Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και το Mecool M8s Pro L .

Εντάξει, δε προλαβαίνω να ρωτήσω κι έχω την απάντηση, ρισπεκτ Vader! :-)
Βλέπω στο geekbuying δε το έχει από ευρωπαϊκές αποθηκες- ξέρεις αν το βγάζει συχνά;

Επειδή έκανα μια αναζήτηση τόσο εδώ όσο και γενικότερα αλλά δε βρήκα πλήρη και επιβεβαιωμένη λίστα, γνωρίζετε παίδες ποια boxακια πέρα από το mecool (το οποίο και πήρα ηδη-ευχαριστώ πολύ vadergr για τη πρόταση) και το mibox έχουν widevine L1 και παίζουν σίγουρα Netflix hd;

Τι εννοεις πληρη και επιβεβαιωμενη φιλε μου?
Η παρακατω λιστα τι απο τα 2 δεν ειναι?
http://avclub.gr/forum/showthread.php/160598-Media-Players-με-HD-Netflix-υποστήριξη

Είναι απλά απόδειξη του ότι είμαι τυφλός!
Σορρυ
Τι σορρυ βρε συ? Απλα απορρησα γιατι ειναι και πληρης και επιβαιωμενη κατα το δυνατον απο τα παιδια που τα εχουν. Δυστυχως δεν ειχε βγει αυτη η λιστα οταν πηρα εγω το Gt1 ultimate και επειδη ειχα δει στο xda οτι υπαρχει apk που δειχνει HD και το μηχανακι κατα τ'αλλα ειναι αστερι το πηρα. Τωρα θα χτυπουσα το M8s Pro L για να ειμαι ειλικρινης.

Τι σορρυ βρε συ? Απλα απορρησα γιατι ειναι και πληρης και επιβαιωμενη κατα το δυνατον απο τα παιδια που τα εχουν. Δυστυχως δεν ειχε βγει αυτη η λιστα οταν πηρα εγω το Gt1 ultimate και επειδη ειχα δει στο xda οτι υπαρχει apk που δειχνει HD και το μηχανακι κατα τ'αλλα ειναι αστερι το πηρα. Τωρα θα χτυπουσα το M8s Pro L για να ειμαι ειλικρινης.

Το κακό είναι ότι δε μπόρεσα να το βρω από ευρωπαϊκή αποθήκη. Θεωρείται άραγε καλύτερο από το mibox που είναι σε παρόμοια φράγκα;

Το κακό είναι ότι δε μπόρεσα να το βρω από ευρωπαϊκή αποθήκη. Θεωρείται άραγε καλύτερο από το mibox που είναι σε παρόμοια φράγκα;

Σε Netflix το Mi Box θα φτασει ως 4Κ. Τα Mecool ως 1080p.

Αν μιλας για το M8s L τοτε δες εδω : https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388184.html (Ακυρο, τα μεταφορικα ειναι στα 32 ευρα)
Απο την αλλη μπορεις να το παραγγειλεις απο Gearbest και να επιλεξεις Registered - Belgium για την αποστολη που δεν περναει τελωνειο και δεν καθυστερει.

Αν μιλας για το M8s L τοτε δες εδω : https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-L-Android-7-1-S912-TV-Box-3GB-32GB-388184.html
Απο την αλλη μπορεις να το παραγγειλεις απο Gearbest και να επιλεξεις Registered - Belgium για την αποστολη που δεν περναει τελωνειο και δεν καθυστερει.

Εχει πολλά μεταφορικά σε οποιαδήποτε αλλη αποθήκη απο την Ιταλική.
Μαλλον καλύτερα απο Gearbest και αφου το βαλεις στο cart, μετα το proceed να επιλέξεις Registered->Belgium.
Πολλά μελη μας, οπως και εγω, εχουμε κανει δεκάδες παραγγελίες και δεν εχει περάσει τιποτα τελωνείο.

Επιβεβαιωνω για Registered - Belgium . Μολις σημερα παρελαβα μεσα σε 2 βδομαδες απο την παραγγελια και χωρις τελωνειο.

Επιβεβαιωνω για Registered - Belgium . Μολις σημερα παρελαβα μεσα σε 2 βδομαδες απο την παραγγελια και χωρις τελωνειο.

