Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

για Netflix popcorn YouTube και καμία ταινία mkv ειχα το wester digital αλλα χάλασε νομιζω σε αυτα τα χρήματα δεν θα βρω κατι καλύτερο αν δεν κανω λάθος

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για YouTube το Xiaomi είναι ανώτερο. Σε Netflix δεν τα έχω δοκιμάσει. Σε mkv, την bitperfect εικόνα και σωστή κίνηση σε υλικό 23,976Hz του WD, δεν πρόκειται να τη βρεις στο Xiaomi. Αλλά μάλλον δεν υπάρχει και κάτι που να στο προσφέρει αυτό σε αυτή την κατηγορία τιμής πλέον...

την εφαρμογή teamviewer έχει καταφέρει κανείς να την περάσει σε android TV μηχανάκι; πέρασα χειροκίνητα το apk αλλά καταρχήν εκεί που κάνεις accept δεν προχωράει μετά συν ότι είναι ξεχειλωμένη η εικόνα που εμφανίζεται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

την εφαρμογή teamviewer έχει καταφέρει κανείς να την περάσει σε android TV μηχανάκι; πέρασα χειροκίνητα το apk αλλά καταρχήν εκεί που κάνεις accept δεν προχωράει μετά συν ότι είναι ξεχειλωμένη η εικόνα που εμφανίζεται.

Ναι εγώ τη δουλεύω, θα βάλεις το host στο μηχανάκι και δεν θα το έχεις κλειστό, μόνο σε sleep mode.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι εγώ τη δουλεύω, θα βάλεις το host στο μηχανάκι και δεν θα το έχεις κλειστό, μόνο σε sleep mode.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μου στέλνεις σε παρακαλώ το apk; τώρα με αυτό που έκανα extract στην αρχική οθόνη του host πέραν του ότι είναι στρετσαρισμενη, ξεχειλωμενη πατάω το email μου και τον κωδικό μετά το μπλε "κουμπί" και μένει όμως εκεί!

αλλη μια ερώτηση παιδια διάβασα οτι το Xiaomi mi box 3 βγαίνει σε 2 εκδόσεις η μια είναι η original και η αλλη δεν ειναι καλη πως μπορω να τα ξεχωρίσω αυτα τα 2 για να μην την πατήσω; το original λέγεται Xiaomi miss box 3 MDZ-16-AB

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγαινει σε 2 εκδοσεις (ΚΑΙ οι δυο ειναι original)

Η πρωτη ειναι root και η δευτερη ειναι unroot (παιζει cosmote go και nova go)

H εκδοση που ειναι unroot την αναφερουν ως ( Official International Version )

ξέρει κανείς γιατί το TeamViewer όταν, ενώ τρέχει το host στο boxaki της wind vision, από το κινητό ενώ το βλέπει δεν συνδέεται;
601e9a2e9b8285e0f07cf195f6530d8a.jpg
679ba78917449e5b5559d52cd9912240.jpg

Μετά από πολλά χρόνια άψογης λειτουργίας, το Dune Smart H1 έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι περίεργα. Σε συνδυασμό με ότι δεν έχει NETFLIX, όπως και καμία άλλη δυνατότητα από την κοσμογονία που έχει έρθει τα τελευταία πέντε χρόνια, ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Θα παίζει σε ένα OPTOMA HD82 αποκλειστικά. Δίνω μέχρι 150-200 ευρώ.

Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πειρατικό. Θέλω να βλέπω τις ταινίες που έχω στο NAS μου, Netflix και όλα τα άλλα επίσημα app που κυκλοφορούν στο android ή όπου αλλού.

Βοηθήστε τον παλιό :)

Last edited:

Μετά από πολλά χρόνια άψογης λειτουργίας, το Dune Smart H1 έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι περίεργα. Σε συνδυασμό με ότι δεν έχει NETFLIX, όπως και καμία άλλη δυνατότητα από την κοσμογονία που έχει έρθει τα τελευταία πέντε χρόνια, ήρθε η ώρα της αλλαγής.

Θα παίζει σε ένα OPTOMA HD82 αποκλειστικά. Δίνω μέχρι 150-200 ευρώ.

Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πειρατικό. Θέλω να βλέπω τις ταινίες που έχω στο NAS μου, Netflix και όλα τα άλλα επίσημα app που κυκλοφορούν στο android ή όπου αλλού.

Βοηθήστε τον παλιό :)

Σου κανει το nvidia shield ή θελεις και αναπαραγωγή μενου?
Ρωταω, επειδη ζητησες και Netflix.

