Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Την αντιγράφεις σε ένα usb stick και την περνας μέσα από τον updater που έχει μέσα.

Τόσο απλά δηλαδή, ευχαριστώ θα την δοκιμάσω σήμερα γιατί αυτή που έχει είναι απαράδεκτη.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το Χ9S φαινεται καλη επιλογη εφοσον θα χρησιμοποιηθει σε 4Κ τηλεοραση. Η κυρια χρηση της συσκευης θα ειναι ταινιες/σειρες απο KODI σε 4Κ και τοπικα αποθηκευμενων remux και h265 αρχειων

Εχω μερικες αποριες.

Ασχετος mode ON :)

1. To Kodi στην συγκεκριμενη συσκευη παιζει 4Κ αρχεια σωστα; Γιατι διαβασα οτι το Xiaomi για παραδειγμα δεν παιζει σωστα τα 4K/Η265
2. Ο σκληρος που μπορει να συνδεθει στο X9S μπορει να χρησιμοποιηθει σαν storage location; Κατι διαβασα εδω αλλα δεν καταλαβα πολλα
3. Δεν εχω NAS αλλα το σκεφτομαι. Σε αυτη την περιπτωση οτι ειναι αποθηκευμενο σε NAS θα παιζει στο X9S; Το NAS και X9S ασυρματα δεν θα επικοινωνουν;

Ασχετος mode OFF

Ευχαριστω!

Αν το θέλεις για Kodi κοίτα σε άλλο SoC. Αν θέλεις όμως σωστή αναπαραγωγή σε ότι αρχείο το ταίσεις, ο player της Zidoo είναι εκπληκτικός.

NAS και ασύρματα δεν υπάρχει. Τράβα καλώδιο ή αν έχεις καλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση, βάλε powerlines.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Επειδή γίνεται πανικός απο μηχανάκια, μπορείτε να μου προτείνετε ενα μηχανάκι του οποίου αποκλειστική χρήση θα είναι η προβολή netflix σε προβόλι και τηλεόραση.

Nα έχει οπτική και να παίζει HD (το 4k δεν είναι απαραίτητο σε αυτή τη φάση).
Εύκολη εγκατάσταση.
Λογική τιμή (μέχρι 70-80 πχ)
Να υπάρχει για αγορά στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ.

Επειδή γίνεται πανικός απο μηχανάκια, μπορείτε να μου προτείνετε ενα μηχανάκι του οποίου αποκλειστική χρήση θα είναι η προβολή netflix σε προβόλι και τηλεόραση.

Εύκολη εγκατάσταση.

Ευχαριστώ.

Νομιζω κανένα.
Το Xiaomi Mi Box (4Κ Netflix επισημα) υπάρχει στην Ελλάδα στα >85 αλλα νομίζω δεν εχει optical/coaxial.
Δεν ξερω αν παιρνει καποιον αντάπτορα.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλός σας βρήκα. Νέος και εγώ στο χώρο τον tv box και σήμερα παρέλαβα 2 box 4k h96 Pro + 3/16gb ένα για μένα και ένα για τον πεθερό μου. Απλά διάβασα για το γνωστό θέμα με τα τροφοδοτικά και επειδή κιόλας τα πήρα φθηνά 37 το ένα βρήκα νέο τροφοδοτικό 5v 3A με 2 χρόνια εγγύηση οπότε λέω να το τσιμπήσω συμφωνείτε ?? Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Νομιζω κανένα.
Το Xiaomi Mi Box (4Κ Netflix επισημα) υπάρχει στην Ελλάδα στα >85 αλλα νομίζω δεν εχει optical/coaxial.
Δεν ξερω αν παιρνει καποιον αντάπτορα.

Συνήθως με τι έξοδο δίνουν ήχο αυτα ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Συνήθως με τι έξοδο δίνουν ήχο αυτα ?

Τελικα μαλλον υποστηρίζει με αντάπτορα σε καρφί. Η εξοδος του ειναι η παρακάτω.
Αναφέρεται στις προδιαγραφες του player εδω.

AV: SPDIF Out / 3.5mm audio output x 1 port

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλός σας βρήκα. Νέος και εγώ στο χώρο τον tv box και σήμερα παρέλαβα 2 box 4k h96 Pro + 3/16gb ένα για μένα και ένα για τον πεθερό μου. Απλά διάβασα για το γνωστό θέμα με τα τροφοδοτικά και επειδή κιόλας τα πήρα φθηνά 37 το ένα βρήκα νέο τροφοδοτικό 5v 3A με 2 χρόνια εγγύηση οπότε λέω να το τσιμπήσω συμφωνείτε ?? Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δοκιμασε να δεις αν δουλευουν πρώτα τα δικά τους και αν υπάρχει προβλημα τότε τα αλάζεις.

Δοκιμασε να δεις αν δουλευουν πρώτα τα δικά τους και αν υπάρχει προβλημα τότε τα αλάζεις.

Δεν ερχονται χαλασμενα. Χαλανε στην πορείς και οταν αυτο συμβεί μερικες φορές παιρνουν αγκαλίτσα και το player μαζί τους :p

Εύκολη εγκατάσταση.

