Αγορα νεου προβολεα

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,014
Αθηνα
Καθως ο προβολεας μου εχει μεινει πισω τεχνολογικα αρχιζω να ψαχνω για νεο full HD προδιαγραφων αλλα εχω μεινει πισω στις εξελιξεις των μηχανηματων. Αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον απο ενα συντομο ψαξιμο στο δικτυο ειναι ο LG AF115

1269763.JPG

Υπαρχει καποια αποψη γιαυτον ή καποια αντιπροταση? Τιμη του 1700 ευρω.

Νομίζω ο Μανώλης Καστρουνής είχε πει την γνώμη του για τον συγκεκριμένο (και δεν ήταν και ιδιαίτερα θετική - στο μαύρο τουλάχιστον).

Αν δεν καίγεσαι μετά το καλοκαίρι η Οπτομα θα έχει Full HD προβολέα στο χιλιάρικο (ίσως και πιό κάτω)

Re: Απάντηση: Αγορα νεου προβολεα

Αν δεν καίγεσαι μετά το καλοκαίρι η Οπτομα θα έχει Full HD προβολέα στο χιλιάρικο (ίσως και πιό κάτω)
Ενδιαφερον... υπαρχει καποιο link να δω τι ειναι αυτο που θα ερθει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου προβολεα

Ενδιαφερον... υπαρχει καποιο link να δω τι ειναι αυτο που θα ερθει?

Όχι... Κι ούτε θα βρείς για λίγο καιρό ακόμα...

Οσα βρηκα (ελαχιστα παντως) για τον optoma hd20 δεν με ενθουσιασαν (700 ANSI δεν ειναι λιγα?).

Οσα βρηκα (ελαχιστα παντως) για τον optoma hd20 δεν με ενθουσιασαν (700 ANSI δεν ειναι λιγα?).

Το 700:1 ANSI contrast αναφέρεται στον HD86 και είναι πολύ μεγάλο.

Ο HD20 "βγάζει" 500:1, νούμερο πάλι αρκετά μεγάλο (στα επίπεδα του BenQ W5000), αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τι on/off contrast θα ανακοινώσει η Optoma για να πάρουμε μια καλύτερη ιδέα.

Ακουω πολλα για τον BenQ W5000. Ειναι καλη προταση αγορας? Κι αυτος ειναι στα 1700 ευρω περιπου.

Ακουω πολλα για τον BenQ W5000. Ειναι καλη προταση αγορας? Κι αυτος ειναι στα 1700 ευρω περιπου.

1899, αλλά αν δεν βιάζεσαι περίμενε όπως και εγώ τα καινούρια καλούδια...

Υ.Γ Αν τον βρείς πουθενά...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου προβολεα

Απο χειμώνα πάλι....

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Δεν είναι εποχές τώρα για προβολείς. Από Φιθνόπωρο θα πάρεις καλύτερο και φθηνότερο.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου προβολεα

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Δεν είναι εποχές τώρα για προβολείς. Από Φιθνόπωρο θα πάρεις καλύτερο και φθηνότερο.

Συμφωνώ απόλυτα. Κάτι η ζέστη κάτι τα μπάνια κάτι οι διακοπέ ήρθε ο Σεπτέμβρης.
Εσύ Αιμίλιε είσαι jet τώρα..

Χθες μου ήρθε ο LG-115 στα 1499Ε απο το πλαίσιο και σε 12 άτοκες δόσεις.Τον παρήγγειλα το περασμένο σάββατο,και τους είπα ότι ήμουνα σε διακοπές και δεν είχα δει το e-mail της προσφοράς.