Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

To mecool m8s pro W με το στοκ fw ΔΕΝ παιζει HD Netflix.
Με Youtube θυμαμαι πως σιγουρα ειναι 1080p και οτι παει και μεχρι 1440p.

Για να δειτε 1080p Netflix πρεπει να του βάλετε την android TV custom ROM.

Το Mecool M8S Pro L απο τηνβ αλλη παιζει 1080p Netflix με το μαμα fw.
Αυτά είναι γνωστά. Αν δεις το video που έβαλα πριν ο reviewer λέει ότι το W είναι η έκδοση με Android TV μανίσιο, και παίζει υποτίθεται 4k Netflix και Youtube.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτά είναι γνωστά. Αν δεις το video που έβαλα πριν ο reviewer λέει ότι το W είναι η έκδοση με Android TV μανίσιο, και παίζει υποτίθεται 4k Netflix και Youtube.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

To W ΔΕΝ ερχεται με android tv...
Δείτε εδω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

https://m.geekbuying.com/item/...with-Voice-Control-391693.html

Δες αυτό. Το review που έβαλες το ξέρω.

Κατάλαβα.
Νομιζα οτι αυτη η εκδοση αφορούσε μονο το διαφορετικο remote.
Δεν γνωριζω αν εχει αλλη ROM.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω

Κατάλαβα.
Νομιζα οτι αυτη η εκδοση αφορούσε μονο το διαφορετικο remote.
Δεν γνωριζω αν εχει αλλη ROM.
Και εμένα αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-M8S-PRO-W-S905W-2GB-16GB-TV-Box-with-Voice-Control-391693.html

Βρίσκω τη συγκεκριμένη έκδοση η οποία αναφέρει Android TV OS, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που γράφουν 7.1.1. Θέλει διερεύνηση όντως και ελπίζω να μην παρέσυρα κάποιον να το παραγγείλει.

Προς θεού δεν ήθελα να υπονοησω οτι παρεσυρες κάποιον. Για το ίδιο μοντέλο μιλάμε με android TV και το voice τηλεκοντρόλ. Μακάρι να ισχύει το 4κ τόσο σε YouTube και Netflix ,τοτε θα είναι μια φθηνότερη ενναλακτικη του mibox και με πιθανότατα καλύτερη υποστήριξη για μελλοντικές αναβαθμίσεις.
Ελπίζω μόλις το παραλαβεις να το ξεσκισεις στις δοκιμές για να παρουμε σειρά και οι υπόλοιποι!!!

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Προς θεού δεν ήθελα να υπονοησω οτι παρεσυρες κάποιον. Για το ίδιο μοντέλο μιλάμε με android TV και το voice τηλεκοντρόλ. Μακάρι να ισχύει το 4κ τόσο σε YouTube και Netflix ,τοτε θα είναι μια φθηνότερη ενναλακτικη του mibox και με πιθανότατα καλύτερη υποστήριξη για μελλοντικές αναβαθμίσεις.
Ελπίζω μόλις το παραλαβεις να το ξεσκισεις στις δοκιμές για να παρουμε σειρά και οι υπόλοιποι!!!

Sent from my SM-T320 using Tapatalk
Παρανόηση.. δεν το παράγγειλα, έβαλα απλώς ένα review του που βρήκα στο YouTube.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα στην παρεα.Εχω ενα Τ95Z plus 3 32 με τον 912 επεξεργαστη.Οποιος ενδιαφερεται ας με πει.Περιοχη Θεσσαλονικη.Καλη συνεχεια

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τελικά player
για 4Κ με HDR και HD Audio Passthrough με εκκίνηση κατευθείαν σε Libreelec υπάρχει?
(ακόμα και το καινούργιο Nuc με τον 4005, έχω την εντύπωση ότι, δεν αναπαράγει HDR περιεχόμενο)...

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τελικά player
για 4Κ με HDR και HD Audio Passthrough με εκκίνηση κατευθείαν σε Libreelec υπάρχει?
(ακόμα και το καινούργιο Nuc με τον 4005, έχω την εντύπωση ότι, δεν αναπαράγει HDR περιεχόμενο)...

Δωσε link απο το νεο Nuc

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Επίσης είδα αυτό

Popcorn Hour Transformer Media Computer

https://www.cloudmedia.com/?product=popcorn-hour-transformer

Βασίζεται σε RK3328, 4gb και 32 gb eMMC και Sata 2.5 Interface ...

