αγορα νεου πικαπ ακαι

το ότι παίζει σιγά, δεν σημαίνει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι σου πούλησε κάτι (έστω σφραγισμένο) που στάμάτησε να παράγεται πριν 20 χρόνια τουλάχιστον

Όπως είπε και ο Γιάννης ενώ υπάρχει πικάπ σαν το Project rpm-1 με τιμή κοντά στα 200 ευρώ εσύ πως πήγες και πήρες αυτό το πράγμα?

Re: Απάντηση: αγορα νεου πικαπ ακαι

Eγω θα το πηγαινα αμεσως πισω,με αυτα τα λεφτα και λιγοτερα παιρνεις το Project rpm-1 πχ!
250 ευρω για την πλαστικουρα και κατασκευη 1982?
Γρηγορα πισω!!!

πικαπ akai εν ετη 2010 ???

Ποιος μου λέει εμένα πως ο κύριος με το κατάστημα δεν αγοράζει από το ebay και τα πουλάει σε πενταπλάσια τιμή σε ανυποψίαστους...

Σχετικό κατάστημα έχει..δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής ώστε να υποστηρίζει πως το πικάπ είναι καινούργιο...εκτός και αν του έμεινε απούλητο από το 82 οπότε λειτουργικά καινούργιο είναι...:BDGBGDB55:

Πως να ´ναι λειτουργικο ρε παιδια μετα απο τοσα χρονια? Απορω δηλαδη που ακομα μπορει ο ιμαντας γυριζει το πλατο και δεν εχει πολυμεριστει αλλα και το οτι εχει ακομα λαδακι...

Τον τελευταίο καιρό δύο τύποι που τα μαγαζιά τους έκλεισαν (τουλάχιστο αυτό μου είπαν όταν τους πήρα τηλέφωνο από αγγελία στην Χρυσή Ευκαιρία)έχουν στα κουτιά-καινούργια μηχανήματα της ΑΚΑΙ. Ενισχυτές και πικάπ. Τα περισσότερα είναι Ιαπωνίας, καινούργια δεκαετίας 80,90. Δεν τα έχω δει. Να πω την αλήθεια δεν τους πιστεύω ότι είχαν μαγαζί αλλά μάλλον βρήκαν σε εξευτελιστική τιμή κάποιο container με stock παρατημένο. Οι τιμές που ζητάνε δεν είναι άσχημες για απλά μηχανήματα σαν αυτά. Μάλλον ο τύπος που πούλησε το πικάπ έβγαλε ένα καλό μεροκάματο με τα 250 Ευρώ. Πάντως καλό είναι να μην συγκρίνουμε μηχανήματα μεταχειρισμένα σε αγγελίες ειδικά στην Αμερική.
Αν μπορεί να επιστραφεί θα ήταν η καλύτερη λύση.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. καλό είναι να να αφερθεί το μαγαζί, αν δεν παραβιάζονται κανόνες του forum, για προστασία των καταναλωτών. Επιτέλους τα λαμόγια να εξαφανιστούν από την αγορά...

Last edited:
Ανάφερέ του επίσης, οτι σε περίπτωση πού δεν το πάρει πίσω, θα τον
ξεμπροστιάσεις στό Internet καί τα περιοδικά.

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος, αλλά εγώ όταν το έψαχνα για πικαπ σε ένα μαγαζί στο κέντρο (όχι στην γνωστή στοά) που ρώτησα για το mkii (700 παρακαλώ μου το είπε... δεν θυμάμαι αν ήταν το ιι ή το ν αλλά και πάλι πολλά δεν είναι; ) είδα οτι είχε κάτι τέτοια απολιθώματα.... μου πρότεινε μάλιστα και κάποιο απο αυτά ως "πολύ καλά μηχανάκια"!!!
Εννοείται οτι δεν ξαναπατάω εκει μέσα!!

Απάντηση: Re: αγορα νεου πικαπ ακαι

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος, αλλά εγώ όταν το έψαχνα για πικαπ σε ένα μαγαζί στο κέντρο (όχι στην γνωστή στοά) που ρώτησα για το mkii (700 παρακαλώ μου το είπε... δεν θυμάμαι αν ήταν το ιι ή το ν αλλά και πάλι πολλά δεν είναι; ) είδα οτι είχε κάτι τέτοια απολιθώματα.... μου πρότεινε μάλιστα και κάποιο απο αυτά ως "πολύ καλά μηχανάκια"!!!
Εννοείται οτι δεν ξαναπατάω εκει μέσα!!

To mkii το πηρα στην Στοα Φεξη 500 ευρω,το mk5 που ρωτησα ποσο εχει μου ειπαν 675 ευρω.

ΟΚ αν ήταν το "ν" πάω πάσο δεν θυμάμαι....
Αλλά το να πουλάει κανεις πικαπ σαν το ΑΚΑΙ ως "καλά μηχανάκια" 250 την στιγμή που το rpm1 πχ έχει ίδια τιμή... δεν ξέρω μου φαίνεται κάπως!

Θα μου πεις δικαίωμά του είναι και όποιος θέλει αγοράζει!... ή μηπως τελικά δεν είναι;;

Last edited:
Θα μου πεις δικαίωμά του είναι και όποιος θέλει αγοράζει!... ή μηπως τελικά δεν είναι;;

Δεν είναι τη στιγμή που το μηχάνημα έπαψε να κατασκευάζεται εδώ και πάνω από 20 χρόνια, δεν έχει ανταλλακτικά, εγγύηση εταιρείας κλπ. κλπ.άσε που κάποια μέρη όπως ο ιμάντας -αν υπάρχει- ή το λάδι του πηγαδιού μπορεί να έχουν υποστεί φθορά λόγω ηλικίας.

Τελικά ο φίλος που πήρε το ΑΚΑΙ δεν μας είπε αν είχε κάποια εξέλιξη στο θέμα...
Το πήγε πίσω; Το κράτησε; Τους ζητησε κάποια εξήγηση; Απάντησαν;
Καλό θα ήταν να ξέρουμε...

Moύστειλε μόνο ένα γενικό κι αόριστο pm,ότι το μαγαζί είναι στην Ιπποκράτους.