Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Όχι, μέσα από το gkn wizard

Sent from my 1+3T

Μπορείς να μου στείλεις σε μήνυμα το λινκ για να το περάσω?
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Και το Zidoo X9s σε προσφορα.

Tanix TX3 Max στα 30 με κουπόνι GBTX3MAX και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Beelink GS1 στα 51.5 με κουπόνι GBGS1 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Egreat A8 (εξαιρετικο σε αποδοση, ειδικα σε UHD/BD υλικο απο τοπικο δίκτυο) στα 163 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Xiaomi Mi TV Box στα 60 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Beelink GT1 Ultimate στα 58.5 με κουπονι ChristmasGBGR125 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Zidoo X9s στα 103 με κουπονι GBZX9S και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

TAP 1 2/16 (S905X) στα 24.90 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

M96X MINI στα 30.90 με κουπονι GBM96XT και δωρεάν αποστολή με registered->belgium.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το Zidoo H6 PRO γραφει οτι υποστηριζει netflix HD.αληθευει? https://www.gearbest.com/tv-box/pp_687065.html

Νομίζω ότι αληθεύει αλλά δε μπορώ να το εξακριβώσω όπως σε androidtv.
πάντως η εικόνα ξεκινάει σαν SD αλλά μετά καλυτερεύει οπότε πρέπει να είναι HD.
Δεν έχω βρει πως να ενεργοποιήσω το μενού που δείχνει το bit rate και τo resolution.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Νομίζω ότι αληθεύει αλλά δε μπορώ να το εξακριβώσω όπως σε androidtv.
πάντως η εικόνα ξεκινάει σαν SD αλλά μετά καλυτερεύει οπότε πρέπει να είναι HD.
Δεν έχω βρει πως να ενεργοποιήσω το μενού που δείχνει το bit rate και τo resolution.
άρα εάν έχει το H6pro πως και δεν έχει Netflix HD το x9s?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ισχυουν ακομα και τα παραπανω (για λιγα κομματια ακομα) και επιπρόσθετα σε εξαιρετική τιμή το Mecool M8S PRO W μολις στα 23.8 με κουπόνι M8SWN και αποστολή χωρις δασμους με registered->Belgium. Εξαιρετικο μηχανακι με HD Netflix.
Είσαι ΘΕΟΣ, Χρήστο. Μπήκε η παραγγελία. W1712090724463832
Πραγματικά για τα λεφτά του, φαίνεται να είναι πολύ καλό.

Ήρθε και σεταρίστηκε χθες. Πολύ καλό φαίνεται και μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ ότι παίζει Netflix 1080p.
Αυτός είναι επί το πλείστων και ο λόγος που το ήθελα. Για να έχω Netflix στην κρεβατοκάμαρα.

Δεν έχω ασχοληθεί με το προεγκατεστημένο Kodi (17.4) ακόμα. Έχει πάντως μέσα αρκετά addons. Δεν ξέρω καθόλου όμως από kodi.

Φαίνεται πολύ τίμιο για τα λεφτά του. 25,71 τελική, χωρίς να περάσει τελωνείο, με Registered Belgium, βάση και των οδηγιών του vadergr

Ήρθε και σεταρίστηκε χθες. Πολύ καλό φαίνεται και μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ ότι παίζει Netflix 1080p.
Αυτός είναι επί το πλείστων και ο λόγος που το ήθελα. Για να έχω Netflix στην κρεβατοκάμαρα.

Δεν έχω ασχοληθεί με το προεγκατεστημένο Kodi (17.4) ακόμα. Έχει πάντως μέσα αρκετά addons. Δεν ξέρω καθόλου όμως από kodi.

Φαίνεται πολύ τίμιο για τα λεφτά του. 25,71 τελική, χωρίς να περάσει τελωνείο, με Registered Belgium, βάση και των οδηγιών του vadergr

Με το wifi πως τα παει;

Έχει και άλλα σχετικά test αν ψάξεις λίγο. Τώρα μέσα από το κινητό δεν μπορώ να τα βρω.

Πως το σεταρες να παιξει Netflix 1080p?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό.. Αν παίζει HD Netflix θα το τσιμπήσω μόνο και μόνο για αυτό.. Φαντάζομαι ότι και σε bd remux κλπ 1080αρια δεν θα έχει θέμα.

Με το wifi πως τα παει;
Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί παίζω με ethernet.

Δοκίμασε να δεις από εδώ τι ανάλυση σου βγάζει
https://www.netflix.com/title/80018499?preventIntent=true
Θα το δοκιμάσω το βραδάκι και θα σας πω.

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό.. Αν παίζει HD Netflix θα το τσιμπήσω μόνο και μόνο για αυτό.. Φαντάζομαι ότι και σε bd remux κλπ 1080αρια δεν θα έχει θέμα.

Δεν έκανα κάτι. Απλά έβαλα τον λογαριασμό μου και μόλις έβαλα κάτι να παίξει, ξεκίνησε σε περίεργη χάλια ανάλυση, αλλά μετά έγινε τέλεια.

Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί παίζω με ethernet.

Θα το δοκιμάσω το βραδάκι και θα σας πω.

Δεν έκανα κάτι. Απλά έβαλα τον λογαριασμό μου και μόλις έβαλα κάτι να παίξει, ξεκίνησε σε περίεργη χάλια ανάλυση, αλλά μετά έγινε τέλεια.
Πολύ καλά νέα. Έχω ένα Dune να παίζω τα πάντα αλλά ήθελα και κάτι για Netflix. Σε ευχαριστώ.

auto frame switching έχει αυτό;