Αγορα νεου πικαπ

Θα ηθελα να προσθεσω επισης οτι χρεη phonο stage εκτελει το πασιγνωστο και μη εξαιρεταιο Manley Steelhead ελεω της αντιπροσωπευσης πλεον του μεγαλου αυτου λαμπατου αμερικανικου θρυλου (Manley Labs) απο την εταιριας μας, στην χωρα μας.

Οποτε νομιζω οτι το αναλογικο μας front end αναβαθμιζεται καθετα και καθισταται πλεον ακρως ενδιαφερον στο να το ακουσει και να παρει μια γευση κανεις.

Οσοι πιστοι ειναι καλοδεχουμενοι..

Να 'φερνες και κανένα ηχείο της προκοπής...:p

Υ.Γ. Σε πειράζω, εννοείται.

Manley Steelhead

αμ αυτο το φονο ηταν το ονειρο μου αλλα ας οψεται η καταραμενη φτωχεια
παντως ας το θεωρησεται υπερβολη απο αυτα που εχω διαβασει ισως ειναι ενα απο τα καλυτερα στον κοσμο

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.

Και φυσικα απο τιμολογιακη πολιτικη Music Lover οσοι γνωριζετε...καταλαβαινετε.

Απλα σας γνωστοποιω οτι ο καινουργιος τιμοκαταλογος της Manley δεν εχει καμια σχεση με τον παλιο καθως υπαρχουν πολυ γενναιες εκπτωσεις.

Επισης θα ηθελα να ανακοινωσω σε ολους τους φιλτατους συνφορουμιτες την αντιπροσωπευση αλλων δυο εξαιρετικων λαμπατων εταιριων απο την Music Lover High End Distributions:

1) Την πασιγνωστη για τους εξαιρετικους ολιγοβατους Single ended ενισχυτες της γιαπωνεζικη SUN AUDIO (o SV2A3 7 χρονια σερι class A στο stereophile)

2) Την πασιγνωστη και διασημη κατασκευαστρια μετασχηματιστων γιαπωνεζικη TAMURA (Για να μην λενε μερικοι οτι ειμαι κατα των DIY..)

3) Και τελος μια νεα και εξαιρετικη κορεατικη high end εταιρια η οποια στο προσφατο show στο Μοναχο εξεπληξε με την αποδοση και την κατασκευη της (αναφορα και στην ανταποκριση του περιοδικου High Fidelity) την ALLNIC AUDIO.

Δυστυχως δεν ειμαι κουμπαρος με τον.......Mark Baker της Origin Live και αυτη την στιγμη διαθετουμε σαν demo......μονο το κορυφαιο πακετο πλατο-βραχιονα (Sovereign-Enterprise) της εταιριας σε μονιμη επιδειξη..-bye-

Τι να κανουμε? Οι κουμπαριες εχουν και τα προνομια τους...

Αλλος εχει το ονομα κι αλλος την ΧΑΡΗ ομως..
Αν εννοεις την κουμπαρια που εννοω εισαι λαθος και κριμα ρε φιλε να σκεφτεσαι ετσι! Αν οχι χιλια συγνωμη.

Last edited: