Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ευκαιριες απο Gearbest.

1510309023208038572.jpg

Alfawise S95. Στα 20 και αποστολή χωρις τελωνείο με registered->Belgium.

1506024078651720374.jpg

Mecool M8S Pro W
στα 29.5 και αποστολή χωρις τελωνείο με registered->Belgium.

1515352872440242277.jpg

Tanix TX3 Max (2GB RAM + BT) συα 29 και αποστολή χωρις τελωνείο με registered->Belgium.

1503258605317961271.jpg

Tanix TX92 στα 46 και αποστολή χωρις τελωνείο με registered->Belgium.

1516332019198156750.jpg

Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4+32GB στα 66 απο Ευρωπαικη αποθηκη χωρίς τελωνείο (DHL +5 )

Αυτό με το Dhl τι σημαίνει τελικά? Έχει μια βδομάδα κι ακόμη τίποτα..Ακόμη φεύγει από Γερμανία.Τσάμπα το τάληρο μου φαίνεται..

Same Sh1t...Different Day.

Μετά την αγορά TV 4κ πάμε για το player.

Μέχρι τώρα είχα: egreat 31b, crystal audio pico & Mede8er 600.

Τιμή μέχρι 150 θα ήταν καλά (ή εκεί γύρο).

Θέλω να μπορώ να έχει εξώφυλλα σαν jukebox (όπως το scan του mede8er, γιατί παλιά με το egrate 31b ήταν λίγο φρίκη).

Υποστήριξη για τα υπάρχοντα format ήχου και εικόνας (atmos/hdr/...). Αργότερα θα αλλάξω και ενισχυτή (οπότε και να μπορεί να τα περάσει εκεί αλλά αρχικά αν γίνεται να μπορεί να τα απόκοδικοποιήσει για να τα ακούω στην TV).

Αν γίνεται να έχει οπτική για να παίρνω από τώρα τα μη HD format στον παλιό ενισχυτή.

Android όχι απαραίτητο (αν είναι να χάσω σε εικόνα/ήχο), αν και θα ήταν καλό για kodi.

Οπότε από ποια νήματα να αρχίσω το διάβασμα. Κάποια πρόταση ?

Zidoo X9S ?
minix neo U9-h ?

Μετά την αγορά TV 4κ πάμε για το player.

Μέχρι τώρα είχα: egreat 31b, crystal audio pico & Mede8er 600.

Τιμή μέχρι 150 θα ήταν καλά (ή εκεί γύρο).

Θέλω να μπορώ να έχει εξώφυλλα σαν jukebox (όπως το scan του mede8er, γιατί παλιά με το egrate 31b ήταν λίγο φρίκη).

Υποστήριξη για τα υπάρχοντα format ήχου και εικόνας (atmos/hdr/...). Αργότερα θα αλλάξω και ενισχυτή (οπότε και να μπορεί να τα περάσει εκεί αλλά αρχικά αν γίνεται να μπορεί να τα απόκοδικοποιήσει για να τα ακούω στην TV).

Αν γίνεται να έχει οπτική για να παίρνω από τώρα τα μη HD format στον παλιό ενισχυτή.

Android όχι απαραίτητο (αν είναι να χάσω σε εικόνα/ήχο), αν και θα ήταν καλό για kodi.

Οπότε από ποια νήματα να αρχίσω το διάβασμα. Κάποια πρόταση ?

Zidoo X9S ?
minix neo U9-h ?

Συνάδελφε eGreat31Bα... Κι εγώ παρακολουθώ το όλο θέμα για να κάνω κάποια στιγμή αγορά. Και τα 2 μηχανάκια που αναφέρεις είναι πολύ καλά και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να καλύπτουν μέσες άκρες τις ανάγκες που ανέφερες. Συνήθως οι μικροδιαφορές είναι στο κάτα πόσο περνάνε ή όχι HD ήχο (και με ποιον player) και στο αν κάνουν frame switch. Από κει και πέρα το minix μοιάζει πιο consumer ενώ το Zidoo πιο "πειραματικό", αλλά με πολύ κόσμο να το έχει και να ασχολείται.

