Kosh
AVClub Fanatic
αγορια εχει κυκλοφορησει κατι καλυτερο απο το nvidia pro σε android boxακι ?
τι διαολο κολλησαμε εκει ?
τι διαολο κολλησαμε εκει ?
Δυστυχώς κολλήσαμε γιατί όλοι βολευονται με τις TV.αγορια εχει κυκλοφορησει κατι καλυτερο απο το nvidia pro σε android boxακι ?
τι διαολο κολλησαμε εκει ?
Να πάρεις και τον ανταπτορα για το ethernet. Πολύ χρήσιμο. Αφήστε τα wifi6 και 16 και τρίχες.Και εγώ με παράδοση στη Γερμανία θα το πάρω. Σε φίλο, ο οποίος θα μου το φέρει Πάσχα που θα έρθει. Έχω έναν εκεί και έναν Αγγλία για τέτοιες αποστολές.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Δεν έβγαλες άκρη που πατάς ένα play και παίζει ; Μάλλον δεν είχες καλο "δασκαλο".. Με το stremio δοκίμασα κάποια στιγμή να ασχοληθώ, άκρη δεν έβγαλα και το άφησα.
Το είχα σκεφτεί και παλιότερα Τάσο, αλλά μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κάπου θέμα με το απλό 4k stick και wifi5. Εξάλλου στο σπίτι έχω wifi6 router, οπότε θεωρώ ότι δε θα έχω θέμα. Αν πάλι δω ότι δεν τραβάει εννοείται θα το πάρω.Να πάρεις και τον ανταπτορα για το ethernet. Πολύ χρήσιμο. Αφήστε τα wifi6 και 16 και τρίχες.
Δεν μου φόρτωνε με τπτ τις πηγές που ήθελα, στο κινητό. Δεν δοκίμασα αλλού είναι η αλήθεια.Δεν έβγαλες άκρη που πατάς ένα play και παίζει ; Μάλλον δεν είχες καλο "δασκαλο".
Τι να πουν άλλοι με το kodi που είναι διάσπαρτο με ένα σωρό μενού και υπομενού ;
Το έχουν αλλάξει πριν κάνα 2 χρόνια. Τα addon ΔΕΝ τα βάζεις πλέον μέσα από το stremio ,αλλά απ' έξω. ! Και είναι μόνο ΕΝΑ addon κι έχεις όλο το συμπαν. Και 10 χρονων παιδί το φτιάχνει πλέον.Δεν μου φόρτωνε με τπτ τις πηγές που ήθελα, στο κινητό. Δεν δοκίμασα αλλού είναι η αλήθεια.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Τα έχουμε πει ξανά. Η πλειοψηφία η μεγάλη (εμού συμπεριλαμβανομένου) βολεύεται με το streaming.
Εξαρτάται τι στριμαρεις. Για τις streaming πλατφόρμες με το αστείο bitrate εννοείται δεν χρειάζεται.Το είχα σκεφτεί και παλιότερα Τάσο, αλλά μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κάπου θέμα με το απλό 4k stick και wifi5. Εξάλλου στο σπίτι έχω wifi6 router, οπότε θεωρώ ότι δε θα έχω θέμα. Αν πάλι δω ότι δεν τραβάει εννοείται θα το πάρω.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Τασο-το εχεις παρεξηγησει το kodi.Δεν έβγαλες άκρη που πατάς ένα play και παίζει ; Μάλλον δεν είχες καλο "δασκαλο".
Τι να πουν άλλοι με το kodi που είναι διάσπαρτο με ένα σωρό μενού και υπομενού ;
Πάντως έχεις δίκιο. Ακόμα και το καρασυμπιεσμενο Netflix δείχνει μια χαρά σε τηλεόραση.
Κάποιος που απλά θέλει να δει κάτι να περάσει η ώρα του, του φτάνει και του περισευει.
To dune έχει δικό του player για τα τοπικά αρχεία.Το κακό (για μένα) με ΟΛΑ τα Android TV players είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις kodi για τοπικά αρχεία.
Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το Dune έχει μπει κι αυτό στον ρυθμό του Android TV και πρέπει να βάλεις android app kodi/Plex κλπTo dune έχει δικό του player για τα τοπικά αρχεία.
Θενκς Μπάμπη, θα σου πω αν είναι.Από δοκιμές για ταχύτητες σε τοπικό δίκτυο που έχω κάνει.
α) Ethernet 1000αρι με nvidia , dune , cube 3rd gen. (920 - 960 kbits/sec.)
β) WIFI 6 με dune και cube 3rd gen. ( 560 - 640 kbits/sec.)
γ) Αντάπτορα ugreen (1000αρι) και mi tv box ( 160 -240 kbits/sec.)
δ) Αντάπτορα της amazon με cube 2nd gen και fire tv 4k( 87-100 kbits/sec.)
@nikosmelt
Αν χρειαστείς αντάπτορα σφύρα έχω 3-4 που κάθονται.
Σα να μου φαινεται ότι ειναι killer του Zidoo Z9X και με περισσότερα καλούδιαΕίχα μείνει με την εντύπωση ότι το Dune έχει μπει κι αυτό στον ρυθμό του Android TV και πρέπει να βάλεις android app kodi/Plex κλπ
Βλέπω όμως ότι είναι 2 σε 1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ : και android TV με licensed Netflix και δικό του HD media center
Σαν να έχεις zidoo + Xiaomi mi box 4s σε μια συσκευή !
![]()
Dune HD Homatics Box R 4K Plus
2-in-1 Premium Netflix-certified Streaming Media Player + Dune HD Media Center. Netflix in 4K Dolby Vision & Atmos, AV1, 4GB, Wi-Fi 6, 1Gbit, ISO 4K DV P7 FEL. Extremely Feature-Rich Android TV Box. How to setup Dune HD Media Center: http://dune-hd.com/app Key Features Highlights...dune-shop.eu
Απλά πρέπει να βάλεις χεράτα το dune.apk
Επίσης έχει ωραία φίλτρα μέσα στο Media Center όπου μπορείς να του πεις μαζί με τις ταινίες σου από το NAS/PC/HDD να σου δείχνει και ταινίες π.χ. από το Netflix. οπότε διαλέγοντας την να ξεκινήσει να την παίζει με το Netflix app (αν εχεις φυσικά account) .Dune HD - Media Center App
dune-hd.com
Οπότε δεν χρειάζεται να πηγαίνεις πίσω να ψάχνεις στο Netflix app. Άρα απ' ότι καταλαβαίνω το Media Center έχει shortcuts . Αν δεν θέλεις, αφήνεις μόνο να σου δείχνει τις δικές σου ταινίες.
Δειτε εδώ παραμετροποίηση:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.