τώρα που το είπες έκανα έλεγχο και έχει φτάσει και μένα!!! δεν το περίμενα τόσο νωρίς! (παραγγελία:Jan 24, 2018 20:44:11)

Πραγματικά, κι εμένα η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι ότι αν είναι να πάρεις κάτι από Κίνα και συγκεκριμένα gearbest, η αποστολή μέσω Belgium post είναι η καλύτερη και πιο γρήγορη με διαφορά κιόλας....

Καλησπερα, σκεφτομουν να αγορασω το xiaomi mi box αλλα τωρα που ανακοινωθηκαν τα καινουργια σκεφτομαι να περιμενω. Εσεις τι πιστευετε? Ξερει κανενας ποτε θα βγει το mi box 4?

Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να περιμένεις για ποιο λόγο; Για άλλο design; Από τα πρώτα specs φαίνονται πανομοιότυπα.

Καλησπερα, σκεφτομουν να αγορασω το xiaomi mi box αλλα τωρα που ανακοινωθηκαν τα καινουργια σκεφτομαι να περιμενω. Εσεις τι πιστευετε? Ξερει κανενας ποτε θα βγει το mi box 4?

Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχεις κανενα λογο να περιμενεις τα καινουργια. Ιδιο λογισμικο και ιδιο hardware. Νομιζω αλλο remote?
Ετσι και αλλιως δεν εχουν ανακοινώσει πως προκειται για International version.
Σε ολες τις αναφορες για τα νεα Mi Box αναφερουν ως προηγουμενο μοντελο το 3/3S που δεν ειναι αυτο που αγοράζουμε εμεις (Mi Box 4K International version) οποτε δεν ειναι να δινεις ιδιαιτερο βάρος...

το pro L που είχα παραγγείλει προσοχή μόνο γιατί δεν έχει ψηφιακή έξοδο ήχου!!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

OFF TOPIC

δοκίμασα το Minix Neo lite χειριστήριο στο wdtv media player που βέβαια δεν είναι ούτε android ούτε windows γιατί στο YouTube app ήθελα να μπορώ να έχω qwerty να ψάχνω βίντεο κλπ. δουλεύει αρκετά καλά γιαυτό που το ήθελα αλλά έχω μια ερώτηση
γίνεται να αλλάξω γλώσσα να μπορώ να γράψω και ελληνικά; η αυτό γίνεται μόνο σε Android με εφαρμογή κλπ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Σε προσφορες απο Gearbest τα παρακάτω.

1516332019198156750.jpg

Απο Ευρωπαική αποθήκη χωρίς τελωνείο το Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB στα 59.7 με τη χρηση του 2018GBGR000206 κουπονιού και αποστολή με DHL (+5 ) -bye-

1516060067638000615.jpg

Απο Ευρωπαικη αποθηκη χωρις τελωνειο το Beelink GT1 στα 52.2 με τη χρηση του GBGT1GW5 κουπονιού και αποστολή με DHL (+5 ) -bye-

1505673124224630883.jpg

Ομοιως απο Ευρωπαικη αποθηκη χωρις τελωνείο το πολύ καλο MECOOL M8S Pro+ στα 37 και αποστολή με DHL (+5 ) -bye-

1502649698346315931.jpg

Πάλι απο Ευρωπαική αποθήκη και χωρίς τελωνείο το Alfawise H96 Pro+ 3/32 στα 59.7 και αποστολή με DHL (+5 ) -bye-

Last edited:

Και μιας που το έφερε η συζήτηση, έχουμε έτοιμη κάποια ενημερωμένη με νέα μοντέλα λίστα για boxes τα οποία υποστηρίζουν DTS passthrough χωρίς προβλήματα;
Πχ ένα X92 3/32 με android 6 το οποίο έχω εδώ και ένα χρόνο, αν και τίμιο για τα χρήματα του, DTS μου βγάζει μόνο μέσω SPMC και όχι kodi 17+
Επιπλέον, η εξωτερική κεραία είναι πάντα bonus.
ΙΣχύει αυτό που λένε πως όσα κουτιά έχουν Android 7 εξ ορισμού υποστηρίζουν και το DTS passthrough?
Ρωτώ γιατί αν και έχει αναφερθεί από ποστ σε ποστ, δε νομίζω να έχω δει ξεκάθαρη απάντηση κάπου..
Ευχαριστώ.

edit: λόγω παλαιού πλην τίμιου home cinema, μιλάω πάντα για έξοδο ήχου spdif.

Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχει ανεβει και η παρουσιαση του Vorke Z6. Ειναι φασον με το Tanix TX92. Πολύ καλή αποδοση και ταχύτατη (για την κατηγορία) εσωτερική μνημη.