Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Για μένα πήγαινε σε ένα από αυτά με την σειρά που τα βάζω με πρώτο το "χειρότερο " και τελευταίο το "καλύτερο"
Έρχονται με Dhl από Ιταλία σε λίγες μέρες με κόστος κατά μέσο όρο 4 - 4.5 ευρώ.
Από το site που τα βάζω δεν έχει τελωνείο

https://m.geekbuying.com/item/X96-MAX-Amlogic-S905X2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-413379.html

https://m.geekbuying.com/item/MECOOL-KM9-Amlogic-S905X2-Android-9-0-4GB-32GB-TV-Box-413422.html

https://m.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-MINI-S905X2-Android-8-1-4GB-32GB-TV-Box-412380.html

αυτα παιζουν κανονικα νετφλιχ με την εφαρμογη του βεβαια;

Μου κανει εντυπωσει πως δεν εχει υπαρχει αντιστοιχο thread για τον Himedia q10 Pro

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ

Άκυρο

Netflix δεν έχω και δεν ξέρω.
Απ'οτι διαβάζω κανένα από αυτά δεν παίζει σε καλή ποιότητα, οπότε αν το Netflix είναι βασικός παράγοντας τα ξεχνάς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ

netflix παίζουν τα xiaomi και το gt1-a (το nvidia είναι ο πύραυλος άλλα ξεφεύγει)
https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-A-ATV-Edition-Netflix-4K-S912-3GB-32GB-414209.html

με ATV αν δεν έχεις πρόβλημα.(σου έστειλα και λίστα για να δεις)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

To xiaomi mi box s (που παιζει neftlix ως και 4Κ) το βρισκεις και απο Ελλαδα στα 55-60 πλεον

Καλησπέρα στην παρέα!
Γνωρίζει κάποιος με το Apple TV 4 μπορούμε να δούμε Kodi?
Με ενδιαφέρει μόνο Kodi,δεν ασχολούμαι με παιχνίδια,Netflix κλπ.Αλλιως να πάω σε κάποιο φθηνό tv box τύπου mecool

Καλησπέρα στην παρέα!
Γνωρίζει κάποιος με το Apple TV 4 μπορούμε να δούμε Kodi?
Με ενδιαφέρει μόνο Kodi,δεν ασχολούμαι με παιχνίδια,Netflix κλπ.Αλλιως να πάω σε κάποιο φθηνό tv box τύπου mecool

Αν εννοεις streaming, τοτε οχι.
Υπάρχει εκδοση του KODI με ονομασία MrMC (με πληρωμή) που σου δινει τη δυνατότητα να βλέπεις υλικό απο το τοπικό σου δίκτυο.

Μονο με Amlogic επεξεργαστή να προτιμήσεις.

αρα να παω σε beelink? Εχω εδω και 2,5 χρονια το πρωτο gt και ειμαι ευχαριστημενος (αν και δεν εχω πολλες απαιτησεις).Το δευτερο το θελω για την κουζινα να βλεπει κανενα βιντεακι η μικρη οταν τρωει,λες για αυτη την χρηση να μην ειναι αρκετο το vorke? Βασικα το θελω και λογω android 9 και φυσικα της προσφορας στην τιμη.

Εχω το beelink GT king εδω και 4 μερες.

Ηρθε με το χειριστηριο το οποιο ομως δεν ειναι fly mouse οπως γινοταν οταν πρωτοβγηκε.
Παρηγγγειλα ενα fly mouse με πληκτρολογιο πανω.

Πρωτη δουλεια να βαλω το asphalt 8 για τα παιδια. Ειχα και ένα logitech f310 απο παλια με κομενο εσωερικα καλωδιο. Το εκοψα στην αρχη του gamepad και ενωσα πανω του 1 4μετρo καλωδιo usb και παιζει μια χαρα. Το asphalt σε μεγιστη λεπτομερεια δεν εχει κανει ουτε ενα σπασιματακι 4 μερες τωρα. Aλλο παιχνιδι για tv box εχετε να προτείνεται?

Σημερα εβαλα και το kodi φοβουμενος παντα την συνδεση router με beelink. Αποσταση περιπου 6 μετρα και κατεβασα το ελληνικο built της GRECOTM με 1,39mb/sec. Εκει τερματιζει και το ρουτερ μου στα torrent στο pc με 24αρα γραμμη.
Δοκιμασα και 2 ταινιες σε 1080 αναλυση και παιζει αψογα.

Ειμαι απολυτα ευχαριστημένος απο το μηχανημα. Οι ταινιες 4Κ μεσω Netflix δεν με ενδιαφερουν αφου δεν εχω συνδρομη αλλα ουτε και TV 4k. Θελω να βλεπω ταινιες και σειρες στο kodi και τα παιδια (6 και 8) να παιζουν παιχνιδια και να βλεπουν παιδικα. Για αυτα ειναι τελειο και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο bug ή πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Ηρθε με το χειριστηριο το οποιο ομως δεν ειναι fly mouse οπως γινοταν οταν πρωτοβγηκε.

Πρωτη δουλεια να βαλω το asphalt 8 για τα παιδια. Ειχα και ένα logitech f310 απο παλια με κομενο εσωερικα καλωδιο. Το εκοψα στην αρχη του gamepad και ενωσα πανω του 1 4μετρo καλωδιo usb και παιζει μια χαρα. Το asphalt σε μεγιστη λεπτομερεια δεν εχει κανει ουτε ενα σπασιματακι 4 μερες τωρα. Aλλο παιχνιδι για tv box εχετε να προτείνεται?

