Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Νομίζω το Fire Stick είναι καλύτερη επιλογή με δυνατότερο hardware αν μπορείς να λύσεις το θέμα της μη αποστολής του στην Ελλάδα από την Amazon

Τώρα που το σκέπτομαι πάλι. Μπορεί και να μην δίνουν 5,1 ήχο στον ενισχυτή μέσω τηλεόρασης όπως τα blurayplayer που έχω δοκιμάσει.
πρέπει δηλαδή να συνδέσω την οπτική ή του coaxial του player για να ακούσω dolby, dts κτλ.

Πολύ μπέρδεμα αφού δεν αναβαθμίζουν τις εφαρμογές οι κατασκευαστές.

δηλαδή τα μηχανάκια(και τα mecool κλπ) εάν συνδεθούν μέσω οπτικής σε ενισχυτή με 5.1 δυνατότητα δεν δώσουν Dolby digital ήχο ;με hdmi προς ενισχυτή; (αν και ο ενισχυτής μου δεν έχει hdmi είναι ο Yamaha rxv 640)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δεν έχω δοκιμάσει. Τα κουτιά που έχω τα έχω συνδεδεμένα με δικάναλους. Αλλά με οπτική λογικά θα δώσουν για ταινίες κτλ που είναι αποθηκευμένες σε δίσκο. MKV αρχεία κα.

Για το netflix τα μη certified κουτιά δεν θα δώσουν.

Το fire stick και το roku συνδέονται στη τηλεόραση και όχι στον ενισχυτή.

αλήθεια μιας και θα ήθελα να ξέρω το mecool pro L έρχεται ρουταρισμενο; για nova go cosmote TV, κλπ λέω

Νομίζω πως ναι.
άρα μάλλον δεν θα παίζει nova go, κλπ, ε; ξερουταρεται κάπως εάν χρειαστεί; το ρουτ γιατί το κάνανε; για κάποια εφαρμογή;

άρα μάλλον δεν θα παίζει nova go, κλπ, ε; ξερουταρεται κάπως εάν χρειαστεί; το ρουτ γιατί το κάνανε; για κάποια εφαρμογή;

Δεν γνωρίζω τον λόγο.
Τα περισσότερα πλέον έρχονται pre rooted.

Δεν γνωρίζω τον λόγο.
Τα περισσότερα πλέον έρχονται pre rooted.
υπάρχει τρόπος να βγάλουμε το ρουτ; (εάν πχ θέλουμε να παίξουν οι εφαρμογές τύπου nova go κλπ;

όταν παραγγέλνεις κάτι από geekbuying και γίνει shipped το πακέτο σου στέλνουν email?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν ήξερα να το δοκιμάσω. Χίλια συγγνώμη για την λάθος πληροφόρηση.
NEW UPDATE: Μετά την εγκατάσταση αυτής της ROM, το Netflix κατεβαίνει κανονικά από το Play Store και παίζει κανονικά Full HD 1080p.

http://freaktab.com/forum/tv-player...ol-m8s-pro-w-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1

Screenshots από το Test Patterns του Netflix

https://photos.app.goo.gl/kR03Pdi3qsx1Y4ks1

Αναζήτηση media player 1080p.

Επειδή έχω χάσει επεισόδια με τα players, μια βοήθεια με το...χάος.

Προαπαιτούμενα:

1. 1080. Αδιαφορώ για το 4Κ. Δεν με πειράζει αν παίζει και 4Κ, αλλά, δεν είναι διόλου βασική παράμετρος αφού δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου.

2. Ποιότητα εικόνας.

3. 2 εξόδους hdmi + spidf ή οπτική για τον ήχο.

4. Μπάτζετ γύρω στα 120.

Υπάρχει κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά?

ΥΓ

Media Player με interpolation ακόμα γιοκ?

Re: Αναζήτηση media player 1080p.

Επειδή έχω χάσει επεισόδια με τα players, μια βοήθεια με το...χάος.

Προαπαιτούμενα:

1. 1080. Αδιαφορώ για το 4Κ. Δεν με πειράζει αν παίζει και 4Κ, αλλά, δεν είναι διόλου βασική παράμετρος αφού δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου.

2. Ποιότητα εικόνας.

3. 2 εξόδους hdmi + spidf ή οπτική για τον ήχο.

4. Μπάτζετ γύρω στα 120.

Υπάρχει κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά?

ΥΓ

Media Player με interpolation ακόμα γιοκ?

Με εξαίρεση την 2η hdmi ,που ίσως μπορείς να βολευτεις με κάποιο splitter, πας καρφί σε μεταχειρισμένο dune (h1,b1,D1,prime,max,duo,base)

Last edited:

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε mi box και gt1 ultimate. Γενικα θελω ενα box το πολυ μεχρι 60 για kodi, terrarium tv και youtube. Ποιο μου προτεινετε??

Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε mi box και gt1 ultimate. Γενικα θελω ενα box το πολυ μεχρι 60 για kodi, terrarium tv και youtube. Ποιο μου προτεινετε??

Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τα δυο εχουν εξαιρετική συμπεριφορα σε αυτα που αναφερεις. Youtube καλυτερα στο Mi Box που ανεβαινει ως τα 4Κ.
Εχε στο νου σου οτι το Mi Box δεν εχει θυρα δικτυου αλλα μονο (εξαιρετικο) WiFi.

1501698619703347212.jpg

Προσφορα για λιγες ωρες ακομα (νομιζω μεχρι το βραδυ), το εξαιρετικο Xiaomi Mi Box στα 56 με κουπονι TOPCN2 και αποστολή χωρις τελωνειο με registered->Belgium

1515352872440242277.jpg

Επισης και το πολύ καλό μικρουλι Tanix TX3 Max στα 33.8 και αποστολή χωρις τελωνειο με registered->Belgium

Last edited:

ρε παιδιά ήρθε το mecool pro L βάζω το κωδικό του wifi μου αλλά πως στο δι%όλο τον καταχωρώ;;; στο εικονικό πληκτρολόγιο πάω στο βελάκι να κάνω σαν enter αλλά δεν κάνει τίποτα!

δεν αρχίσαμε καλά έκανα το πρώτο hard reset να δω μόλις τελειώσει εάν θα μπαίνει ο κωδικός

ρε παιδιά ήρθε το mecool pro L βάζω το κωδικό του wifi μου αλλά πως στο δι%όλο τον καταχωρώ;;; στο εικονικό πληκτρολόγιο πάω στο βελάκι να κάνω σαν enter αλλά δεν κάνει τίποτα!

δεν αρχίσαμε καλά έκανα το πρώτο hard reset να δω μόλις τελειώσει εάν θα μπαίνει ο κωδικός

πάλι τα ίδια!!!!!! πως κάνω enter τον κωδικό του wifi??????

τον πληκτρολογώ. μετά;;;

Last edited:

Κουμπί WPS έχει πάνω το router;
Αν έχει πάτα το στιγμιαία και θα συνδεθεί το κουτί χωρίς κωδικό αφού βέβαια πατήσεις σύνδεση.