Τα 150 που λες είναι σοβαρό μπάτζετ και λογικά χτυπάς και μηχάνημα που μπορείς να βάλεις και δίσκο μέσα (αν σε ενδιαφέρει). Από την άλλη ίσως να σε κάλυπταν και πολύ φτηνότερα μηχανήματα όπως το Xiaomi Mi Box ή το Zidoo H6 Pro (που γλυκοκοιτάζω τελευταία)...
Αλλά ας αφήσω το όφωνο σε κατόχους και σε πιο έμπειρους χρήστες. (πετάχτηκα πιο πολύ λόγω λατρεμένου eGreat31b και παραγωγή Jukebox με Java προγραμματάκι...χαχαχαχα)

Κι εγώ παρακολουθώ το όλο θέμα για να κάνω κάποια στιγμή αγορά. Και τα 2 μηχανάκια που αναφέρεις είναι πολύ καλά και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να καλύπτουν μέσες άκρες τις ανάγκες που ανέφερες. Συνήθως οι μικροδιαφορές είναι στο κάτα πόσο περνάνε ή όχι HD ήχο (και με ποιον player) και στο αν κάνουν frame switch. Από κει και πέρα το minix μοιάζει πιο consumer ενώ το Zidoo πιο "πειραματικό", αλλά με πολύ κόσμο να το έχει και να ασχολείται.

Τα 150 που λες είναι σοβαρό μπάτζετ και λογικά χτυπάς και μηχάνημα που μπορείς να βάλεις και δίσκο μέσα (αν σε ενδιαφέρει). Από την άλλη ίσως να σε κάλυπταν και πολύ φτηνότερα μηχανήματα όπως το Xiaomi Mi Box ή το Zidoo H6 Pro (που γλυκοκοιτάζω τελευταία)...

Διαβάζοντας τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες κριτικές και απόψεις σε αυτό το φόρουμ και όχι μόνο, μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί αρκετά για την αγορά tv box.

Βλέπω μια πληθώρα από εταιρίες στο χώρο με μοντέλα που έχουν παραπλήσιες δυνατότητες. Υπάρχουν από τη μια τα φθηνά (30-70 ) κινέζικα με τα πολύ καλά χαρακτηριστικά και από την άλλη τα πιο ακριβά (70-150 +), με λιγότερο καλά χαρακτηριστικά και παλιότερο android. (Zidoo x9s, minix neo u9).

Τα πιο πολλά reviews δεν βοηθούν ιδιαίτερα καθώς δείχνουν απρόσκοπτη λειτουργία και σπάνια αναφέρουν κάποια σημαντική αδυναμία που θα βοηθήσει στο να απορριφθεί ένα tv box. Από την άλλη οι γνώμες στο φόρουμ ποικίλουν για κάθε μοντέλο.

Ζητούμενα για μένα σε ένα tvbox είναι η αξιοπιστία, η ευκολία στη ρύθμιση, η ομαλή λειτουργία χωρίς κολλήματα και υπερθερμάνσεις, η υποστήριξη και η αντοχή στο χρόνο.
Η χρήση του κυρίως για kodi streaming, iptv, όχι παιχνίδια και υλικό έως 1080p προς το παρόν λόγω της Tv.

Εν τέλει αξίζει η αγορά κάποιου κουτιού στα 100 +, ή μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα ξοδεύοντας τα μισά χρήματα; :chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Last edited:

καλησπερα παιδιά!τι προτεινετε να πάρω που να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις?
1) να έχει βγει root,custom recovery και xposed framework. θα προτιμούσα να υπάρχουν εκδόσεις Android και Marshmallow και Nougat σταθερές να επιλέξω,καθως το xposed framework δεν ειναι ακόμα σταθερο στο Nougat.
2) να υποστηρίζει ote tv (θα πειραματιστω με sudohide κλπ και οτι γίνει) λογικά από ότι διαβάζω όλα τα Android TV box το υποστηρίζουν.
3) εντάξει να είναι κανονικό μην είναι κανένα φτηνιάρικο,ε 4Κ,dlna,mirracast,bluetooth A2DP και φυσικα και θα προτιμούσα να έχει έτοιμο airmouse!
ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Καλημέρα εσένα ρώτησα, ο ενσωματωμένος player δε βγάζει ήχο στα atmos, dtsx καθόλου;

dtsx δεν ξέρω. atmos υποστηρίζει αλλά όχι με TrueHD που έχω δοκιμάσει. Λογικά μόνο με dolby digital plus.