Υποστηρίζει ότι μέσω Android παίζει τα πάντα όλα και κάνει boot σε Libreelec (αλλά με περιορισμούς στην αναπαραγωγή προς το παρόν)...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Επίσης είδα αυτό

Popcorn Hour Transformer Media Computer

https://www.cloudmedia.com/?product=popcorn-hour-transformer

Βασίζεται σε RK3328, 4gb και 32 gb eMMC και Sata 2.5 Interface ...

Υποστηρίζει ότι μέσω Android παίζει τα πάντα όλα και κάνει boot σε Libreelec (αλλά με περιορισμούς στην αναπαραγωγή προς το παρόν)...

Μην μπαίνεις στον κοπο με RK μηχανάκια.

Στο θεμα των NUC, ειχε ακουστεί οτι νεα μοντελα θα εμπαινε και το τσιπακι για το HDR.
Δεν ξερω βεβαια αν αυτο θα μπει και στα μικρά οπως αυτα που εβαλες πιο πανω. Για κοιταξε τις προδιαγραφες στα αντιστοιχα νέα με i5/i7 μηπως αναφέρεται κατι διαφορετικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μην μπαίνεις στον κοπο με RK μηχανάκια.

Στο θεμα των NUC, ειχε ακουστεί οτι νεα μοντελα θα εμπαινε και το τσιπακι για το HDR.
Δεν ξερω βεβαια αν αυτο θα μπει και στα μικρά οπως αυτα που εβαλες πιο πανω. Για κοιταξε τις προδιαγραφες στα αντιστοιχα νέα με i5/i7 μηπως αναφέρεται κατι διαφορετικό.

Θα σε ακούσω... κάτσε να μελετήσω τα περαιτέρω :) ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα παιδιά. Παρέλαβα χθες το Zidoo H6 Pro TV Box απο Gearbest μετά από ένα μήνα αναμονή αλλά απογοητευτικά με το Netflix που για αυτό το αγόρασα. Δεν έχει την έκδοση για Android TV παρά μόνο την απλή για τάμπλετ η οποία δεν βολεύει καθόλου με το κοντρόλ του. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή. Όποιος ενδιαφέρετε και το θέλει (στα 70 ευρώ) παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα παιδιά. Παρέλαβα χθες το Zidoo H6 Pro TV Box απο Gearbest μετά από ένα μήνα αναμονή αλλά απογοητευτικά με το Netflix που για αυτό το αγόρασα. Δεν έχει την έκδοση για Android TV παρά μόνο την απλή για τάμπλετ η οποία δεν βολεύει καθόλου με το κοντρόλ του. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα φαίνεται πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή. Όποιος ενδιαφέρετε και το θέλει (στα 70 ευρώ) παρακαλώ ας μου στείλει μήνυμα.
Δε σου κατεβάζει την έκδοση από Play Store ? Αν όχι, μόνο με ποντίκι. Και πάλι άβολο είναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω

Δε σου κατεβάζει την έκδοση από Play Store ? Αν όχι, μόνο με ποντίκι. Και πάλι άβολο είναι.

H εκδοση που εχει, η οποία δεν ειναι αν θυμαμαι ακαλα προεγκατεστημενη αλλα εχει ενα shortcut να την κατεβασεις, ΔΕΝ ειναι αυτη του play store και δεν αναβαθμιζεται αυτοματα. Φτανει ομως μεχρι 1080p.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσ

H εκδοση που εχει, η οποία δεν ειναι αν θυμαμαι ακαλα προεγκατεστημενη αλλα εχει ενα shortcut να την κατεβασεις, ΔΕΝ ειναι αυτη του play store και δεν αναβαθμιζεται αυτοματα. Φτανει ομως μεχρι 1080p.

λογικά είναι μία πειραγμένη έκδοση από τη zidoo, ελπίζω να μην πουλάνε τα Netflix passwords.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι

λογικά είναι μία πειραγμένη έκδοση από τη zidoo, ελπίζω να μην πουλάνε τα Netflix passwords.

Δεν ειναι Zidoo custom. Κυκλοφορουν απειρες τετοιες εκδοσεις για hd netflix.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Pl

ακόμα χειρότερα δηλαδή.
έβαλα ένα app που δεν ξέρω ποιος το έχει φτιάξει και πόσο safe είναι τα credentials.
αν ήταν από την zidoo τότε υπήρχε μία ελπίδα αλλά με αυτό που λες ... κάποιον θα έχω κάνει χαρούμενο με δωρεάν view