Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ο κωδικός είναι απλός wep 5ψηφιος

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

γιατί να μην τον παίρνει απλά;; στο πληκτρολόγιο έχει δεξιά ένα οριζόντιο βελάκι πατώντας το δεν θα έπρεπε να κάνει enter τον κωδικό;;;

Σου βγάζει ότι δεν γίνεται σύνδεση ή ότι είναι λάθος;

ο κωδικός είναι απλός wep 5ψηφιος

Δεν υπάρχει κωδικός WEP 5ψηφιος.Απο 6 και πάνω.Καλυτερα να αλλάξεις την κωδικοποίηση και να την κάνεις WPA2.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει κωδικός WEP 5ψηφιος.Απο 6 και πάνω.Καλυτερα να αλλάξεις την κωδικοποίηση και να την κάνεις WPA2.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι 6 εννοούσα. είμαι μισή ώρα και δεν μπορώ να βάλω ένα ρημάδι κωδικό έλεος. με το πληκτρολόγιο γιατί βαζωντας τον κωδικό δεν κάνει τίποτα;

Στο εικονικό πληκτρολόγιο δεν υπάρχει enter;

το άλλαξα σε wpa2 και ενώ βλέπει το WiFi ssid μετά λέει couldn't find.... ssid ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Το έχω πάθει με έναν εκτυπωτή Canon.
Μόνο το WPS με έσωσε.

λοιπόν το βρήκε επιτέλους.
γιατί όταν έβαλα τον λογαριασμό μου Google και θέλω να κατεβάσω από το store τον es file explorer pro τον αγορασμένο μου έχει μόνο τον απλό;;

επίσης γιατί δεν έχει τον Firefox? όλα τα μηχανάκια έτσι είναι;; αρχίζω και βλέπω ότι θα γυρίσω στο παρωχημενο WDTV.

πείτε μου ένα μηχανάκι που να έχει το play store Firefox, και γενικά όλες τις εφαρμογές που έχει το κινητό!!

Last edited:

όποιος ενδιαφέρεται πωλείται όπως ήρθε σήμερα. πληροφορίες με πμ

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

E, βρε απελπιστικες αμεσως...
'Χαλαρωσε' και δωστου λιγο χρονο ακομη :FSGSFGS4:
Γραψε αναλυτικα & απλα αυτη την φορα ΤΙ προβλημα εχεις ΤΙ θες ακριβως να κανεις και μεχρι ΠΟΣΑ μπορεις να διαθεσεις..
Παντως γενικος ο κανονας οτι το φθηνο το πληρωνεις ακριβα και οτι πληρωνεις περνεις..

τους είχα ρωτήσει εάν έχει οπτική και μου είπαν ναι! ενώ δεν έχει!

υπάρχει μηχανάκι που να έχει τις εφαρμογές που έχω και στο κινητό;; Firefox, es file explorer PRO (τον αγορασμένο όπως και τον mx player τον αγορασμένο!)
νόμιζα ότι μόνο το Mi box από τα φτηνά είχε Android TV και έπρεπε να εγκαταστήσεις με απκ τις εφαρμογές που ήθελες! όταν ρώτησα εδώ έτσι είχε αναφερθεί.
και εγώ δεν βρήκα στο play store ούτε Firefox, ούτε όπερα ούτε αγορασμένες εφαρμογές όπως του es file explorer, mx player

και ναι θέλω Netflix HD.

άρα οπτική η οποια άλλη έξοδο ΨΗΦΙΑΚΉ, HD NETFLIX, και play store με εφαρμογές κλασσικες όπως browsers που χρησιμοποιούμε χρόνια!

Έπρεπε να πάρεις το vorke z6 έναντι του mecool L δεν σε πρόλαβα πολύ καλό όπως και το tanix tx92 μόνο μειονέκτημα που έχουν είναι ότι δεν βγάζουν netflix hd.

Έπρεπε να πάρεις το vorke z6 έναντι του mecool L δεν σε πρόλαβα πολύ καλό όπως και το tanix tx92 μόνο μειονέκτημα που έχουν είναι ότι δεν βγάζουν netflix hd.

Αφού θέλει Netflix hd.
Πάρε ένα mi box να σωθείς!

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν μας είπες τα χρήματα που είσαι έτοιμος να διαθέσεις (ποσό μπορείς πραγματικά να διαθέσεις..) και αν η Ethernet σου ναι ‛απαραίτητη..

μέχρι 60 πιστεύω περίπου.
Netflix HD
ψηφιακή έξοδο (πχ οπτική)
full play store να έχει και Firefox, άλλους browsers, τις αγορασμένες μου εφαρμογές! ούτε αυτές δεν μου εμφανίζει το mecool pro L!

Γειά χαρά στην παρέα, όταν μέσω terrarium η freeflix η ταινία κάνει διακοπές δύο τρεις φορές το δευτερόλεπτο (σαν να έχει λοξυγγα) σε συνεργασια με τον ήχο, τι προτείνετε σαν ρύθμιση?
Να πω ότι συμβαίνει σε κανα δυο players, ειδικά στον BS έχω αλλάξει και το buffering σε high αλλά βελτίωση δεν είδα.
Κάνα δυο τρεις που προσπάθησα να δω με εκνευρισαν

Άκη το mecool L παίζει 1080p Netflix.

Άκη το mecool L παίζει 1080p Netflix.
θα το κραταγα αλλα χωρις οπτικη?πανε καλα?θα εχω hd εικονα και θα στελνω τον ηχο με "καρφακι"αναλογικο στο ηχοσυστημα?

play store που να εχει ολες τις εφαρμογες υπαρχει μηχανακι τετοιο?το mecool pro L δεν ειχε καν τις αγορασμενες es file explorer PRO,ΜΧ player,firefox?γιατι?μονο chrome ειχε

θα το κραταγα αλλα χωρις οπτικη?πανε καλα?θα εχω hd εικονα και θα στελνω τον ηχο με "καρφακι"αναλογικο στο ηχοσυστημα?

play store που να εχει ολες τις εφαρμογες υπαρχει μηχανακι τετοιο?το mecool pro L δεν ειχε καν τις αγορασμενες es file explorer PRO,ΜΧ player,firefox?γιατι?μονο chrome ειχε

Χρησιμοποιεί το play store του android tv.
Όποια εφαρμογή επιθυμείς μπορείς να την βάλεις χειροκίνητα.