ομως ειμαι με ενα Apple TV 3 και ειναι ψιλο αχρηστο για ψυχαγωγια περαν του AirPlay για κανενα Youtube και καμια κατεβασμενη ταινια μεσω macbook. Στην ουσια ψάχνω ενα μηχανημα που να τρεχει νερακι χωρις το παραμικρο κολλημα, Kodi/Terrarium + Παιχνιδια. By the way, το 4Κ δεν με απασχολει μιας και η TV ειναι Full HD.

Εχετε λοιπον να μου προτεινετε καποιο που να ειναι πρωτα απο ολα κομμενο και ραμμενο για kodi/terrarium κλπ + ανεση στα παιχνιδια + OTA με αξιολογο support + όμορφο User Interface?

Γενικότερα το σπίτι μου είναι παράρτημα της Apple με iPhone, Macbook pro, iPad Pro, ATV4, ATV3. Ο μοναδικος λογος που ψαχνομαι με Android TV Box ειναι καποια apps τυπου Kodi για ταινιες όπως και παιχνιδάκια κυρίως για τον γιο μου. Απλώς το όλο σκεπτικό είναι να αγοράσω κάτι που θα παίζει εντελώς απροβλημάτιστα χωρίς να με ταλαιπωρεί! Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.

ΥΣ: Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι max 100 για μια πολυ καλη περιπτωση. Αν υπαρχει και κατι φθηνοτερο, ακομη καλυτερα. Επισης με ενδιαφερουν μονο Ευρωπαικες αποθηκες για γρηγοροτερη παραδοση.

Γιατί δε παίρνεις ένα android media player με επίσημη υποστήριξη Netflix HD; Βάζεις και μια συνδρομή και είσαι έτοιμος.

Έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά σε Apple συσκευές και κολλάς στα 10 /μήνα του Netflix;

Γεια χαρα παιδες. Μπαίνω απευθείας στο θέμα.

Έχω στο σαλόνι ένα Apple TV 4 και η δουλεια μου γινεται αψογα. Στο υπνοδωματιο ομως ειμαι με ενα Apple TV 3 και ειναι ψιλο αχρηστο για ψυχαγωγια περαν του AirPlay για κανενα Youtube και καμια κατεβασμενη ταινια μεσω macbook. Στην ουσια ψάχνω ενα μηχανημα που να τρεχει νερακι χωρις το παραμικρο κολλημα, Kodi/Terrarium + Παιχνιδια. By the way, το 4Κ δεν με απασχολει μιας και η TV ειναι Full HD.

Εχετε λοιπον να μου προτεινετε καποιο που να ειναι πρωτα απο ολα κομμενο και ραμμενο για kodi/terrarium κλπ + ανεση στα παιχνιδια + OTA με αξιολογο support + όμορφο User Interface?

Γενικότερα το σπίτι μου είναι παράρτημα της Apple με iPhone, Macbook pro, iPad Pro, ATV4, ATV3. Ο μοναδικος λογος που ψαχνομαι με Android TV Box ειναι καποια apps τυπου Kodi για ταινιες όπως και παιχνιδάκια κυρίως για τον γιο μου. Απλώς το όλο σκεπτικό είναι να αγοράσω κάτι που θα παίζει εντελώς απροβλημάτιστα χωρίς να με ταλαιπωρεί! Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.

ΥΣ: Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι max 100 για μια πολυ καλη περιπτωση. Αν υπαρχει και κατι φθηνοτερο, ακομη καλυτερα. Επισης με ενδιαφερουν μονο Ευρωπαικες αποθηκες για γρηγοροτερη παραδοση.

Ολα αυτα που αναφέρεις με 100 δεν θα τα βρεις. Ειδικα στο κομμάτι του support και user interface. Στο κομματι της απόδοσης/σταθερότητας, ενα καλό και δοκιμασμένο S912 player οπως το Beelink GT1 Ultimate των 60 θα σε καλύψει άνετα. Επιλέγεις registered->belgium σαν μεθοδο αποστολής.
Διαφορετικά πας σε NVidia Shield των 200+ ευρώ.

Ξανα σε προσφορα τα πιο μοσχοπουλημένα box-ακια.

Beelink GT1 Ultimate TV Box Amlogic S912 Octa Core CPU Android 7.1 στα ~50 με κουπόνι coupon120602. Αποστολή με Registered->Belgium. Θα ισχυσει μετα τις 2 το μεσημερι της 6/12 (σημερα)

Alfawise H96 Pro+ TV Box - 3GB RAM + 32GB ROM στα 47 με κουπόνι BFRIGR100 .Αποστολή με Registered->Belgium.

Αν παραγγείλετε απο τα παραπανω λινκ, η Gearbest θα αποζημιώσει τυχόν τελη/δασμους (πλεον ολα με bengium post ερχονται απο βελγικη διευθυνση και χωρις τελωνειο ετσι και αλλιώς). ;)

Ξανα σε προσφορα τα πιο μοσχοπουλημένα box-ακια.

Beelink GT1 Ultimate TV Box Amlogic S912 Octa Core CPU Android 7.1 στα ~50 με κουπόνι coupon120602. Αποστολή με Registered->Belgium. Θα ισχυσει μετα τις 2 το μεσημερι της 6/12 (σημερα)

Alfawise H96 Pro+ TV Box - 3GB RAM + 32GB ROM στα 47 με κουπόνι BFRIGR100 .Αποστολή με Registered->Belgium.

Αν παραγγείλετε απο τα παραπανω λινκ, η Gearbest θα αποζημιώσει τυχόν τελη/δασμους (πλεον ολα με bengium post ερχονται απο βελγικη διευθυνση και χωρις τελωνειο ετσι και αλλιώς). ;)

ΠΟλυ καλο, εχει παιξει το gt1 και πολυ πιο κατω στις 11.11 μαζι με xiaomi ακουστικα με dpduk στα 46 ευρω ολα μεσα...
Σε ευχαριστουμε ;)

Last edited:

Γιατί δε παίρνεις ένα android media player με επίσημη υποστήριξη Netflix HD; Βάζεις και μια συνδρομή και είσαι έτοιμος.

Έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά σε Apple συσκευές και κολλάς στα 10 /μήνα του Netflix;
Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση. Το προβλημα μου σχετικα με το Netflix δεν ειναι η συνδρομη, αλλα το οτι απο τα λιγα που διαβασα, δεν παιζει ακομη αψογα στην Ελλαδα. Θεματακια με υποτιτλους στις περισσοτερες ταινιες κλπ. Εχει αλλαξει κατι?

Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση. Το προβλημα μου σχετικα με το Netflix δεν ειναι η συνδρομη, αλλα το οτι απο τα λιγα που διαβασα, δεν παιζει ακομη αψογα στην Ελλαδα. Θεματακια με υποτιτλους στις περισσοτερες ταινιες κλπ. Εχει αλλαξει κατι?

Μια χαρα παιζει το Netflix σε οτι και αν του εχω βαλει να παίξει.