Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Καλημερα
Σκεφτομαι να αγορασω ενα android box για βασικη χρηση kodi
Eιμαι μεταξυ tanix TX5 max και Χ96 max.
Eχει παρει καποιος καποιο απο αυτα για να μας πει τη γνωμη του?
Ψαχνω reviews απο χρηστες στην Ελλαδα αλλα δεν μπορω να βρω.

Καλημερα
Σκεφτομαι να αγορασω ενα android box για βασικη χρηση kodi
Eιμαι μεταξυ tanix TX5 max και Χ96 max.
Eχει παρει καποιος καποιο απο αυτα για να μας πει τη γνωμη του?
Ψαχνω reviews απο χρηστες στην Ελλαδα αλλα δεν μπορω να βρω.
Χωρίς να έχω κάποιο από τα δύο προτείνω το Tanix γιατί είναι σοβαρή εταιρεία ενώ το Χ96 είναι αγνώστου προελεύσεως (ΟΕΜ).

Χωρίς να έχω κάποιο από τα δύο προτείνω το Tanix γιατί είναι σοβαρή εταιρεία ενώ το Χ96 είναι αγνώστου προελεύσεως (ΟΕΜ).

Το ιδιο θα προτεινα και εγω.
Η πλακα ειναι βεβαια οτι μεχρι τωρα το X96 Max εχει αποδειχθεί βράχος και ηδη εχει βγει και ενα OTA update :p
Καλες επιλογές και οι δύο εως τώρα.

Να εχετε στο νου σας, οτι δεν περνάνε HD Audio. Μονο DTS core/DD/PCM.

Με το Netflix τα πανε καλά το tx5 και το beelink mini? Ή πιο σίγουρη λύση το xiaomi s?

Καλημέρα σας!!Θα μπορούσα να ρωτήσω έδω τους διαχειριστές αν γίνετε να ανοιξούμε ενα threat μονο για τα TANIX ;όχι για κάποιο συγκεκριμένο γενικά για όλα .

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Καλημέρα σας!!Θα μπορούσα να ρωτήσω έδω τους διαχειριστές αν γίνετε να ανοιξούμε ενα threat μονο για τα TANIX ;όχι για κάποιο συγκεκριμένο γενικά για όλα .
μπορείς να το ανοίξεις εσύ :)

Παιδιά Καλημέρα. Εχθές μου ήρθε το beelink gt1 mini απο gear best. Ειλικρινά δεν το περίμενα έτσι. Το μηχανάκι φυσάει. Δεν κολλάει πουθενά. Το kodi το παει νεράκι. Απο benchmark antutu επιασε 61000 περίπου. Για την τιμή του πολύ καλά. Επίσης κατευθείαν ειχε τρείς Ota update. Κάποια θεματάκια software υπάρχουν οπως πχ δεν βρίσκει στον lμαμα auncher τοποθεσία κτλ τα οποία με μελλοντικά updates θα διορθωθούν. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα καλά.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Av port που έχει υποστηρίζει και toslink mini jack όπως το mi box s;

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Η Av port που έχει υποστηρίζει και toslink mini jack όπως το mi box s;
Ειλικρινά φίλε μου δεν γνωρίζω. Βασικά δεν την χρησιμοποιώ. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Επειδή το Minix neo u1 κολλάει σε κάποια full hd videos σκεφτόμουν να αγοράσω αυτό το Beelink GT1 mini https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-MINI-S905X2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-412381.html.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι μία πιθανή βλάβη/DOA (παρόλο που θα έρθει από Ιταλία, οι όροι αναφέρουν να επιστραφεί στην Κίνα), αλλά από ότι έχω διαβάσει στο forum είναι λίγο σπάνιο να συμβεί;

Επειδή το Minix neo u1 κολλάει σε κάποια full hd videos σκεφτόμουν να αγοράσω αυτό το Beelink GT1 mini https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-MINI-S905X2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-412381.html.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι μία πιθανή βλάβη/DOA (παρόλο που θα έρθει από Ιταλία, οι όροι αναφέρουν να επιστραφεί στην Κίνα), αλλά από ότι έχω διαβάσει στο forum είναι λίγο σπάνιο να συμβεί;
Μην σε προβληματίζει καθόλου. Ειναι απο τα καλύτερα box εκεί έξω με πολυ καλή υποστήριξη. Σπάνιο να βγει ελαττωματικό αλλά και πάλι αν γίνει κάτι τέτοιο ζητάς πίστωση και τελειώνεις. Και πολύ πιθανό να μην χρειαστεί να στείλεις το παλιό πίσω.

Μην σε προβληματίζει καθόλου. Ειναι απο τα καλύτερα box εκεί έξω με πολυ καλή υποστήριξη. Σπάνιο να βγει ελαττωματικό αλλά και πάλι αν γίνει κάτι τέτοιο ζητάς πίστωση και τελειώνεις. Και πολύ πιθανό να μην χρειαστεί να στείλεις το παλιό πίσω.

Σε ευχαριστώ, το παράγγειλα!

και τα δύο τα έχω υπόψη αλλά το πρώτο φτάνει μόνο μέχρι 4k@30Hz (θέλω μέχρι 60Hz), ενώ για το δεύτερο δεν έχω βρει κάπου την πληροφορία για το auto framerate.