Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αυτό παίζει HD Netflix?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Αν δεν κανω λαθος τα μονα που παιζουν σιγουρα HD Netflix απο το επισημο app ειναι το Xiaomi & το Shield.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εντυπωσεις απο Egreat a5 εχει κανεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν δεν κανω λαθος τα μονα που παιζουν σιγουρα HD Netflix απο το επισημο app ειναι το Xiaomi & το Shield.
α μάλιστα κατάλαβα.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ok, δεν ειναι media players, αλλα η Gearbest κληρώνει δύο κινητά αποκλειστικά για τα μέλη του φορουμ μας.
Πληροφορίες εδω . Ορματε!

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μόνο με πειραγμενες εκδόσεις του netflix
Και η δικη μου εκδοση του netflix που εχω στο beelink gt1 ultimate πειραγμενη ειναι -οι μη πειραγμενες δεν ετρεχαν καν - αλλα εχω μονο sd ποιοτητα. Δεν με αφησε να κανω πλανο με hd, αφου με εστελνε για καποιο ειδος πιστοποιησης μεσω του play store. Που φυσικα δεν ειχα μιας και στο store δεν εμφανιζεται η εφαρμογη για το μηχανακι μου.
Τελος παντων, και η sd ποιοτητα δεν ειναι τραγικη, μια χαρα ειναι. Ειδα ενα σωρο σειρες μεχρι τωρα. Σιγουρα θα ηθελα hd αλλα δεν ρισκαρω να το ψαξω με custom roms που μαλλον δινουν προσβαση. Παντως αν καποιος φιλος εχει υποψιν του καποια αλλη εκδοση netflix που οντως "διορθωνει" το θεμα για το συγκεκριμενο μηχανακι, ας ενημερωσει με π.μ. Μην βγουμε εκτος κανονισμων του φορουμ.
Ευχαριστω.

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω αν κάποια λύση είναι η αγορά ενός smart blue ray player wi-fi αν φυσικά ισχύουν χαμηλές τιμές.
Μπορεί να τα σκοτώνουν κιόλα γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον. πρέπει όμως να είναι τελευταία μοντέλα.
Έχω ένα αλλά και αυτό δυστυχώς είναι του 2014 και δεν λαμβάνει άλλη αναβάθμιση από τη Samsung.
Ζήτημα να έχει παίξει πέντε εξι δισκάκια το συγκεκριμένο. τρομάρα μου το ήθελα και 3D.

Και η δικη μου εκδοση του netflix που εχω στο beelink gt1 ultimate πειραγμενη ειναι -οι μη πειραγμενες δεν ετρεχαν καν - αλλα εχω μονο sd ποιοτητα. Δεν με αφησε να κανω πλανο με hd, αφου με εστελνε για καποιο ειδος πιστοποιησης μεσω του play store. Που φυσικα δεν ειχα μιας και στο store δεν εμφανιζεται η εφαρμογη για το μηχανακι μου.
Τελος παντων, και η sd ποιοτητα δεν ειναι τραγικη, μια χαρα ειναι. Ειδα ενα σωρο σειρες μεχρι τωρα. Σιγουρα θα ηθελα hd αλλα δεν ρισκαρω να το ψαξω με custom roms που μαλλον δινουν προσβαση. Παντως αν καποιος φιλος εχει υποψιν του καποια αλλη εκδοση netflix που οντως "διορθωνει" το θεμα για το συγκεκριμενο μηχανακι, ας ενημερωσει με π.μ. Μην βγουμε εκτος κανονισμων του φορουμ.
Ευχαριστω.

Ποιά έκδοση τρέχεις με το beelink gt1 ultimate ;
Χρησιμοποιώ την 5.11.0 προς το παρόν. Σε 32άρα είμαι ευχαρηστημένος.

Δεν εχω διαβασει ολο το νημα....

Ποιο παιζει σιγουρα, χωρις πατεντες, απλα και ευκολα netflix (και να συνδέεται ενσυρματα)

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν εχω διαβασει ολο το νημα....

