Αγορά νέου PDA/Smartphone/GPS

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Καλή χρονιά σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω νέο PDA/Smartphone/GPS και θέλω τα φώτα σας. Μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα σε 3 μοντέλα της HTC (δε σημαίνει ότι αποκλείω άλλες μάρκες, απλά αυτά μου έκαναν εντύπωση).

1)HTC TYTN II 3G,
2)HTC P3650 TOUCH CRUISE,
3)HTC P3350 + HTC BH-S100 BLUETOOTH HEADSET

Οι διαφορές που μπορώ να διακρίνω είναι
Το 1 έχει Qwerty keyboard
To 3 έχει Windows Mobile 5 ενώ τα 1,2 WΜ6
Το 3 έχει πιο αργό επεξεργαστή (παίζει σημαντικό ρόλο;) αλλά 150-200 ευρώ φθηνότερο και έχει δώρο blue tooth αξίας 60 ευρώ.

Τη συσκευή θα τη χρησιμοποιώ πρωτίστως για αποστολή/λήψη email, WEB, Outlook, τηλέφωνο, και δευτερευόντος ως GPS (κυρίως πεζός ή με δημόσια συγκοινωνία) στην Ανατολική και Δυτική Ευρώπη. Δε θέλω δύο συσκευές, αλλη για GPS, άλλη για PDA.

Τι μου προτείνετε;
Ευχαριστώ

εφόσον χρειάζεσαι το GPS τότε το 1 ή το 2 (κατά προτίμηση το 1).

Σαν εναλλακτική και πιο οικονομική λύση δες και το HTC P3300, το οποίο έχει GPS.

Έχω ακούσει πάντως (κι όχι από προσωπική εμπειρία) πως για χάρτες μόνο destinator. Άρα δες εαν τα παραπάνω κινητά "αντέχουν" λογισμικά να τρέξουν επαρκώς το software του destinator.

Απάντηση: Re: Αγορά νέου PDA/Smartphone/GPS

εφόσον χρειάζεσαι το GPS τότε το 1 ή το 2 (κατά προτίμηση το 1).

Σαν εναλλακτική και πιο οικονομική λύση δες και το HTC P3300, το οποίο έχει GPS.

Έχω ακούσει πάντως (κι όχι από προσωπική εμπειρία) πως για χάρτες μόνο destinator. Άρα δες εαν τα παραπάνω κινητά "αντέχουν" λογισμικά να τρέξουν επαρκώς το software του destinator.

ίσως να προτιμήσεις τα νέα αφού τρέχουν με μεγαλύτερο επεξεργαστή.

Ελπίζω να μην "χαλαω" το θεμα.

Ειμαι κατοχος ενος Ρ3300 και λογω εταιρικης επιδοτησης ψαχνω και εγω για ενα μικρο, γρηγορο, ευχρηστο τηλεφωνο με ενσωματωμενο GPS οπότε το θεμα με ενδιαφερει.
Ειμαι περισσοτερο προς το 2ο. Το εχει κανεις;

κι εγώ έτσι σκεφτόμουν μέχρι που αποφάσισα και πήρα ένα ξεχωριστό gps και τώρα ψάχνομαι μόνο για κινητό τηλέφωνο.

Θα πρότεινα το tytn II. Νομίζω ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο pda/κινητό στην αγορά αυτή τη στιγμή. Και το qwerty πληκτρολόγιο το κάνει πραγματικά ένα άξιο αντικαταστάτη του λαπτοπ σε πολλές στιγμές.
Ακόμα και ένα απλό email γράφεται πιο γρήγορα και εύκολα. Έχω το tytn I και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να μην ξαναπάρω κινητό με πλήρες πληκτρολόγιο.

Έχω καταλήξει μάλλον στο cruise. Επειδή δε με διαφέρει το igo greece Που δίνεται μαζί, την καλύτερη τιμή την έχω βρει στο κατάστημα VPN. Έχει κανεις εμπαιρία αγορών από εκεί; Είναι αξιόπιστο;

Re: Απάντηση: Re: Αγορά νέου PDA/Smartphone/GPS

το είχε ετοιμοπαράδοτο?

μη μας ξεχάσεις?

Δυστυχώς έπεσε μάλλον κοροιδία. Γιατί ενώ ήταν ετοιμοπαράδοτο και το παράγγειλα, τώρα μου λένε ότι εξαντλήθηκε και θα παραλάβουν σε 2-3 ημέρες. Να δούμε πόσο θα κρατήσουν τελικξά οι 2-3 ημέρες. Δυστυχώς στα νησιά είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε κατάστημα και να αγοράσεις ετοιμοπαράδοτη συσκευή.

Τι εννοείς να μη σας ξεχάσω;

To παρέλαβα χτές από Play 247.

Εδώ φαίνονται όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας.
Συσκευή, μπαταρία, φορτιστής, καλώδιο usb sync, στερεοφωνικά ακουστικά usb,CD εγκατάστασης, εγχειρίδια, προστατευτικό Pouch, έξτρα γραφίδα, λογισμικό I-go σε κάρτα microSD 2GB

allaccess.JPG

Last edited: