Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Χρησιμοποιεί το play store του android tv.
Όποια εφαρμογή επιθυμείς μπορείς να την βάλεις χειροκίνητα.
υπάρχει μηχανάκι με κανονικό play store? γιατί έστω και περνάω χειροκίνητα τον Firefox η όποια άλλη εφαρμογή θέλω, θα παίρνει αναβαθμίσεις αυτόματα η θα πρέπει να τις περνάω εγώ; (τραγικό)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

σε αυτά τα μηχανάκια πείτε μου τον πιο εύκολο τρόπο να βλέπω μέσω του ασύρματου δικτύου τους σκληρούς που έχω πάνω στο πισι; (windows shares)

να μπει ο μικρός με ένα δύο κλικ να βλέπει τους σκληρούς όλους και να διαλέγει τι θέλει να δει. όπως γίνεται στο wdtv media player.

Τα περισσότερα έχουν κανονικό store.
Δεν θυμάμαι να σου απαντήσω στο τελευταίο σου ερώτημα.

σε αυτά τα μηχανάκια πείτε μου τον πιο εύκολο τρόπο να βλέπω μέσω του ασύρματου δικτύου τους σκληρούς που έχω πάνω στο πισι; (windows shares)

να μπει ο μικρός με ένα δύο κλικ να βλέπει τους σκληρούς όλους και να διαλέγει τι θέλει να δει. όπως γίνεται στο wdtv media player.

Αν έχει dlna ( το player ) το βάζεις στο ON περνάς στο ταμπλετ του μικρού το VLC και από εκεί πλέον θα βλέπει οτιδήποτε έχει ο σκληρός δίσκος... Ελπίζω να βοήθησα

υπάρχει μηχανάκι με κανονικό play store? γιατί έστω και περνάω χειροκίνητα τον Firefox η όποια άλλη εφαρμογή θέλω, θα παίρνει αναβαθμίσεις αυτόματα η θα πρέπει να τις περνάω εγώ; (τραγικό)

Κοίταξε φίλε από την στιγμή που θα βάλεις μια εφαρμογή χειροκίνητα μετά θα σου κάνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις τουλάχιστον στο shield έτσι κάνει που είναι καθαρό android tv και ότι δεν υπάρχει στο playstore τις βλέπεις με το sideload launcher. Επίσης στο νήμα του shield έχει βάλει ένας φίλος το yalpstore που σου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές χωρίς την ανάγκη του sideload launcher.
Το απόλυτο δεν θα μπορέσεις να το βρεις ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε μηχανήματος και ανάλογα πράξε.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν το mecool pro L χρησιμοποιεί το play store του android tv τότε τα es file explorer PRO, ΜΧ player πρέπει να υπάρχουν.
Στο shield αυτά τα βλέπω στο store.
Επίσης ότι δε φαίνεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει, με search σίγουρα θα βγάλει και άλλα που υπάρχουν για android tv
Τρίτη επιλογή είναι μέσω browser να παει κάποιος στο playstore όπου βρίσκει όλες τις εφαρμογές και μετά στο install να επιλέξει τη συσκευή

Καλησπερα,

Θα ηθελα να αγορασω ενα tv box για την b7. εχετε να προτεινεται καποιο συγκεκριμενο/δοκιμασμενο μοντελο;

θα προτιμουσα να παιζει 4Κ απροβληματιστα και να αναπαραγει υλικο απο το PC (κατα προτιμηση ασυρματα).

Ευχαριστω!

Καλησπερα,

Θα ηθελα να αγορασω ενα tv box για την b7. εχετε να προτεινεται καποιο συγκεκριμενο/δοκιμασμενο μοντελο;

θα προτιμουσα να παιζει 4Κ απροβληματιστα και να αναπαραγει υλικο απο το PC (κατα προτιμηση ασυρματα).

Ευχαριστω!

Για τι υλικο μιλάμε? UHD και BLU RAY rips/remux η mkv των 10-25gb?

4K remux υλικο ασύρματα ψιλοαπίθανο. Για 1080p remux μπορεις με το Zidoo X8/ X9s / X10, το Himedia Q10 Pro (IT warehouse) και με το Xiaomi Mi Box.

Επιλέγεις ανάλογα με το budget σου.

Last edited:

Ολες οι καλές προσφορές που παιζουν σε media players αυτή τη περίοδο ;)

Xiaomi Mi Box στα 56.6 με κουπονι TOPCN2 και αποστολή χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Mini M8S Pro - C TV Box με S912 στα 40 και αποστολή χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Mecool M8S PRO W στα 26.2 με κουπόνι 2018GBGR00085 και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Tanix TX3 Max με δωρο mount στα 24.5 με κουπόνι 2018GBGR00086 και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

W95 TV Box στα 23.6 με κουπόνι W95GB και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Alfawise S95 στα 27.9 και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

M96 Mini στα 30.45 με κουπόνι GBM96XT και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Τα παρακάτω είναι από Ιταλική αποθήκη του Geekbuying. Συνήθως αποστολή με DHL και χωρίς τελωνείο (αποστολή απο Ευρώπη). Είναι περίπου +4-5 τα μεταφορικά στις πιο πολλές περιπτώσεις.

