αγορα νεου πικαπ ακαι

progger_76

New member
29 August 2008
6
αγορασα ενα πικαπ akai ap b110 απο γνωστο μαγαζι 250 ευρω.οταν πηγα σπιτι ειδα στο ιντερνετ οτι το μοντελο ειναι πολυ παλιο(1982).εκανα καλη αγορα η ειμαι το μεγαλυτερο θυμα στην ιστορια του πλανητη.:BDBDG54:

Παρ ολα αυτα σιγουρα πηρες ενα κομματι που δε βρισκεται ευκολα... ορισμενοι συλλεκτες τα ψαχνουν... Το περιεργο ειναι το μαγαζι που το βρηκε??? Αληθεια λειτουργει κανονικα?

Παρ ολα αυτα σιγουρα πηρες ενα κομματι που δε βρισκεται ευκολα... ορισμενοι συλλεκτες τα ψαχνουν... Το περιεργο ειναι το μαγαζι που το βρηκε??? Αληθεια λειτουργει κανονικα?

λειτουργει κανονικα ειναι καινουργιο.το μαγαζι ειπε οτι ειναι κομματι που βγαινει ακομα.

Πριν δυο χρονια πηρα κι εγω ενισχυτη και πικαπ ΑΚΑΙ σφραγισμενα στο κουτι τους. Καποιος βρηκε και εφερε ενα φορτιο απο αυτα.

Τα πηρα για τη μανα μου, πληρωσα κατω απο 200 ευρω και για τα δυο. Ηταν οντως καινουρια με τα χαρτια τους κτλ.

Δεν ξερω βεβαια αν μιλαμε για το ιδιο μοντελο πικαπ. Μπορω να το κοιταξω. Το σιγουρο ειναι οτι παιζουν.

Αυτο δεν το πιστευω με τιποτα....:flipout:

πηρα τηλεφωνο την akai και δεν ξερουν τιποτα γι αυτο το προιον.τελικα πρεπει να επεσε θυμα και το μαγαζι ειναι στο κεντρο και ειναι ειδικο για πικαπ.μηπως θα μπορεσω να γυρισω το προιον πισω να ζητησω τα λεφτα?

Εμένα η απορία μου είναι, πώς αυτό το απολίθωμα βρέθηκε εν έτει 2010 να πωλείται καινούργιο στη συσκευασία του. Εκτός αν κατασκευάζεται από κάποιον κινέζο. Αλλά και πάλι, με τη φίρμα της Akai;

παντως ο τυπος σε εκλεψε και καλο θα ηταν να κανεις φασαρια ακους εκει 250 ευρω....

Πλαστικό δεν είναι;

Πολλά λεφτά τα 250...

Αν δεν με ξεγελάει η φωτο αυτά μαζί με κάτι παρόμοια φθηνιάρικα πλαστικά Technics...πωλιόντουσαν παλαιόθεν μεταξύ 20000 και 30000 δραχμών...

Last edited:
Κοίταξα στην ελληνική αντιπροσωπεία.Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα τέτοια είδη και προφανώς δεν παράγονται πλέον.Πρέπει να είχε ξεμείνει απο παλιά...

Δεν πρέπει επομένως να υπάρχει κι ισχύουσα εγγύηση-υποστήριξη.

ακομα δεν θα ηθελα να πω ποιο καταστημα ειναι ακομα θα προσπαθησω να παρω τα λεφτα πισω γιατι ο τυπος πρεπει να ειναι πολυ απατεωνας.στην αρχη μου ειπε οτι ειναι καινουργιο μοντελο μετα οτι ειναι παλιο αλλα παραγεται ακομα.θα παρω τηλεφωνο και το ινκα για να μαθω και τα δικαιωματα μου.παντως απο ηχο το πικαπ δεν λεει κατι παιζει σιγα να μου πειτε για ενα πικαπ του 82 τι περιμενω