Ευχαριστώ.

με καρφάκι->Optical δινει κανονικά 5.1 ήχο DD και DTS στο Kodi. για να παιξει 5.1 το netflix πρεπει ο ενισχυτης να υποστηριζει και DD plus (και οχι τα απλά DD και DTS )

Φίλε Φώτη απλά και να δουλέψουν τα μαμά εάν έχουν θέμα και ανήκει στις προβληματικές παρτίδες, θα ψοφήσει αργότερα και άγνωστο τι θα πάρει μαζί του.Και επειδή οι αναφορές είναι πολλές γιαυτό έλεγα να πάρω εξαρχής 2 καλά με εγγύηση τροφοδοτικά να μην το έχω στο νου μου και έχω άγχος.

Έστω οτι τα αγοραζεις απλα δε μπορω να θυμηθω αν τα 3aber αντί για 2 είναι καλύτερα 'η κάνουν ζημιά.Σε καποιο νημα είχε αναφερθεί σχeτικα ίσως του mecool m8s pro+.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν υπάρχει θεμα (μεγαλύτερο δεν ‛πειραζει’, μικρότερο ναι) αρκεί να είναι φυσικά σωστή η τάση και η πολικότητα ΑΛΛΑ δεν βλέπω το λόγο και γιατί να το κανείς..
Το ότι μια παρτίδα βγήκε προβληματική δεν σημαίνει ότι και όλες θα είναι το ίδιο.
Μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Και γω με μια αναζητηση τώρα βρήκα οτι δεν έχει πρόβλημα το παραπανω αβερ γιατι το μηχανακι θα τραβηξει όσο φορτιο χρειάζεται.

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο για τα περιττά έξοδα κλπ το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό αλλά ο αγαπητός mod ποιο πάνω είπε κάτι σοφό και αν συμβεί μετά..??Με το αν βέβαια θα μου πείτε δεν πήγε κανείς μπροστά.. Αλλά αν σκεφτείτε και δείτε πόσα βίντεο μιλάνε για αυτό το θέμα είναι ζόρικο..Ο Καθένας παίρνει τα ρίσκα του.. Εγώ για 10 ευρώ παραπάνω στο κάθε box που μου στοίχισε 37 ευρώ δεν με νοιάζει και πήρα άλλους και βλέπουμε...

με καρφάκι->Optical δινει κανονικά 5.1 ήχο DD και DTS στο Kodi. για να παιξει 5.1 το netflix πρεπει ο ενισχυτης να υποστηριζει και DD plus (και οχι τα απλά DD και DTS )

Περίεργο αυτό γιατί η αρχιτεκτονική του DD+ είναι να είναι συμβατό με "προς τα πίσω" decoders. Για την ακρίβεια δίνει και καλύτερο ήχο από εκείνον που θα μπορούσαν να έχουν.

Broadcast applications also benefit from a unique backward-compatibilityfeature. By means of an elegant conversion process, Dolby Digital Plusbitstreams, regardless of their source bit rate, are repackaged into astandard Dolby Digital format at 640 kbps. The conversion process doesnot decode the signal to PCM and reencode it, therefore avoiding theintroduction of compounding coding artifacts. If the source is of sufficientquality, the repackaged 640 kbps Dolby Digital stream enables better soundwith legacy A/V receivers than standard Dolby Digital broadcast audio,which is limited to 448 kbps. This benefit is unique to Dolby technology.

https://www.dolby.com/us/en/technologies/dolby-digital-plus-audio-coding-tech-paper.pdf

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γενικά για απροβλημάτιστη αναπαραγωγή netflix(1080), τi datarate χρείαζεσαι απο τη γραμμή σου (internet) ?

Μέσω wifi (το μηχανακι διπλα στο router) έχουν θέμα στην αναπαραγωγη ? (διακοπές, κλπ)
Γλυκοκοιτάζω το xiaomi.

Εγώ το έχω σε άλλο δωμάτιο με 24άρα σύνδεση και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο μέχρι στιγμής.

Same Sh1t...Different Day.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γενικά για απροβλημάτιστη αναπαραγωγή netflix(1080), τi datarate χρείαζεσαι απο τη γραμμή σου (internet) ?

Μέσω wifi (το μηχανακι διπλα στο router) έχουν θέμα στην αναπαραγωγη ? (διακοπές, κλπ)
Γλυκοκοιτάζω το xiaomi.
Σε 1080p το netflix χρησιμοποιεί 5.8 mbps maximum. Βάλε απώλειες βάλε κάνα κινητό βάλε βάλε βάλε αν έχεις μια καθαρή 10αρα γραμμή είσαι κομπλέ.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά την εγκατάσταση της rom που ανέβασε ο φίλος apotsi το Mecool M8S PRO W έγινε αγνώριστο, ευτυχώς γιατί είχα αποφασίσει να το δώσω, κανονικά hd netflix 1080,
είναι λίγο πιο αργό από το mi box που έχω, έχει το ίδιο ui, αλλά γενικά παίζει απροβλημάτιστα και το wifi του αρκετά καλό.