Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

και τα δύο τα έχω υπόψη αλλά το πρώτο φτάνει μόνο μέχρι 4k@30Hz (θέλω μέχρι 60Hz), ενώ για το δεύτερο δεν έχω βρει κάπου την πληροφορία για το auto framerate.
Περιμένω και εγώ το review του .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν ένα box δεν έχει auto framerate switching μπορούμε να επιλέγουμε manual το σωστό framerate, ανάλογα με την ταινία που βλέπουμε ώστε να μην υπάρχει το judder;

Όταν ένα box δεν έχει auto framerate switching μπορούμε να επιλέγουμε manual το σωστό framerate, ανάλογα με την ταινία που βλέπουμε ώστε να μην υπάρχει το judder;

Ναι, με την προυποθεση βεβαια να περναιε σωστο 23.976 το καθε box.
Η ρυθμιση παντα υπάρχει.

Ή σε μια sd card βάζετε LibreElec / coreElec που έχει frame rate switch και το κάνετε dual boot με το android

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Για πε για πε ποια δεν το περνάνε καλά το 23.976 να αποφύγουμε.

Καλησπέρα. Θέλω την εξής βοήθεια. Χρειάζομαι media player για 4κ ταινίες από δικτυακό σκληρό δίσκο ή ενσωματωμένο σκληρό. Θέλω να παίζει dolby true hd & dts x. Επίσης το θέλω για streaming μουσικής από σκληρό και με google play για το spotify κυρίως. Από εξόδους το θέλω με lan , usb , hdmi etc. Από αυτά που διαβάζω εδώ και ψάχνω γενικότερα ξεχώρισα το zidoo z10 και το zappiti one se 4k hdr. Κάποια γνώμη υπέρ κάποιου από τα δύο?

Σημείωση ότι χρησιμοποιώ το pop corn a 300 μέχρι σήμερα και μεσω δικτύου και με εσωτερικό σκληρό και δουλεύει άψογα. Επειδή σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε 4κ θα το δώσω σε γονείς ή αδέρφια.

Καλησπέρα. Θέλω την εξής βοήθεια. Χρειάζομαι media player για 4κ ταινίες από δικτυακό σκληρό δίσκο ή ενσωματωμένο σκληρό. Θέλω να παίζει dolby true hd & dts x. Επίσης το θέλω για streaming μουσικής από σκληρό και με google play για το spotify κυρίως. Από εξόδους το θέλω με lan , usb , hdmi etc. Από αυτά που διαβάζω εδώ και ψάχνω γενικότερα ξεχώρισα το zidoo z10 και το zappiti one se 4k hdr. Κάποια γνώμη υπέρ κάποιου από τα δύο?

Σημείωση ότι χρησιμοποιώ το pop corn a 300 μέχρι σήμερα και μεσω δικτύου και με εσωτερικό σκληρό και δουλεύει άψογα. Επειδή σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε 4κ θα το δώσω σε γονείς ή αδέρφια.

Εγώ από το a300 πήγα στο X9S (αν και τώρα υπάρχει το νεωτέρο Z9) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αρχικά του είχα κουμπώσει 2 usb δίσκους και έναν sata (εξωτερικό) αλλά τώρα παίζω μόνο από synology. Γενικά τα zidoo είναι τίμια μηχανάκια για τα λεφτά τους

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Ή σε μια sd card βάζετε LibreElec / coreElec που έχει frame rate switch και το κάνετε dual boot με το android

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει και αυτή η επιλογη στο συγκεκριμενο https://forum.freaktab.com/forum/tv...-mini-dual-os-edition-libreelec-android-s905w .χωρίς Sd .