Ποιο παιζει σιγουρα, χωρις πατεντες, απλα και ευκολα netflix (και να συνδέεται ενσυρματα)

Καλά θα ήταν να το διάβαζες ώστε να διαμορφωνες καλύτερη άποψη σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου..
Το mi box μέσω ανταπτορα usb>lan
και το Nvidia shield όπου και η είναι βέλτιστη λύση εάν και εφόσον θες να πληρώσεις κάτι αρκετά παραπάνω..

Ποιά έκδοση τρέχεις με το beelink gt1 ultimate ;
Χρησιμοποιώ την 5.11.0 προς το παρόν. Σε 32άρα είμαι ευχαρηστημένος.
Τρεχω την 5.8.0 και πριν λιγο που σκαλιζα τις ρυθμισεις του λογαριασμου ειδα οτι υπαρχει η δυνατοτητα για πλανο hd τελικα. Αλλαξα το πλανο, εκανα και τις απαραιτητες ρυθμισεις αναπαραγωγης σε υψηλη ποιοτητα αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη αναλυσης προς το παρον. Ισως φταιει που ειμαι στον δοκιμαστικο μηνα ακομα. Οταν θα αρχισει να τρεχει η χρεωση απο τον επομενο μηνα στο νεο πλανο θα δουμε τι παιζει. Και εγω με 32αρα οθονη tv ειμαι.

Τρεχω την 5.8.0 και πριν λιγο που σκαλιζα τις ρυθμισεις του λογαριασμου ειδα οτι υπαρχει η δυνατοτητα για πλανο hd τελικα. Αλλαξα το πλανο, εκανα και τις απαραιτητες ρυθμισεις αναπαραγωγης σε υψηλη ποιοτητα αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη αναλυσης προς το παρον. Ισως φταιει που ειμαι στον δοκιμαστικο μηνα ακομα. Οταν θα αρχισει να τρεχει η χρεωση απο τον επομενο μηνα στο νεο πλανο θα δουμε τι παιζει. Και εγω με 32αρα οθονη tv ειμαι.

Σε δοκιμαστική έχω δει και σε 4κ. Δεν πρέπει να παίζει ρολο.

Δεν παίζει ρόλο το δοκιμαστικό. Ίσα ίσα με ένα σωστό δοκιμαστικό σε κάνουν ευκολότερα πελάτη.
Το HD και το 4K η netflix το δίνει μόνο σε certified συσκευές.
Επίσης μάλλον δίνει ήχο μόνο stereo αν δεν είναι certified. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει.

Υπάρχει απο Gearbest γενικα EU clearance με καλες τιμες παντου. Θα τις δειτε εδω και εδω .Προφανώς χωρις τελωνείο και με γρηγορη αποστολή.

καμια δοκιμασμενη προταση για 4Κ περιεχομενο;

καλησπερα ποια ειναι μια οικονομικη λυση με out of the box χρηση για kodi/terrarium?
Αξιζει καποιο απο αυτα που ειναι στα λινκ απο πανω;

καμια δοκιμασμενη προταση για 4Κ περιεχομενο;

Σιγουρα το Zidoo X9s

καλησπερα ποια ειναι μια οικονομικη λυση με out of the box χρηση για kodi/terrarium?
Αξιζει καποιο απο αυτα που ειναι στα λινκ απο πανω;

Xiaomi Mi Box 4K

Και στα δύο παραπανω κλασσικα επιλεγετε registered-> Belgium

Ξανα το Beelink GT1 Ultimate στα 57 με κουπόνι GT1U12. Αποστολή με registered->Belgium

Σε πολυ χαμηλη τιμη και το εξαιρετικο για τα λεφτα του Alfawise S95 στα 23.8 με κουπονι GBS95BF. Αποστολή με registered->Belgium

Ξανα το Beelink GT1 Ultimate στα 57 με κουπόνι GT1U12. Αποστολή με registered->Belgium

Σε πολυ χαμηλη τιμη και το εξαιρετικο για τα λεφτα του Alfawise S95 στα 23.8 με κουπονι GBS95BF. Αποστολή με registered->Belgium
το beelink εαν το παραγγειλω σημερα υπαρχει περιπτωση να ερθει πριν των φωτων?ρωταω γιατι θα λειπω 25-4 ιαν μην ερθει και δεν το παραλαβω και γυρισει πισω.