αλήθεια μιας και θα ήθελα να ξέρω το mecool pro L έρχεται ρουταρισμενο; για nova go cosmote TV, κλπ λέω
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
άρα μάλλον δεν θα παίζει nova go, κλπ, ε; ξερουταρεται κάπως εάν χρειαστεί; το ρουτ γιατί το κάνανε; για κάποια εφαρμογή;Νομίζω πως ναι.
άρα μάλλον δεν θα παίζει nova go, κλπ, ε; ξερουταρεται κάπως εάν χρειαστεί; το ρουτ γιατί το κάνανε; για κάποια εφαρμογή;
υπάρχει τρόπος να βγάλουμε το ρουτ; (εάν πχ θέλουμε να παίξουν οι εφαρμογές τύπου nova go κλπ;Δεν γνωρίζω τον λόγο.
Τα περισσότερα πλέον έρχονται pre rooted.
NEW UPDATE: Μετά την εγκατάσταση αυτής της ROM, το Netflix κατεβαίνει κανονικά από το Play Store και παίζει κανονικά Full HD 1080p.Δεν ήξερα να το δοκιμάσω. Χίλια συγγνώμη για την λάθος πληροφόρηση.
Επειδή έχω χάσει επεισόδια με τα players, μια βοήθεια με το...χάος.
Προαπαιτούμενα:
1. 1080. Αδιαφορώ για το 4Κ. Δεν με πειράζει αν παίζει και 4Κ, αλλά, δεν είναι διόλου βασική παράμετρος αφού δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου.
2. Ποιότητα εικόνας.
3. 2 εξόδους hdmi + spidf ή οπτική για τον ήχο.
4. Μπάτζετ γύρω στα 120.
Υπάρχει κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά?
ΥΓ
Media Player με interpolation ακόμα γιοκ?
Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε mi box και gt1 ultimate. Γενικα θελω ενα box το πολυ μεχρι 60 για kodi, terrarium tv και youtube. Ποιο μου προτεινετε??
Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πάλι τα ίδια!!!!!! πως κάνω enter τον κωδικό του wifi??????ρε παιδιά ήρθε το mecool pro L βάζω το κωδικό του wifi μου αλλά πως στο δι%όλο τον καταχωρώ;;; στο εικονικό πληκτρολόγιο πάω στο βελάκι να κάνω σαν enter αλλά δεν κάνει τίποτα!
δεν αρχίσαμε καλά έκανα το πρώτο hard reset να δω μόλις τελειώσει εάν θα μπαίνει ο κωδικός
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.