Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειλικρινά κάποια πράγματα με ξεπερνάνε..
Είστε έτοιμοι να δώσετε 10-12 /μήνα για τις υπηρεσίες μιας συνδρομητικής και τσιγκουνευστε να δώσετε ένα ποσό ώστε να απολαμβάνετε την υπηρεσία αυτή ‛σωστα&αξιοπιστα’ παρά ψάχνεστε & ξοδεύεστε για το κάθε απίθανο ‛κινεζο’ με τα διάφορα hack που σήμερα παιζουν& αύριο δεν θα παίζουν..
και αν δεν τα δίνουμε εμείς αυτά τα 10-12 το μήνα;

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτός ο τρόπος αποστολής έχει τελωνείο;

Όχι!
Εχουμε κανει δεκάδες παραγγελίες εδω με media boxes και απολύτως καμμια δεν εχει περάσει τελωνείο με registered->Belgium.

Last edited:

Τότε θα παιδεύεστε συνεχώς και θα τα ακούς και από πάνω..
Τζάμπα αναμονή, κόπος & χρήμα.
Just my 2 c

Αντιγράφω από τον παραπάνω σύνδεσμο που έδωσα μπας και το διαβάσει κανένας.

Buggiest Android Marshmallow - Kodi Krypton Boxes getting about are: Sad
99% of cheap AMLogic S905/S905X/S912 boxes running Android Marshmallow 6.0, like the Beelink GT1 as an example, even worse than that is the Android S912 - H96 Pro Plus box. They all run virtually the same crap MM Firmware.
Avoid ALL Rockchip & Allwinner Android boxes for Kodi.
Broken features with the really bad cheap AML S905/S905X/S912 Marshmallow 6.0 only boxes include:
No DTS or HD Kodi Krypton Audio Audio Passthrough. 5.1 DD/AC3 OK.
Darker than normal video output. (S905X / S912)
Broken Kodi Krypton Dynamic Refresh switching, needed for ultra smooth video playback.
The Google Playstore may have App install issues or simply crash.
The included Infra Red only remotes cannot control Android Apps properly. Kodi OK.
Lack of proper thermal management can lead to overheating and WiFi problems and boxes crashing and randomly resetting.
Various other annoying Firmware quirks & bugs that never get fixed.
Before powering up these sort of devices - lower to your knees, clasp your hands and then Plug n Pray !

Don't get hoodwinked by clever marketing and Tech specs people.
These Ship and Forget, seller unsupported, cheap Android devices are strictly DIY only - and users Will be spending their time over on the Freaktab website installing alternate Android Firmware.

Μάλλον είναι τί θα σου τύχει, γιατί εμένα (φτου φτου) μιά χαρά παίζει. Εντάξει, δεν παίζει netflix HD (yet ...), αλλά κατα τα άλλα, μιά χαρά είναι και το περιβάλλον του και το Play store του.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

99% of cheap AMLogic S905/S905X/S912 boxes running Android Marshmallow 6.0, like the Beelink GT1 as an example, even worse than that is the Android S912 - H96 Pro Plus box. They all run virtually the same crap MM Firmware.
Broken features with the really bad cheap AML S905/S905X/S912 Marshmallow 6.0 only boxes include:
Broken Kodi Krypton Dynamic Refresh switching, needed for ultra smooth video playback.
The included Infra Red only remotes cannot control Android Apps properly. Kodi OK.
Lack of proper thermal management can lead to overheating and WiFi problems and boxes crashing and randomly resetting.
Before powering up these sort of devices - lower to your knees, clasp your hands and then Plug n Pray !

These Ship and Forget, seller unsupported, cheap Android devices are strictly DIY only - and users Will be spending their time over on the Freaktab website installing alternate Android Firmware.
Έτσι ακριβώς. και για το χάλια μαύρο που σχεδόν κανείς δεν παρατηρεί.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Αντιγράφω από τον παραπάνω σύνδεσμο που έδωσα μπας και το διαβάσει κανένας.

Κάποια απο αυτα οντως ίσχυαν. Προσεξε οτι αναφέρεται κυρίως σε Android MM (6.0) και οχι σε Nougat το οποιο ελυσε πολλά θεματα απο μονο του. Βασικά με εξαιρεση τα Minix, το 99.9% των περσινών android με ΜΜ ερχόταν με beta roms, γεγονός που δημιουργούσε πολλούς περιορισμούς.
Για rockchip το λεμε και εμεις εδω, μακρια αν το θελετε για χρηση KODI.
Σε γενικές γραμμές ομως, οτι ερχεται πλέον με Nougat και φοράει S905 X/W/D και S912 παιζει πάρα πολύ καλα.
Σε οτι εχει να κάνει με ευπαθή box-ακια, κυκλοφορεί απο νωρίς η φημη τους οποτε ψιλοφιλτράρονται γρηγορα.
Εννοείται οτι προτιμότερη λύση για KODI ειναι το NVidia Shield, αλλα αυτο κοστίζει 5-7 φορές επάνω απο ενα απλο S912 tv box. Εφόσον ξέρουμε ποια ειναι τα καλά και τα δοκιμασμένα, δεν ειναι καθόλου κακο να τα αγοράζει κόσμος, ειδικά με περιορισμένο budget.

