Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Αν εχετε πάρει πρέφα, εχουν κυκλοφορήσει τα μηχανάκια με το S905X2, τον νεο επεξεργαστή της Amlogic που πλεόν συνοδεύεται απο 4GB RAM!

Επειδη μου εχουν ερθει δυο μηχανάκια, να πω οτι εχουν επική απόδοση! Τα addons του KODI πανε σφαιρα. Εχουν και γρηγορη ROM (>100mb read)
Καλυτερη απο s912, και το κυκλωμα γραφικών που φοράνε ειναι πολυ πιο γρήγορο (απο το s912, φανταστείτε απο το S905x που φοράει πχ το Mi Box).

Αυτα που προλαβα να δώ ειναι τα Tanix TX5 Max και X96 Max.

To πρωτο εχει και το ομορφούλι Alice UI, ενω το δευτερο εχει ενα απλο launcher που θυμιζει Android TV 6 (ανεπίσημο προφανώς, αλλα εντελως minimal και ταχύτατο!).
Είδη έχω παραγγείλει το Beelink gt1 mini. Μέχρι Παρασκευή θα το έχω

Αν εχετε πάρει πρέφα, εχουν κυκλοφορήσει τα μηχανάκια με το S905X2, τον νεο επεξεργαστή της Amlogic που πλεόν συνοδεύεται απο 4GB RAM!

Επειδη μου εχουν ερθει δυο μηχανάκια, να πω οτι εχουν επική απόδοση! Τα addons του KODI πανε σφαιρα. Εχουν και γρηγορη ROM (>100mb read)
Καλυτερη απο s912, και το κυκλωμα γραφικών που φοράνε ειναι πολυ πιο γρήγορο (απο το s912, φανταστείτε απο το S905x που φοράει πχ το Mi Box).

To πρωτο εχει και το ομορφούλι Alice UI, ενω το δευτερο εχει ενα απλο launcher που θυμιζει Android TV 6 (ανεπίσημο προφανώς, αλλα εντελως minimal και ταχύτατο!).
Τα έχεις δει απλα σε παρουσιάσεις ή τα έχεις πάρει ? Ρωτάω γιατί ψηνόμουν για φίλο να του πάρω ένα A95X Max αλλά αν το tanix όντως είναι τόσο καλό ας πάω σε αυτό ?
Γνωρίζεις αν είναι atv και preroot ?

Τα έχεις δει απλα σε παρουσιάσεις ή τα έχεις πάρει ? Ρωτάω γιατί ψηνόμουν για φίλο να του πάρω ένα A95X Max αλλά αν το tanix όντως είναι τόσο καλό ας πάω σε αυτό ?
Γνωρίζεις αν είναι atv και preroot ?

Τα έχω.
Κανένα βρε δεν είναι Android TV.
Root και τα δύο.

Υπάρχει κάποιος τροπος να παραγγειλω το νεο tanix απο gearbest χωρίς πέρασμα απο το ελληνικό τελωνείο εγγυημένα;

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Υπάρχει κάποιος τροπος να παραγγειλω το νεο tanix απο gearbest χωρίς πέρασμα απο το ελληνικό τελωνείο εγγυημένα;
Ναι με Belgium registered

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Αυτό πως και ποτέ το επιλέγω;
Συγνώμη για την ασχετοσύνη.
Οταν το βάλεις στο καλαθι επιλέγεις τροπο αποστολής
Σου βγάζει αν το παρατηρήσεις και σου λέει και ποσο στοιχίζει.

Παιδιά Καλημέρα. Εχθές μου ήρθε το beelink gt1 mini απο gear best. Ειλικρινά δεν το περίμενα έτσι. Το μηχανάκι φυσάει. Δεν κολλάει πουθενά. Το kodi το παει νεράκι. Απο benchmark antutu επιασε 61000 περίπου. Για την τιμή του πολύ καλά. Επίσης κατευθείαν ειχε τρείς Ota update. Κάποια θεματάκια software υπάρχουν οπως πχ δεν βρίσκει στον lμαμα auncher τοποθεσία κτλ τα οποία με μελλοντικά updates θα διορθωθούν. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα καλά.

καλημέρα σας !!μόλις παρέλαβα το tanix tx3 max και κάπου διάβασα για να βάλω καλύτερο hdmi καλώδιο απο αυτό που έχουν.μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο;

υπαρχουν και τα https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009657416535.html?wid=1433363 και https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009379639442.html?wid=1433363 .
θα τα δούμε σε κάποιο review;το ενδιαφερον με A95X Max TV Box είναι οτι υποστιρίζει και σκληρό δίσκο εώς 2 tb .

Κάποια θεματάκια software υπάρχουν οπως πχ δεν βρίσκει στον lμαμα auncher τοποθεσία κτλ τα οποία με μελλοντικά updates θα διορθωθούν.
Αυτό με την τοποθεσία οφείλετραι στην αλλαγή που έκανε η yahoo στο API του yahoo weather. Μέσω αυτού έβρισκε την τοποθεσία ο μαμα launcher της beelink που είναι ο ίδιος στα GT1, GT1 Ultimate, GS1 και GT1 Mini. Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί απο τη yahoo ή από τη beelink.

Αυτό με την τοποθεσία οφείλετραι στην αλλαγή που έκανε η yahoo στο API του yahoo weather. Μέσω αυτού έβρισκε την τοποθεσία ο μαμα launcher της beelink που είναι ο ίδιος στα GT1, GT1 Ultimate, GS1 και GT1 Mini. Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί απο τη yahoo ή από τη beelink.
Πάντως είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλό. Έβαλα και κάποια emulators σε games κτλ και τρεχουν πολυ καλά. Με λιγα λόγια αξίζει.

Μόλις παρήγγειλα το tanix (με belgium registered & insurance στα 54,96$-- παρεμπιπτόντως, το paypal μου πρότεινε μετατροπή σε 50,42 αλλά πλήρωσα με revolut που μου χρέωσε 48,15 ).
Εντυπώσεις, μόλις παραλάβω.