καλησπερα παιδιά!τι προτεινετε να πάρω που να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις?
1) να έχει βγει root,custom recovery και xposed framework. θα προτιμούσα να υπάρχουν εκδόσεις Android και Marshmallow και Nougat σταθερές να επιλέξω,καθως το xposed framework δεν ειναι ακόμα σταθερο στο Nougat.
2) να υποστηρίζει ote tv (θα πειραματιστω με sudohide κλπ και οτι γίνει) λογικά από ότι διαβάζω όλα τα Android TV box το υποστηρίζουν.
3) εντάξει να είναι κανονικό μην είναι κανένα φτηνιάρικο,ε 4Κ,dlna,mirracast,bluetooth A2DP και φυσικα και θα προτιμούσα να έχει έτοιμο airmouse!
ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Τα περισοτερα φτηνα μποξακια (απο ακριβα δεν ξερω) με amlogic 905 soc λιγο-πολυ υποστηριζουν εγκατασταση xposed framework αλλα μονο το tanix tx3 ειχε ετοιμο patch.googlaρισε για να δεις αν σε καλυπτουν οι προδιαγραφες του.

ευχαριστω!να φανταστω υποστηριζουν και twrp recovery σωστα;

To minix neo U9-h το έχει δουλέψει κανείς ?

δεν βλέπω κάτι στο forum.

και το βλέπω Minix Neo U9-H + A3 (keyborad/airmouse) = 170

το airmouse είναι πολυ βολικό και της μινιχ είναι ένα από τα καλυτερα.αν παρεις tv box πάρε και το αιρμουσε της αντίστοιχης μάρκας καλύτερα, θα το ευχαριστηθείς.

στο λινκ έχει το minix.παιδιά διαβασα καπου οτι και το alfawise h96+ και το beelink gt-1 εχουν custom roms με twrp ετοιμο και με εφαρμογή που κανει επανεκκίνηση σε twrp.αληθεύει;κανείς που να το έχει ετσι;

ευχαριστω!να φανταστω υποστηριζουν και twrp recovery σωστα;

Σωστα, αλλα πρεπει να βρεις το αναλογο twrp για τον καθε τυπο επεγεργαστη (s905x,s905w s905d) επισης για αρκετα απο αυτα εχουν κυκλοφορησει dual os firmwares ( LibreELEC και Android ) καθως και αρκετες πατσαρισμενες rom εχουν προεγκατεστημενο το twrp.Απλα πρεπει να αφιερωσεις χρονο για ψαξιμο πριν αποφασισεις τι θα αγορασεις.

Πες μας και την χρήση που θέλεις να κάνεις για πιο στοχευμένη απάντηση.
Π.Χ. Κόντι, παιχνίδια,netflix

Καλημέρα. Ψάχνω ένα box τιμή max 70 με 80 που να μην ζεσταίνεται κολλάει κλπ!! Είμαι ανάμεσα σε beelink GT1 ultimate, η σε mecool m8s pro ddr4, η mecool bb2 Pro DDR4 η το 3/16 η το 3/32 ανάλογα ποιο θα βρω στοκ και σε τι τιμή. Η και κάποιο άλλο που μου διαφεύγει τι λέτε? Η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως για Κόντι, stremio κλπ να παίζει άνετα streaming ταινίες και μετά από ώρες χρήσης να μην κολλάει και freezari. Γειά το θέμα θερμοκρασία όλα από ότι βλέπω έχουν λίγο θέμα σωστά? Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη για την ποιο απροβλημάτιστη επιλογή. Ευχαριστώ.