Στο κεντρικό link που παραθέτεις, δεν νομιζω οτι αναφέρεται σε γνωστές μαρκες οπως Minιx και Xiaomi, αλλα σε αλλα box-ακια που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους. Τα Beelink, Alfawise νομιζω οτι ειναι αρκετά branded για... κινέζικα :p
Επίσης αναφερει ξεκάθαρα οτι μια χαρα επιδοσεις εχουν τα Amlogic based tv boxes (S905x/S912).

Σεβομαι ΠΟΛΥ το κάθε ευρω που δινει ο καθένας μας. Αλλα μην ξεχνάμε οτι δεν μπορούμε να εχουμε και παραλογες απαιτησεις απο μηχανάκια με 25-60 . Μην κοιτάτε που έχουμε καλομάθει επειδη πλέον προσφέρουν παρα πολλά.

Αυτα τα λίγα απο εμενα...

το xiaomi mi box που εχει "πειραγμενο¨" play store επειδη με ενδιαφερει να εχω ενα browser σαν τον firefox nightly πχ θα μπορω να το κατεβασω απο το play store το αλλαγμενο του mi box?

το xiaomi mi box που εχει "πειραγμενο¨" play store επειδη με ενδιαφερει να εχω ενα browser σαν τον firefox nightly πχ θα μπορω να το κατεβασω απο το play store το αλλαγμενο του mi box?

Αν και δεν εχω δει για τον firefox, φαντάζομαι πως δεν θα εμφανίζεται στο store. Μπορεις να το εγκταστήσεις πανεύκολα μονος σου.

Αν και δεν εχω δει για τον firefox, φαντάζομαι πως δεν θα εμφανίζεται στο store. Μπορεις να το εγκταστήσεις πανεύκολα μονος σου.
συνδεω στικακι με το apk μεσα και μετα με εναν file explorer το τρεχω και εγκαθισταται?

Στο κεντρικό link που παραθέτεις, δεν νομιζω οτι αναφέρεται σε γνωστές μαρκες οπως Minιx και Xiaomi, αλλα σε αλλα box-ακια που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους. Τα Beelink, Alfawise νομιζω οτι ειναι αρκετά branded για... κινέζικα :p
Επίσης αναφερει ξεκάθαρα οτι μια χαρα επιδοσεις εχουν τα Amlogic based tv boxes (S905x/S912).

Στο κεντρικό άρθρο υπάρχουν MINIX, Xiaomi, Zidoo, WeTek, HiMedia που για μένα δείχνουν αρκετά σοβαρές (φυσικά μετά από Nvidia). Ο καθένας δίνει τα χρήματά του εκεί που θέλει, αλλά υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείτε χωρίς μάλιστα να γλιτώνει και χρήματα. Αυτό έγινε και και παραπάνω με τον φίλο που έψαχνε Netflix HD όπου οι επίσημες λύσει είναι λίγες και σίγουρα καλύτερα να μην μπλέξει με hacks και πειραγμένες εφαρμογές.

Στο κεντρικό άρθρο υπάρχουν MINIX, Xiaomi, Zidoo, WeTek, HiMedia που για μένα δείχνουν αρκετά σοβαρές (φυσικά μετά από Nvidia). Ο καθένας δίνει τα χρήματά του εκεί που θέλει, αλλά υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείτε χωρίς μάλιστα να γλιτώνει και χρήματα. Αυτό έγινε και και παραπάνω με τον φίλο που έψαχνε Netflix HD όπου οι επίσημες λύσει είναι λίγες και σίγουρα καλύτερα να μην μπλέξει με hacks και πειραγμένες εφαρμογές.

