Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Βέβαια, γιαυτό και τα γράφουμε στις παρουσιάσεις.
Πλέον ομως, αυτα τα box-ακια κυρίως απευθύνονται σε αυτους που τα θελουν για KODI add-ons. Αυτοι σίγουρα δεν νοιάζονται για το Netflix (κατα κύριο λόγο)

Έτσι την "πάτησα" κι εγώ, αλλά εφόσον κυκλοφορεί το apk που μπορείς να παίζεις HD, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στο freaktab έχει κυκλοφορήσει script που αναλαμβάνει αυτόματα την αλλαγή του frame rate στο X96max και γενικά σε s905x2 μηχανάκια. Υπόψιν ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αφού περιμένω πρώτα να δω αν θα το υιοθετήσουν οι builders των custom roms.

Αν δουλεύει θα είναι καλή φάση
Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει το development του LibreElec για s905X2. Ακόμα αργούμε λίγο για κάποια έκδοση, αλλά όταν γίνει, με dual boot και αυτές τις προδιαγραφές, τα κουτιά που βασίζονται σε αυτό το chipset θα είναι super

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγνώμη για το off topic.αλλα πότε πια θα σταματήσουν να κοροϊδεύουν το κόσμο ;
ab7d64da79d669d5dc52d765cac0504a.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν σταματήσουν να τα αγοράζουν αυτοί που τα αγοράζουν..Είναι στο αίμα του Έλληνα..Αν του πουν ότι θα βλέπει τσάμπα χωρίς να πληρώνει αυτά που πληρώνουν τα "κορόιδα" για να βλέπουν Νόβα και ΟΤΕ θα τρέξει...Είναι γενικό το κακό.Του φαίνεται ακριβό ένα προϊόν στα 50 και το κράζει.Στις εκπτώσεις όταν ανεβάσουν την τιμή του στα 99,99 και με την "έκπτωση" το ρίξουν στα 50 θα τρέξει να το πάρει και θα τους πιάσει και "κωτσους"

Same Sh1t... Different Day

Το κύριο πρόβλημα για να τρέξει το LibreElec/coreElec στις συσκευές με τα καινούρια chipsets της Amlogic είναι (χοντρικά) ότι έχει αλλάξει τον kernel. Έχει καινούριο kernel και πρέπει η ιστορία να γίνει από την αρχή.
Γι αυτό και στην αρχή ήταν απρόθυμοι να το υποστηρίξουν. Όμως βγαίνει πολύ σύντομα το ODroid N με το μεγαλύτερο chipset το S922X οι οποίοι προφανώς θέλουν το LibreElec να τρέχει στο board τους. Έτσι με το κατάλληλο σπονσονάρισμα έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να ασχοληθούν με τον καινούριο kernel οι του LibreElec. Μόλις γίνει αυτό μετά είναι εύκολο για να τρέχει σε όλα τα καινούρια chipsets με τον ίδιο kernel.
Βασικά οι πληροφορίες αυτές είναι από τα forums του Kodi και του LibreElec και την πρόοδο που όλου εγχείρηματος μπορεί κάποιος να την παρακολουθεί εδώ
https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/commits/odroidn2

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως ξέρει κάποιος διάφορες 905x2 και 922x ;ξέρω ο 2ο δεν έχει κυκλοφορήσει καν αλλά κάτι θα υπάρχει .

X96 Max
Καραδοκιμασμένο σε αυτα που αναφέρεις απο γνωστό. Ειδικα το κομματι του ΚODI και των addons.
Δυστυχώς ακόμα και σε 720 δεν είναι ομαλή η εικόνα .μεσω streaming kodi.μηοως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ;

Στο freaktab έχει κυκλοφορήσει script που αναλαμβάνει αυτόματα την αλλαγή του frame rate στο X96max και γενικά σε s905x2 μηχανάκια. Υπόψιν ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αφού περιμένω πρώτα να δω αν θα το υιοθετήσουν οι builders των custom roms.

το δοκίμασε κανένας αυτό ;

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον media player που παίζει flashaki USB, να παίζει dts και avi και να έχει έξοδο οπτικής ινας;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν και παλιος στο αθλημα χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι εχω μεινει λιγο πισω.
Εφτασε η ωρα για αγορα νεου player και ομολογω οτι διαβαζωντας τα διαφορα thread μπερδευτηκα και απογοητευτικα γιατι αυτο που θελω μαλλον δεν υπαρχει.
Χρειαζομαι ενα player το οποιο να εχει καλη ποιοτητα εικονας (μαλλον κορυφαια ποιοτητα) να παιζει τελεια 23,976 και
να κανει bitstream ολα τα φορμα του ηχου (DTS X + Atmos).Τα αρχεια που θα παιζει ειναι κυριως .Μ2TS με ενσωματωμενα PGS,
Blu-ray rips και iso στα 1080p, οχι μεσω δικτυου αλλα απευθειας με USB.Κατα προτιμηση να μην εχει καθολου android ή εαν εχει να ειναι προεραιτικό.Εαν τωρα ολα αυτα πληρωνωντας
κατι παραπανω (ή πολυ παραπανω) εξασφαλιζουν και αναπαραγωγη 4Κ Blu-ray rips με σωστη κινηση και αποδοση HDR και Dolby Vision με ενδιαφερει ως future proof.
Εαν αυτο που ζηταω δεν υπαρχει αλλα υποθετικα στην επομενη γενια chips εικονας θα ειναι ετοιμο μπορω να περιμενω.
Δεν αγοραζω ενα μηχανακι το χρονο, προτιμω να δωσω κατι παραπανω για κατι που να αξιζει και να το κρατησω μερικα χρονια.
Ευχαριστω προκαταβολικα.