Εγώ από το a300 πήγα στο X9S (αν και τώρα υπάρχει το νεωτέρο Z9) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αρχικά του είχα κουμπώσει 2 usb δίσκους και έναν sata (εξωτερικό) αλλά τώρα παίζω μόνο από synology. Γενικά τα zidoo είναι τίμια μηχανάκια για τα λεφτά τους

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.. Επίσης το z10 που βλέπω είναι και πολύ όμορφο. αλλά πέρα από αυτό δεν βλέπω τα zappiti να παίζουν πολύ εδώ στο forum. ( εκτός αν δεν έψαξα καλά). Βέβαια διαβάζω θετικά reviews στο εξωτερικό συν το γεγονός ότι μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα και με δόσεις!! το z10 μόνο από αμαζον κτλ , σωστά?
Και κάτι πολύ σημαντικό για μένα επίσης. στο βίντεο με το unboxing z10 , παρατήρησα στο μενού δυνατότητα να μεγαλώσει η εικόνα σε full screen όπως και στο Α300 . Ξέρει κανείς αν το zappiti υποστηρίζει κάτι τέτοιο? Γιατί οι μαύρες μπάρες πάνω κάτω δεν είναι και το αγαπημένο μου!!

Δυστυχώς για το zappiti δεν ξέρω να σου απαντήσω. Για το θέμα με τις μαύρες μπάρες να ξέρεις ότι όταν κάνεις ζουμ (για να «φύγουν» οι μαύρες μπάρες) χάνεις σε εικόνα.

Ίσως είναι λίγο off-topic το ερώτημα αλλά το θέτω εδώ γιατί το διαβάζουν πολλοί χρήστες.

Χρησιμοποιώ τον VLC σε android TV για να παίζει αρχεία μέσω SMB.

Το πρόβλημα είναι στα μουσικά αρχεία δεν διαβάζει τα ID3 tags και τα εξώφυλλα αλλά μόνο τα filenames. Η μουσική συλλογή μου είναι οργανωμένη και τα ID3 tags είναι περιποιημένα και φαίνονται σωστά σε όλες τις εφαρμογές, φυσικά και στον VLC στον υπολογιστή.

Λογικά πρέπει να είναι κάποιο bug αλλά θα ήθελα να μάθω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος.

Beelink GT1 Mini 4/32, S905X2 ~10 πιο κατω με το κουπονι GBCN432 ;)
Απο αυτα που διαβαζω, ειναι το πιο γρηγορο της αγορας.
Στους τρόπους αποστολής δεν βγάζει το γνωστό EU Priority Line που έρχεται τριγωνικά χωρίς κίνδυνο τελωνείου. Αντί αυτού έχει ένα Priority Direct Mail. Είναι το ίδιο ασφαλές? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Στους τρόπους αποστολής δεν βγάζει το γνωστό EU Priority Line που έρχεται τριγωνικά χωρίς κίνδυνο τελωνείου. Αντί αυτού έχει ένα Priority Direct Mail. Είναι το ίδιο ασφαλές? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Για gear best θα κοιτάξεις με απλό δέμα να γράφει Belgiun registered. Τωρα για το priority direct mail δεν γνωρίζω

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά σου εμφανιζει Belgium registered. Αυτο να επιλέξεις.
Λογικά και το priority direct mail ειναι ασφαλές.

Καλησπέρα σας. Αγόρασα πρόσφατα καινούρια τηλεόραση με την οποία αντιμετωπιζω κολλήματα-crashing στην εφαρμογή για iptv που χρησιμοποιώ διότι είναι πολυ βαριά (28.000 κανάλια) και ψαχνω για ενα tv box να κάνω την δουλειά μου.

Η tv ειναι η hisense 55u7a. Ειναι 4κ οποτε θα ήθελα 4κ εξοδο στο box.

Δεν ξέρω αν μπορώ να βαλω και το pop corn αλλα αν γίνεται θα μπει σιγουρα..

Τιμη κοντά στα 50-60. Θα έκανα και υπέρβαση για κατι εξαιρετικό..

Ευχαριστώ για την βοήθειά!

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν υπάρχει στο store της Hisense χρησιμοποίησε το smart-stb.
Εγώ το δουλεύω σε Samsung με 102000 κανάλια και πάει σφαίρα.

Αν υπάρχει στο store της Hisense χρησιμοποίησε το smart-stb.
Εγώ το δουλεύω σε Samsung με 102000 κανάλια και πάει σφαίρα.
26.000 έχω και κρασάρει το μηχανημα.. Κολλαει και δεν ανταποκρινεται. Θέλει να την βγάλω από το ρευμα και δεν το θέλω αυτο. Γνωρίζεις να μου προτείνεις καποιο box. Iptv box ή android box.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk