Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Παιδιά ένα boxaki για κύρια χρήση Netflix και αναπαραγωγή από flashaki ποιο προτείνετε? (Όχι στο επίπεδο τιμής του shield περισσότερο του xiaomi ας πούμε)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Παιδιά ένα boxaki για κύρια χρήση Netflix και αναπαραγωγή από flashaki ποιο προτείνετε? (Όχι στο επίπεδο τιμής του shield περισσότερο του xiaomi ας πούμε)

το Mi box s, τρέχει σε flash sale στο gearbest στα 53 ευρω.
Αν θες να παίζει πάντα και σίγουρα netflix τότε πρέπει να κοιτάξεις σε συσκευές που είναι certified netflix.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

το Mi box s, τρέχει σε flash sale στο gearbest στα 53 ευρω.
Αν θες να παίζει πάντα και σίγουρα netflix τότε πρέπει να κοιτάξεις σε συσκευές που είναι certified netflix.
Άρα δυστυχώς μιλάμε μόνο για apple tv ή cromecast? Το οποίο από ότι κατάλαβα πρέπει να το κάνεις stream μέσω του κινητού σου σωστά? Δλδ δεν έχει κάποια εφαρμογή το ίδιο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Άρα δυστυχώς μιλάμε μόνο για apple tv ή cromecast? Το οποίο από ότι κατάλαβα πρέπει να το κάνεις stream μέσω του κινητού σου σωστά? Δλδ δεν έχει κάποια εφαρμογή το ίδιο....

Όχι, και το xiaomi μια χαρά νετφλιξ παίζει και 4κ. Αν έχεις μικρό budget ίσως είναι ιδανικό για σένα

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

xiaomi mi box
apple tv
chromecast
amazon fire tv
roku ultra

αυτά παίζουν netflix επίσημα, κάτω των 100 το mi box νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Περίμενα μήπως έκανε το θαύμα η mecool με το km9 αλλα δεν ...

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Το chromecast παίρνει εντολή μέσω του κινητού τι θα κάνει stream καθώς δεν έχει μενου. Με την εκκίνηση του stream το κινητό απελευθερώνεται. Αξιόπιστη λύση αλλά εσύ θες να παίζεις και αρχεία μέσω USB. Το Xiaomi είναι μονόδρομος στα φθηνά κατά την άποψή μου.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Το chromecast παίρνει εντολή μέσω του κινητού τι θα κάνει stream καθώς δεν έχει μενου. Με την εκκίνηση του stream το κινητό απελευθερώνεται. Αξιόπιστη λύση αλλά εσύ θες να παίζεις και αρχεία μέσω USB. Το Xiaomi είναι μονόδρομος στα φθηνά κατά την άποψή μου.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Συμφωνώ με τον Pads,

Παιδιά καλησπέρα. Μία ερώτηση. Το Meecool M8S Pro L αξίζει για αγορά.
Με ενδιαφέρει Kodi Netflix και να αντέχει και κανένα παιχνιδάκι μιας και η Mali 450 που εχουν τα περισσότερα δεν είναι και τόσο καλή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγορια θελω ενα android tv box που να παιζει απροβληματιστα netflix/kodi μεχρι 1080 για tv κρεββατοκαμαρας,οσο πιο οικονομικο γινετε.Υπαρχει κατι δοκιμασμενο?Υπαρχουν τοσα πολλα που χανεις την μπαλλα !!!

Αγορια θελω ενα android tv box που να παιζει απροβληματιστα netflix/kodi μεχρι 1080 για tv κρεββατοκαμαρας,οσο πιο οικονομικο γινετε.Υπαρχει κατι δοκιμασμενο?Υπαρχουν τοσα πολλα που χανεις την μπαλλα !!!

Απο Ελλάδα η Κινα?