Δεν αντιλέγω, απλα ηθελα να ξεκαθαρίσω οτι δεν ειναι τραγικά τα πράγματα με τα φθηνα tv box.
Σε πολλούς μπαίνει και ο παράγοντας κόστος στη μέση, οποτε ισως το "χεριασμα" να απαιτείται τελικά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Moving on ... -bye-

Το κουφό είναι ότι κάποιοι έχουν ξοδέψει 2, 3 χιλιάρικα και παραπάνω για τηλεοράσεις πριν δυο τρία χρόνια και τώρα τους λένε λυπόμαστε πρέπει να αγοράσετε άλλη ενώ όταν τις αγόραζαν
τους έλεγαν με μια αναβάθμιση λύνονται όλα. Το θέμα αφορά το netflix βέβαια.
Εγώ πχ έχω τρεις τέτοιες και σε καμία δεν διαβάζει Ελληνικά στο netflix. Αν και τα ευρώ δεν τρέχουν από τα μπατζάκια μου το θέμα αυτό γενικά μου τη σπάει περισσότερο
πέρα από το ίδιο το πρόβλημα των Ελληνικών χαρακτήρων. Δηλαδή να βλέπω 4Κ σωστό ήχο dolby 5,1 όπως μεταδίδεται αλλά να μην διαβάζω τη γλώσσα μου.
Άλλες βλακείες πχ για τον καιρό τις διαβάζω Ελληνικά αλλά όχι το netflix. Ακόμα και η υβριδική να λειτουργεί κανονικά.
Τώρα ή πρέπει να βάλω το χέρι βαθιά στην τσέπη ή να αρχίσω τους πειραματισμούς που ήδη έχω κάνει.

Βέβαια εδώ το θέμα μας δεν είναι το netflix αλλά οι mediaplayers και μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Ασφαλώς και προσφέρουν πολλές λύσεις
Αλλά ο ντόρος τελευταία για το netflix απ´ότι καταλαβαίνω γίνεται.

Last edited:

Το κουφό είναι ότι κάποιοι έχουν ξοδέψει 2, 3 χιλιάρικα και παραπάνω για τηλεοράσεις πριν δυο τρία χρόνια και τώρα τους λένε λυπόμαστε πρέπει να αγοράσετε άλλη ενώ όταν τις αγόραζαν
τους έλεγαν με μια αναβάθμιση λύνονται όλα. Το θέμα αφορά το netflix βέβαια.
Εγώ πχ έχω τρεις τέτοιες και σε καμία δεν διαβάζει Ελληνικά στο netflix. Αν και τα ευρώ δεν τρέχουν από τα μπατζάκια μου το θέμα αυτό γενικά μου τη σπάει περισσότερο
πέρα από το ίδιο το πρόβλημα των Ελληνικών χαρακτήρων. Δηλαδή να βλέπω 4Κ σωστό ήχο dolby 5,1 όπως μεταδίδεται αλλά να μην διαβάζω τη γλώσσα μου.
Άλλες βλακείες πχ για τον καιρό τις διαβάζω Ελληνικά αλλά όχι το netflix. Ακόμα και η υβριδική να λειτουργεί κανονικά.
Τώρα ή πρέπει να βάλω το χέρι βαθιά στην τσέπη ή να αρχίσω τους πειραματισμούς που ήδη έχω κάνει.

Βέβαια εδώ το θέμα μας δεν είναι το netflix αλλά οι mediaplayers και μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Ασφαλώς και προσφέρουν πολλές λύσεις
Αλλά ο ντόρος τελευταία για το netflix απ´ότι καταλαβαίνω γίνεται.
Και γιατί φταίει το Netflix για αυτό και όχι ο κατασκευαστής της τηλεόρασης που από αυτόν εξαρτάται το κάθε app που έχει στην tv

Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει. Απλά κάτι δεν πάει καλά στην όλη ιστορία.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει. Απλά κάτι δεν πάει καλά στην όλη ιστορία.

Οι τσιπηδες οι κατασκευαστές φταίνε και μονο, οχι το Netflix.
Αρκετά με το οφ τοπικ παιδιά.

Ήρθε χθες το M8s pro, φαίνεται καλό για τα χρήματα που έδωσα.
Πήγαν όλα καλά με τη διαδικασία αποστολής,όπως τα προβλεψατε.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!

Ήρθε χθες το M8s pro, φαίνεται καλό για τα χρήματα που έδωσα.
Πήγαν όλα καλά με τη διαδικασία αποστολής,όπως τα προβλεψατε.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!

Καλορίζικο!

μετα το "καζο" με το mecool m8s w

ειμαι μεταξυ αυτου https://www.geekbuying.com/item/VOR...DI-Media-Player-389262.html?source=ShareAsale

και αυτου https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388116.html

οποιος εχει μια αποψη ας την καταθεσει να αποφασισω για να κανω την παραγγελια.ζητουμενο η καλη λειτουργια ,netflix HD(αν και νομιζω το vorke δεν υποστηριζει HD οποτε μαλλον μενει μονο το mecool)