Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

]Διαβάζω τα εξής:

Μπορεί όμως να μην είναι και ακριβώς το ίδιο κουτί.

Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Περιμένουμε εντυπώσεις.

Εννοείται ότι θα έχετε ενημέρωση, έχω και το mi οπότε θα έχω και μέτρο σύγκρισης.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

εγω μολις παρηγγειλα το mecool m8s pro W. εαν οταν ερθει δω οτι δεν παιζει netflix HD οποιος ενδιαφερεται το πουλαω αμεσα.εαν υποστηριζει HD θα το αναφερω εδω
Δυστυχώς δεν παίζει netflix HD. Δοκίμασα και με την εφαρμοφή που είχε μέσα, αλλά και με αυτήν από την Netflix.com, αλλά τζίφος.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δυστυχώς δεν παίζει netflix HD. Δοκίμασα και με την εφαρμοφή που είχε μέσα, αλλά και με αυτήν από την Netflix.com, αλλά τζίφος.

Εχει Level 1 DRM.
Ψάξε στο διαδικτυο και βαλε του μια πειραγμενη εκδοση (apk) του Netflix. Λογικά θα παίξει.

Νομίζω σε προηγούμενο ποστ σου μας είχες πει ότι παίζει hd.
Τι ισχύει τελικά;

Νομίζω σε προηγούμενο ποστ σου μας είχες πει ότι παίζει hd.
Τι ισχύει τελικά;

Στο ποστ 6221 ο nikosmelt να μας πει που αυτος εγραψε οτι υποστηριζει netflix HD!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Στο ποστ 6221 ο nikosmelt να μας πει που αυτος εγραψε οτι υποστηριζει netflix HD!!!!!!!!
Δείτε μνμ #6193.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή ενός καλού android tv box.
Διαβάζοντας διάφορα σχόλια και κριτικές έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα σε μάρκες και μοντέλα.
Η χρήση θα είναι κυρίως kodi (αθλητικά live streaming, σειρές, ταινίες) σε τηλεόραση LCD 1080p οκταετίας που ενδέχεται όμως να αλλαχτεί στο μέλλον.
Μπάτζετ 50-80 ή και λίγο παραπάνω αν αξίζει.
(Έχω δει το Beelink GT1 Ultimate ως σημείο αναφοράς)

Tanix TX92
Tanix TX9 PRO
Beelink GT1 Ultimate
Vorke Z6 Plus

Οι επιλογές προς το παρόν, με μικρές διαφορές σε χαρακτηριστικά.
Κάποια πρόταση/βοήθεια?

Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή ενός καλού android tv box.
Διαβάζοντας διάφορα σχόλια και κριτικές έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα σε μάρκες και μοντέλα.
Η χρήση θα είναι κυρίως kodi (αθλητικά live streaming, σειρές, ταινίες) σε τηλεόραση LCD 1080p οκταετίας που ενδέχεται όμως να αλλαχτεί στο μέλλον.
Μπάτζετ 50-80 ή και λίγο παραπάνω αν αξίζει.
(Έχω δει το Beelink GT1 Ultimate ως σημείο αναφοράς)

Καλησπέρα και καλως όρισες στο φόρουμ μας.

Το Beelink GT1 Ultimate ειναι σταθερη αξια.
Και το Tanix TX92 ειναι εξαιρετικο, αλλα αφου ολα οσα εχεις προτεινει βασίζονται στο S912, μαλλον θα κανεις την καλυτερη δουλειά με το να πας στο πιο "σιγουρο".

Καλησπέρα και καλως όρισες στο φόρουμ μας.

Το Beelink GT1 Ultimate ειναι σταθερη αξια.
Και το Tanix TX92 ειναι εξαιρετικο, αλλα αφου ολα οσα εχεις προτεινει βασίζονται στο S912, μαλλον θα κανεις την καλυτερη δουλειά με το να πας στο πιο "σιγουρο".
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Πιο σίγουρο θεωρείται ποιο;

ρε συ ειχες οντως γραψει το παιζει hd και βασιστηκαμε σε αυτο και το παραγγειλαμε!τοτε πως ειχες δει οτι υπστηριζει hd??

mecool m8s pro L αυτο μαλλον υποστηριζει netflix HD αλλα σε ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει καπου?

ρε συ ειχες οντως γραψει το παιζει hd και βασιστηκαμε σε αυτο και το παραγγειλαμε!τοτε πως ειχες δει οτι υπστηριζει hd??

http://freaktab.com/forum/tv-player...x-amlogic-s905w-a7-1-2-2-16gb-l1-4k-vp9-h-265

Και εδω αναφερουν δυο χρηστες (μαλιστα και ο reviewer που εχει δοκιμασει οτι κυκλοφορεί) οτι υποστηριζει HD Netflix.
Ισως να εχει να κανει με θεμα εκδοσης fw η apk.

Λογικά αν του περάσετε (at your own risk) αυτην εδω , ολα θα πανε ρολοι.

mecool m8s pro L αυτο μαλλον υποστηριζει netflix HD αλλα σε ευρωπαικη αποθηκη υπαρχει καπου?

100% υποστηρίζει 1080p Netflix.
Απο ευρωπαϊκή αποθήκη μπορείς να το βρεις εδω. Κάπου στα 58 τελική χωρίς τελωνείο και αποστολή με DHL.

Last edited:

μου έκαναν άμεσα refund το gearbest! μπράβο. τώρα μένει να δω τι θα διαλέξω. αλλά μάλλον κλίνω προς pro L mecool

από gearbest δεν υπάρχει κάτι για HD Netflix οικονομικό για να το πάρω από εκεί μιας και μου έκαναν refund?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν ήξερα να το δοκιμάσω. Χίλια συγγνώμη για την λάθος πληροφόρηση.

Εχει Level 1 DRM.
Ψάξε στο διαδικτυο και βαλε του μια πειραγμενη εκδοση (apk) του Netflix. Λογικά θα παίξει.
Έχει καμιά υπόψην σου; Να περιμένω PM ?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειλικρινά κάποια πράγματα με ξεπερνάνε..
Είστε έτοιμοι να δώσετε 10-12 /μήνα για τις υπηρεσίες μιας συνδρομητικής και τσιγκουνευστε να δώσετε ένα ποσό ώστε να απολαμβάνετε την υπηρεσία αυτή ‛σωστα&αξιοπιστα’ παρά ψάχνεστε & ξοδεύεστε για το κάθε απίθανο ‛κινεζο’ με τα διάφορα hack που σήμερα παιζουν& αύριο δεν θα παίζουν..
Αξιόπιστες λύσεις είναι xiaomi mi3, NVIDIA shield, APPLE TV4k, τα νέα dune & smart TV (και αν μου ξεφεύγει τίποτε άλλο..)
Όλα τα αλλά είναι σκουπιδια

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον leonkoum και επειδή η χρήση που ζητούν οι περισσότεροι είναι για kodi/netflix/amazon prime θα βάλω πάλι το σύνδεσμο από το forum του kodi που λύνει πολλές απορίες
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252916 Έχει υλικό που δεν απαιτεί πολύ κόπο για διάβασμα και μπορεί γρήγορα να σε βοηθήσει. Ίσως θα έπρεπε να μπει και στην πρώτη σελίδα.

Beelink GT1 Ultimate στα 58.5 με κουπονι ChristmasGBGR125 και δωρεάν αποστολή με registered->belgium..

Αυτός ο τρόπος αποστολής έχει τελωνείο;