Για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα, μια ερωτησούλα στους "ειδικούς" της κατηγορίας. Είμαι χρόνια με Raspberry και πραγματικά το έχω λατρέψει. Όμως λίγο τα H265 αρχεία, λίγο το αργό interface λόγω δυνατοτήτων σκέφτομαι να πάρω ένα media player. Ζητούμενο λοιπόν είναι να παίζει τα ΠΑΝΤΑ, να περνάει τα HD Formats ήχου και η εικόνα - κίνηση να είναι εφάμιλλη ή καλύτερη απ' το Rpi. Επίσης να παίζει Kodi όσο το δυνατόν καλύτερα. Μελλοντικά μόλις αλλάξω TV να μεταφερθώ και στο 4Κ ελπίζω απροβλημάτιστα.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το netflix να πάρεις ένα κουτί που να κάνει dual boot με LibreElec / CoreElec.
Πήγαινε στο forum του kodi και του LibreElec και υπάρχουν αναλυτικά posts που ανάλογα την χρήση που θα κάνεις υπάρχουν και προτάσεις για κουτιά

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα στην παρεα..
προσφατα αγορασα την Samsung QE55Q8FNA
το προβλημα ερχεται αμα βαλω πανω εξωτερικο σκληρο δισκο.
τον διαβαζει κανονικα..
βλεπει ολα τα αρχεια...ολους τους φακελους...
οταν παταω αναπαραγωγη μου βγαζει μνμ
_το αρχειο δεν υποστηριζεται προς το παρον_
Ετσι λοιπον το δοκιμασα σε ολα τα αρχεια...
κ σε διαφορετικους τυπους αρχειων...
το ιδιο μνμ σχεδον σε ολα τα αρχεια...
πηρα τηλ στην Samsung...
μου ειπαν πως ειναι θεμα COPYRIGHT
απο το 2017 και μετα καμια tv δεν μπορει να αναπαραγει
αρχεια απευθειας απο σλκηρο δισκο για την πειρατεια..
υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου??
ξερει κανεις κατι?
πρεπει να παρω media player ε?????
καμια προταση?
δεν εχω ασχοληθει ποτε με media player..!!!

Μήπως τα αρχεία σου έχουν ήχο DTS ή είναι avi ή divx επειδή η τηλεόραση δεν υποστηρίζει DTS ούτε divx και ορισμένα avi.

καλησπερα στην παρεα..
προσφατα αγορασα την Samsung QE55Q8FNA
το προβλημα ερχεται αμα βαλω πανω εξωτερικο σκληρο δισκο.
τον διαβαζει κανονικα..
βλεπει ολα τα αρχεια...ολους τους φακελους...
οταν παταω αναπαραγωγη μου βγαζει μνμ
_το αρχειο δεν υποστηριζεται προς το παρον_
Ετσι λοιπον το δοκιμασα σε ολα τα αρχεια...
κ σε διαφορετικους τυπους αρχειων...
το ιδιο μνμ σχεδον σε ολα τα αρχεια...
πηρα τηλ στην Samsung...
μου ειπαν πως ειναι θεμα COPYRIGHT
απο το 2017 και μετα καμια tv δεν μπορει να αναπαραγει
αρχεια απευθειας απο σλκηρο δισκο για την πειρατεια..
υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου??
ξερει κανεις κατι?
πρεπει να παρω media player ε?????
καμια προταση?
δεν εχω ασχοληθει ποτε με media player..!!!
Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα κι εγώ με την Samsung QE65Q6FNA αγορασμένη στο Black Friday. Δυστυχώς έχει να κάνει με τον ήχο DTS και διάφορα φορμά τα οποία δεν υποστηρίζουν οι νέες σειρές της Samsung. Ακομη και το PS4, το ίδιο πράγμα. Η λύση είναι ο media player, και εδώ και μια εβδομάδα έχω τον Zidoo X9S και παίζει νεράκι όλα τα αρχεία μαζί με τον ήχο τους, ακόμη και τα 4Κ χωρίς κανένα απολύτως κόλλημα!

oxi ....avi(κανενα αρχειο δεν τρεχει)βρικα ενα αρχειο avi που το ετρεξε..(BBRIP XviD MP3.avi)

nai....mp4,
nai....mkv...με προβλημα ηχου καποιες φορες(720p BLURAY x264-SPARKS.mkv) (720p BLURAY.mkv)

βασικα με στικακι οχι..δεν το δοκιμασα ακομη
επισης ο Zidoo X9S εχει 100ε..
δηλαδη βλεπω να μην αποφευγω media player.ωραια..!!!
υπαρχει τπτ πιο φτηνο?
εγω το μονο που θελω ειναι να μου παιζει τα αρχεια απ τον σκληρο.
ουτε ιντερνετ ουτε kodi νομιζω οτι μου χρειαζεται.
ευχαριστω..!!