Σημερα εβαλα και το kodi φοβουμενος παντα την συνδεση router με beelink. Αποσταση περιπου 6 μετρα και κατεβασα το ελληνικο built της GRECOTM με 1,39mb/sec. Εκει τερματιζει και το ρουτερ μου στα torrent στο pc με 24αρα γραμμη.

Ειμαι απολυτα ευχαριστημένος απο το μηχανημα. Οι ταινιες 4Κ μεσω Netflix δεν με ενδιαφερουν αφου δεν εχω συνδρομη αλλα ουτε και TV 4k. Θελω να βλεπω ταινιες και σειρες στο kodi και τα παιδια (6 και 8) να παιζουν παιχνιδια και να βλεπουν παιδικα. Για αυτα ειναι τελειο και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο bug ή πρόβλημα.

ωραίος φίλε που είπες λίγα πράματα για το king,αν και ήθελα περισσότερη δύναμη,αφού δεν υπάρχει κατι πιο δυνατό θα το χτυπήσω αυτό.

Καλησπέρα. Κάτοχος ενός A95X F2, ευχαριστημένος για την αγορά μου μέχρι προσφάτως όπου έτσι στα ξαφνικά δεν δείχνει εικόνα "no signal". Και πόσα hdmi κι αν άλλαξα, τι reflash την ρομ τίποτα. Bootαρει αλλά εικόνα... γιοκ.

Δε ξέρω τι θα γίνει με το banggood και πώς θα συμπεριφερθεί να στο θέμα τήρησης τι της εγγύησης. Μέχρι να έχω κάτι νεότερο περί αυτού λέω να προβώ σε αγορά ενός νέου, η χρήση που κάνω είναι βασική ή μάλλον τυπική-καθημερινη.
Α) ταινίες/σειρές 1080p ( mkv, bluray rip ) με MX Player ( σε hw+ μέθοδο αναπαραγωγής ) + custom codec ( https://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 )
B) YouTube (1080p) και Γ) Twitch παρακολούθηση

Τι θα προτείνατε μέχρι 35 - 40 ευρώ;
Έλεγα κάτι από τα παρακάτω
* https://banggood.com/Mecool-M8S-PRO...Box-with-Voice-Input-Control-p-1329727.html?&
* https://banggood.com/Tanix-TX3-MINI...-7_1-TV-Box-p-1349244.html?&cart_warehouse=CN
* https://gearbest.com/tv-box/pp_1509684.html?wid=1433363
____
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα φίλος.
Επειδη ενδιαφέρομαι για ενα δεύτερο να βάλω στην μεσα τηλεόραση Επειδή το med600 άρχισε να παραδίδει πνεύμα σιγα σιγα. Και ειδα το beelink gt king..
Να σε ρωτήσω έχει δικο του player οπως πχ του zidoo x8 που εχω που να κάνει scrapping τις ταινίες δλδ με εξώφυλλα..
Και να παίζει ηχο dts να κάνει αποκωδικοποίηση?!

Netflix δεν κατάλαβα υποστηρίζει μεχρι 1080 η με πατέντα?
Δεν με πολύ ενδιαφέρει εχω για την μεσα το apple TV 3 αλλα αν έπαιζε να είχα ενα μηχανηνα μόνο οκ!!

Στα αλλα νομίζω με καλυψες!!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν λες για γενική χρήση; Εγώ ποιο πολύ θέλω να προβάλω 4Κ υλικό από streaming στο τοπικό δίκτυο στον προβολέα.

Το shield είναι το καλύτερο;

Όταν λες για γενική χρήση; Εγώ ποιο πολύ θέλω να προβάλω 4Κ υλικό από streaming στο τοπικό δίκτυο στον προβολέα.

Το shield είναι το καλύτερο;

Αν θελεις να εχεις και τη δυνατότητα 4k Netflix/Amazon Prime (και πιθανότατα μελλοντικά Disney+) αλλα και gaming,ναι.
Αλλιώς πας καρφί σε Zidoo Z9s/Z10/X20 κλπ οπου απο τοπικό δικτυο κάνουν αυτα που ζητάς (και μενου) αλλα απο επίσημο licensing (Netflix και σια) παραμένουν σε 480p.

καλησπερες και καλη Κυριακη στην ομορφη ομήγυρη :gossip:.....κάτοχος του pop corn hour Α-410 και πρεπει να παμε ΠΛΕΩΝ για αλλο μηχάνημα τωρα....H συνδεσιμότητα ειναι με Pioneer lx57 και απο εκει στον Epson 9200...τιμη μεχρι και 250....εκανα σκέψεις για να εφτιαχνα ενα HTPC για να ειμαι οκ :chinscratch:...αλλα ειπα να δω για αλλη μια φορα τι παίζει με media player.Aυτο που ζηταω ειναι η ποιοτητα εικονας και ηχου ,απροβληματιστα ολα τα format εικονας ,ηχου και 3d με υποτ/ους και τελος netflix. Δεν γνωριζω πολλα σε λεπτομεριες αλλα με τα λιγα που βλεπω εδω και διαβαζω...σαν επιλογες καποιο απο τα μοντελα (και ποιο?) του ZIDOO? ...το NVidia Shield..? καποιο αλλο..? Ευχαριστω παρα πολυ για καθε βοηθεια..και καλο μπανιο σε ολους οσους πανε για βουτιες...!!! :)