Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Αρκετά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο! Με ξύνει η τσέπη. Θεωρητικά το δικό του media center δεν το χρειάζομαι (τώρα τουλάχιστον) μια και όλα τα βλέπω από το plex ή netflix/prime, αλλά και μόνο που υπάρχει η δυνατότητα...

Σα να μου φαινεται ότι ειναι killer του Zidoo Z9X και με περισσότερα καλούδια
Ακριβώς γι αυτό είπα ότι είναι 2 σε 1 .
Εξάλλου το ξέρουν και στην Dune και το διαφημίζουν:

2-in-1 Premium Netflix-certified Streaming Media Player + Dune HD Media Center.​

Δεν νομίζω να είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που θέλουμε embedded player με wall poster .

Δεν έχει κανένας κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα να τσεκάρει δυό πράγματα; Εχω βαρεθεί να αγοράζω κουτάκια...

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    142.8 KB · Views: 34
Ακριβώς γι αυτό είπα ότι είναι 2 σε 1 .
Εξάλλου το ξέρουν και στην Dune και το διαφημίζουν:

2-in-1 Premium Netflix-certified Streaming Media Player + Dune HD Media Center.​

Δεν νομίζω να είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που θέλουμε embedded player με wall poster .

Δεν έχει κανένας κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα να τσεκάρει δυό πράγματα; Εχω βαρεθεί να αγοράζω κουτάκια...

To 2o θαρρώ πως το εχει ο αγαπητός @nakata

Οταν περιμένεις feedback απο τον καλύτερο, πρεπει να εισαι υπομονετικος!
Εχει γραψει ομως πανω-κατω τα υπερ και τα κατα του,
Σίγουρα θα έχουν αλλάξει κάποια, γιατί βλέπω έχουν βγεί νέα firmware από την τελευταία αναφορά του nakata :

• Like
Reactions: John Locke
Ε, χειρότερα δεν νομιζω να τα εχουν κανει :P
Κατι περιμενε αν θυμαμαι για ενεργοποιηση DTS HD/X η κάτι τέτοιο.

Σα να μου φαινεται ότι ειναι killer του Zidoo Z9X και με περισσότερα καλούδια
Εχει βγάλει το Z9X pro που είναι το ίδιο (android 11, 4/32 κλπ) αλλά χωρίς official Netflix, μάλλον λόγω realtek. Και η Dune ότι έχει σε realtek δεν έχει official Netflix.

Αρκετά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο! Με ξύνει η τσέπη. Θεωρητικά το δικό του media center δεν το χρειάζομαι (τώρα τουλάχιστον) μια και όλα τα βλέπω από το plex ή netflix/prime, αλλά και μόνο που υπάρχει η δυνατότητα...
Αν δεν χρειάζεσαι media center nokia 8010 .

Σίγουρα θα έχουν αλλάξει κάποια, γιατί βλέπω έχουν βγεί νέα firmware από την τελευταία αναφορά του nakata :
Αυτές είναι αναβαθμίσεις του dune media center.
032724170008.png

Η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού (firmware) έγινε τέλη Ιανουαρίου και ήταν η Build V6261.

032724165754.png

Το auto frame rate switch με το android 12 update ισχύει μόνο για το nokia 8010 ή και για το nokia 8000;

Δεν το γνωρίζω, λογικά όμως εάν πάρει 12 και το 8000 θα το έχει, είναι χαρακτηριστικό του android

sent from my A52s
Θεωρητικά πρέπει να ενεργοποιηθεί κάτι στις ρυθμίσεις ή γίνεται αυτόματα;

Είχα διαβάσει ότι αν κατεβάσεις μια ταινία mkv με hdr πληροφορίες και τη δεις σε ένα non-hdr tv box,τότε τα χρώματα θα είναι 'ξεπλυμενα'.Ισχυει;