Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά πως τσεκαρουμε σε τι ανάλυση παίζει το Netflix;
Εχω Nvidia Shield και ήθελα να επιβεβαιώσω ότι όντως είναι 1080.
Αν και είναι απίστευτη εικόνα και η κίνηση της ισως καλύτερη και απο 1080p κατεβασμένη.

To shield πάει κανονικά ως 4Κ.
Παρακαλώ όμως οι ερωτήσεις να γίνονται στο σωστό νήμα του κάθε player και όχι εδώ.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Λοιπόν.. πρώτες εντυπώσεις από Mecool M8S Pro W θετικότατες!! Με το που μπουταρε πρώτη φορά είχα έτοιμο το αρχείο της custom rom στο στικάκι, περάστηκε μέσω του updater του box χωρίς κανένα πρόβλημα και σε μερικά λεπτά το σεταρισα και μπήκα στην αρχική του οθόνη.
Καταρχάς όμορφο ui. Λιτό, με τις εφαρμογές στη σειρά και όμορφη κίνηση και animations. Απευθείας μπήκα στο playstore, κατέβασα Netflix και ξεκίνησε η δοκιμή! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Σίγουρα hd (δεν κατέβασα πρόγραμμα να το τεσταρω, αύριο θα γίνουν όλα!), τέλεια εικόνα και ήχος, τέλεια κίνηση. Ούτε buffering ούτε τπτ. Πραγματικά με άφησε πολύ ευχαριστημένο. Η σύνδεση είναι ethernet, οπότε δεν μπορώ να κρίνω το wifi του. Κατόπιν δοκίμασα YouTube. Εξαιρετικά και εκεί. Έπαιξε κανονικά τα πάντα χωρίς κομπιάσματα και buffering.
Δεν είχα χρόνο για άλλα, μέσα στο ΣΚ θα γίνουν εκτεταμένες δοκιμές. Αρχεία και τηλεόραση 4k δεν έχω, θα δοκιμαστούν μέσω kodi πολλά bd remux. Λογικά δεν θα υπάρχει θέμα. Πάντως για 35 ευρώ είναι νομίζω εξαιρετική αγορά αυτή τη στιγμή. ;)

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4
Καλησπέρα. Που μπορώ να βρω αναλυτικές οδηγίες ή αντίστοιχο βιντεάκι που να περιγραφεί πως φλασαρω την rom? Σε ευχαριστώ!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Θερμοτατη παράκληση.
Το νημα αφορά ερωτησεις και προσφορες για αγορά νεου media player.

Συνηθως το καθε ενα εχει και το δικο του νημα.
Ερωτησεις για αυτα μονο στο αντιστοιχο δικο τους, οχι εδω.

Δεν νομίζω να χρειάζονται. Απλώς κατεβάζεις το zip αρχείο από το θέμα της rom, το περνάς σε ένα usb stick ή σε μια micro sd και τρέχεις το πρόγραμμα updater από το μηχάνημα. Επιλέγεις αναβάθμιση από τοπικό αρχείο, επιλέγεις το αρχείο και πατάς επιβεβαίωση. Ξεκινάει η διαδικασία και σε κανένα δεκάλεπτο έχεις μπει στη ρομ (το πρώτο boot θα κάνει κάποια λεπτά, μην ανησυχήσεις). Αυτά.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θερμοτατη παράκληση.
Το νημα αφορά ερωτησεις και προσφορες για αγορά νεου media player.

Συνηθως το καθε ενα εχει και το δικο του νημα.
Ερωτησεις για αυτα μονο στο αντιστοιχο δικο τους, οχι εδω.
Πολύ σωστά και συγγνώμη για την κατάχρηση. Καλύτερα να ανοίξουμε ένα καινούργιο θέμα.

Δεν νομίζω να χρειάζονται. Απλώς κατεβάζεις το zip αρχείο από το θέμα της rom, το περνάς σε ένα usb stick ή σε μια micro sd και τρέχεις το πρόγραμμα updater από το μηχάνημα. Επιλέγεις αναβάθμιση από τοπικό αρχείο, επιλέγεις το αρχείο και πατάς επιβεβαίωση. Ξεκινάει η διαδικασία και σε κανένα δεκάλεπτο έχεις μπει στη ρομ (το πρώτο boot θα κάνει κάποια λεπτά, μην ανησυχήσεις). Αυτά.

Σε υπερευχαριστω!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Καλημερα.παιδια εχω το H6 pro επειδη το πειρα ποιο πολυ για netflix και δεν περναει ηχο 5.1 το εχω για πουλημα οποιος το θελη ειμαι αθηνα.ευχαριστω

Καλημέρα. Ποια box προτείνετε αυτήν την περίοδο ανεξάρτητα τιμής που να μην ζεσταίνονται κολλάνε κλπ? Βλέπω τα beelink GT1 ultimate, mecool m8s pro, η mecool bb2 Pro - yoka tv? Τι λέτε?

Last edited:

Καλημέρα. Ποια box προτείνετε αυτήν την περίοδο ανεξάρτητα τιμής που να μην ζεσταίνονται κολλάνε κλπ? Βλέπω τα beelink GT1 ultimate, mecool m8s pro, η mecool bb2 Pro - yoka tv? Τι λέτε?
Πες μας και την χρήση που θέλεις να κάνεις για πιο στοχευμένη απάντηση.
Π.Χ. Κόντι, παιχνίδια,netflix

Παιδιά καλησπέρα,

θα ήθελα τα φώτα σας για μια πρόταση σε android box.