Καλημέρα παιδιά, θέλω ένα media player αποκλειστικά για θέαση 4K ταινιών (SDR,HDR) με Dolby Atmos και DTS:X ήχο από εξωτερικό δίσκο. Έχω Samsung 55" που δέχεται HDR στο HDMI και έναν Denon 2400 που υποστηρίζει Dolby Atmos κτλ. Ποιόν media player θα προτείνατε για απροβλημάτιστη αναπαραγωγή 4Κ ταινιών που να έχει audio passthrough μέσω του AVR; Για την ώρα το έχω μέσω υπολογιστή με το VLC αλλά θέλω κάτι πιο ανεξάρτητο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα παιδιά, θέλω ένα media player αποκλειστικά για θέαση 4K ταινιών (SDR,HDR) με Dolby Atmos και DTS:X ήχο από εξωτερικό δίσκο. Έχω Samsung 55" που δέχεται HDR στο HDMI και έναν Denon 2400 που υποστηρίζει Dolby Atmos κτλ. Ποιόν media player θα προτείνατε για απροβλημάτιστη αναπαραγωγή 4Κ ταινιών που να έχει audio passthrough μέσω του AVR; Για την ώρα το έχω μέσω υπολογιστή με το VLC αλλά θέλω κάτι πιο ανεξάρτητο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θελεις οπωσδήποτε HD Netflix?

Θα ηθελα netflix HD και youtube, θα ηθελα οτι ποιο απλο υπαρχει στα menu, χωρις υπεθρμανση ή να κολλαει. Amazon fire stick ή rocu express; Η alexa που θα με βοηθησει;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπερα
Εχω τον marantz sr 7012 , tv samsung UE65MU8002T και γενικα το συστημα ειναι 7.2.4 με εναν επιπλεον τελικο που συμπληρωνει τον marantz.
Bλεπω κυριως ταινιες που καταβαζω. Για να ειμαι συντομος, παω κατ ευθειαν στην ερωτηση. Ποιο media player να παρω; Το zidoo x20 ή το zappiti duo 4k hdr; Ποιο απο τα δυο προτεινεται; To zappiti υπαρχει στην ελληνικη αγορα. Το zidoo με προβληματιζει γιατι πρεπει να το αγορασω απ το εξωτερικο.
Βοηθεια παρακαλω!!

Θα ηθελα netflix HD και youtube, θα ηθελα οτι ποιο απλο υπαρχει στα menu, χωρις υπεθρμανση ή να κολλαει. Amazon fire stick ή rocu express; Η alexa που θα με βοηθησει;

Μονο για nvidia shield πας. Υπάρχει φυσικα και το Apple tv 4k αλλα μονο για streaming απο τοπικο δικτυο μιας και δεν υπάρχει θυρα usb.

Μονο για nvidia shield πας. Υπάρχει φυσικα και το Apple tv 4k αλλα μονο για streaming απο τοπικο δικτυο μιας και δεν υπάρχει θυρα usb.
Οταν ελεγα hd εννουσα full hd οχι 4k. Χρειαζεται και 4Κ tv που δεν εχω. Κατι φτηνοτερο μπορουμε να δουμε μεχρι 60-70 ; Θα μπει πανω σε παλια full hd tv με hdmi. Netflix θα παιζω.
Θα το εχω υποψη μου παντως για καλη λυση σε 4Κ tv’s.

Σου κανει το nvidia shield ή θελεις και αναπαραγωγή μενου?
Ρωταω, επειδη ζητησες και Netflix.

Το είχα δει το nvidia shield, πολύ καλό player. Αυτό με το αναπαραγωγή μενού δεν το έπιασα.

Το είχα δει το nvidia shield, πολύ καλό player. Αυτό με το αναπαραγωγή μενού δεν το έπιασα.

Ο vade εννοεί αν θέλεις να παίζει menu Bluray ή όχι. Προφανώς το shield δεν τα παίζει...

μπορεί να φανταστεί κάποιος γιατί το boxaki της wind vision δεν βλέπει κανένα σκληρό που του βάζω πάνω ενώ τους ακούω να τους δίνει ρεύμα και ενώ στο wdtv δουλεύουν μια χαρά όλοι;

Ίσως να μην κάνει mount δίσκους του συγκεκριμένου φορμάτ; Κάνε αν μπορείς κι ένα τεστ με usb stick...

Ίσως να μην κάνει mount δίσκους του συγκεκριμένου φορμάτ; Κάνε αν μπορείς κι ένα τεστ με usb stick...
α ναι, δεν δοκίμασα στικακι. οι δίσκοι είναι μάλλον όλοι ntfs κλασσικοί μερικοί με δικό τους ρεύμα και οι άλλοι 1τερα χωρίς δικό τους ρεύμα. είναι πάνω στο πισι.