Himedia Q5 Pro στα 105

Himedia Q10 Pro στα 221

Mecool M8S Pro L στα 53.3

Xiaomi Mi 4K στα 65.6

ZIDOO X9S + Tronsmart Air Mouse στα 105.85

Last edited:

remux και x265 αλλα σε 4Κ. αν δεν γινεται ασυρματα τοτε ας ειναι και ενσυρματα

remux και x265 αλλα σε 4Κ. αν δεν γινεται ασυρματα τοτε ας ειναι και ενσυρματα

Για τι υλικο μιλάμε? UHD και BLU RAY rips/remux η mkv των 10-25gb?

4K remux υλικο ασύρματα ψιλοαπίθανο. Για 1080p remux μπορεις με το Zidoo X8/ X9s / X10, το Himedia Q10 Pro (IT warehouse) και με το Xiaomi Mi Box.

Επιλέγεις ανάλογα με το budget σου.

Ενα εκ των Zidoo η Himedia οπως σου ανέφερα.

Ευχαριστω θα τα τσεκαρω!

εσυ ποιο θα επελεγες;

X9s η x10.

το Χ9S φαινεται καλη επιλογη εφοσον θα χρησιμοποιηθει σε 4Κ τηλεοραση. Η κυρια χρηση της συσκευης θα ειναι ταινιες/σειρες απο KODI σε 4Κ και τοπικα αποθηκευμενων remux και h265 αρχειων

Εχω μερικες αποριες.

Ασχετος mode ON :)

1. To Kodi στην συγκεκριμενη συσκευη παιζει 4Κ αρχεια σωστα; Γιατι διαβασα οτι το Xiaomi για παραδειγμα δεν παιζει σωστα τα 4K/Η265
2. Ο σκληρος που μπορει να συνδεθει στο X9S μπορει να χρησιμοποιηθει σαν storage location; Κατι διαβασα εδω αλλα δεν καταλαβα πολλα
3. Δεν εχω NAS αλλα το σκεφτομαι. Σε αυτη την περιπτωση οτι ειναι αποθηκευμενο σε NAS θα παιζει στο X9S; Το NAS και X9S ασυρματα δεν θα επικοινωνουν;

Ασχετος mode OFF

Ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Super προσφορούλες στα καλύτερα μηχανακια που βασίζονται σε S905 W (Η καλύτερη επιλογή για οικονομικό αλλα και αξιοπιστο KODI) οπως και στο Xiaomi και στο πιο φθηνο οχταπυρηνο S912.

Προτεινω Xiaomi, M8S Pro W και Tanix ;)
Σε αυτα τα χρηματα ομως ολα θα παιζουν πρακτικά το ιδιο εχοντας ιδιο επεξεργαστη και Nougat.

Xiaomi Mi Box στα 56.6 με κουπονι TOPCN2 και αποστολή χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Mini M8S Pro - C TV Box με S912 στα 40 και αποστολή χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Mecool M8S PRO W στα 26.2 με κουπόνι 2018GBGR00085 και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Tanix TX3 Max με δωρο mount στα 24.5 με κουπόνι 2018GBGR00086 και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

W95 TV Box στα 23.6 με κουπόνι W95GB και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.

Alfawise S95 στα 27.9 και μεταφορικά χωρίς τελωνείο με registered->Belgium.
Κάποιο από αυτά παίζει hd netflix by default? Πλην Xiaomi το οποίο το απορρίπτω λόγω έλλειψης ethernet και μόνο.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Μόνο το xiaomi νομίζω αλλα και με ενα ανταπτορα usb to ethernet hub είναι μια χαρα.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θα παίζει καλά μέσω καλωδίου αρχεία με bitrate υψηλό; 35-40mbit μιλάω, bd iso κλπ.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

NEW UPDATE: Μετά την εγκατάσταση αυτής της ROM, το Netflix κατεβαίνει κανονικά από το Play Store και παίζει κανονικά Full HD 1080p.

http://freaktab.com/forum/tv-player...ol-m8s-pro-w-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1

Screenshots από το Test Patterns του Netflix

https://photos.app.goo.gl/kR03Pdi3qsx1Y4ks1

Αυτή την rom πως την βάζουμε στο Mecool ;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Την αντιγράφεις σε ένα usb stick και την περνας μέσα από τον updater που έχει μέσα.