Βασική προυπόθεση να παίζει πολύ καλά όλα τα format 3D (κυρίως mkv HSBS) και να υποστηρίζει εξωτερικούς srt υπότιλους τους οποίους να δείχνει και αυτούς 3D.
(προς το παρόν παίζουν σε pc με powerdvd αλλά οι εξωτερικοί srt δεν παίζουν 3D)

Από κει και πέρα ότι άλλο καλό ευπρόσδεκτο.

Τίμη δεν εχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να παίζει καλά.

Ευχαριστώ!

Last edited:

Παιδιά καλησπέρα,

θα ήθελα τα φώτα σας για μια πρόταση σε android box.

Βασική προυπόθεση να παίζει πολύ καλά όλα τα format 3D (κυρίως mkv HSBS) και να υποστηρίζει εξωτερικούς srt υπότιλους τους οποίους να δείχνει και αυτούς 3D.
(προς το παρόν παίζουν σε pc με powerdvd αλλά οι εξωτερικοί srt δεν παίζουν 3D)

Από κει και πέρα ότι άλλο καλό ευπρόσδεκτο.

Τίμη δεν εχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να παίζει καλά.

Ευχαριστώ!

Για zidoo σε κόβω...

Για zidoo σε κόβω...

Αν ισχύουν αυτα για το 3D και τους εξωτερικούς, και μενα με κόβω :a0210:
Αν υπάρχει και κατι πιό συγκεκριμένο (μοντέλο, site για αγορά και με ποία αποστολή για αποφυγή τελωνείου) θα το εκτιμούσα!

Αν ισχύουν αυτα για το 3D και τους εξωτερικούς, και μενα με κόβω :a0210:
Αν υπάρχει και κατι πιό συγκεκριμένο (μοντέλο, site για αγορά και με ποία αποστολή για αποφυγή τελωνείου) θα το εκτιμούσα!

Εχεις τις παρακάτω επιλογές.

Για Zidoo απο Geekbuying Ιταλιας οποτε δεν εχεις τελωνεία.

Zidoo X9s Σκετο
Zidoo X9s Μαζί με air mouse

Για τοσο μικρή διαφορά θα διαλεγα το δευτερο με το air mouse (το εχω και ειναι καλό. Ειναι απο τα μοσχοπουλημένα).

Αν μπορεις να ανεβεις λιγο πιο πανω, σκεψου το Zidoo X10 .Ειναι βασικά ιδιο με το X9s σε αποδοση, αλλα με επικα καλυτερη κατασκευη (το X9s ειναι ηδη πολυ καλό, οποτε φαντάσου για τι τανκ μιλάμε), ελαφρως καλυτερο ασυρματο, ενω δεχεται και εσωτερικο δισκο. Στο αναφερω γιατι ηδη εδωσαν ενα εξτρα χαρακτηριστικο σε αυτο (κατι με τα ηχητικα φορμά, δεν θυμαμαι) το οποιο το εκοψαν απο τα x8/x9s. Επειδη ειναι ναυαρχίδα, και το επομενο να βγει (Χ20 στα 350 περιπου) σε αυτο λογικά δεν θα φανουν τσιπηδες οποτε ισως ειναι ελαφρως πιο future proof. Μπορει και οχι φυσικά.

Εβγαλε η Gearbest σε προσφορά το καλύτερο pico προβολάκι (περιλαμβάνει και media player).

Toumei C800 απο Ευρωπαική αποθηκη στα 147.5 με κουπονι 2018GBGR000197 και αποστολή (DHL +5 ) χωρίς τελωνείο.

Παροσυσίαση του ειχαμε κανει εδω.

Γνωρίζει μήπως κάποιος για το RKM MK39 TV Box? Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση player γύρω στα 100 για online ταινίες περισσότερο (kodi).

Γνωρίζει μήπως κάποιος για το RKM MK39 TV Box? Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση player γύρω στα 100 για online ταινίες περισσότερο (kodi).

Μη σε εντυπωσιαζουν τα 4GB RAM. Γενικά, μεινε μακρια απο rockchip android media players.
Κοιτα κάτι σε S912 οπως το Beelink GT1 Ultimate και το Tanix TX92 .

Με αποστολή registered->Belgium δεν θα περάσει και απο τελωνείο.

Ευχαριστώ πολύ. Διαβάζω ότι προτείνετε πολύ και το zidoo x9s. Υπάρχει και σε ευρωπαϊκή αποθήκη (Spain) στα 93.55 . Αξίζει η αγορά του επειδή βλέπω ότι είναι μοντέλο του 2016;

Ευχαριστώ πολύ. Διαβάζω ότι προτείνετε πολύ και το zidoo x9s. Υπάρχει και σε ευρωπαϊκή αποθήκη (Spain) στα 93.55 . Αξίζει η αγορά του επειδή βλέπω ότι είναι μοντέλο του 2016;

Προτιμησε την Ιταλική αποθηκη. Δες τα λινκ που εχω παραθεσει λιγα ποστ πιο πανω. Απο εκει εχεις λιγοτερα μεταφορικά έξοδα.

Ειναι απο τα πιο ποιοτικά που υπάρχουν.

Επειδή έκανα μια αναζήτηση τόσο εδώ όσο και γενικότερα αλλά δε βρήκα πλήρη και επιβεβαιωμένη λίστα, γνωρίζετε παίδες ποια boxακια πέρα από το mecool (το οποίο και πήρα ηδη-ευχαριστώ πολύ vadergr για τη πρόταση) και το mibox έχουν widevine L1 και παίζουν σίγουρα Netflix hd;