Αγορα νεου προβολεα

Απλά πές του από πού αγόρασες να ψωνίσει και αυτός. Δεν βλέπεις που είναι με το δάχτυλο στο enter?
Dear giannis k. μην το πολυσκέφτεσαι το μηχάνημα αξίζει! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Καλοριζικος και καλοθεατος.Να του λιωσεις τη λαμπα οπως κανουμε σχεδον ολοι μας καθε βραδυ......:aktion033::aktion033::aktion033:

Oι πολυ πρωτες εντυπωσεις.
Ευκολος στην τοποθετηση και στην ρυθμιση, με πανευκολο menu, πηρα 100'' απο περιπου 4 μετρα με ευκολη ρυθμιση του φακου στο υψος και ικανοποιητικοτατο ζουμ.
Χωρις να επεμβω σχεδον καθολου στις ρυθμισεις και ακολουθωντας τις οδηγιες των παιδιων στα προηγουμενα ποστς, πηρα εικονα που δεν πιστευα... Απιστευτη αναλυση πραγματικα full hd. Τρομερη ευκρινεια και κινηση χωρις προβλημα. Για rainbow ουτε συζητηση δεν καταλαβα το παραμικρο. Μαυρο αψογο χωρις να σημαινει οτι καποιος καπου δεν δινει καλυτερο μαυρο... Πραγματικο σινεμα χωρις υποχωρησεις στο σπιτι αυτο εχω να πω μονο.
Περιμενω να συμπληρωσει τις 50 ωρες ωστε να κανει το καλιμπραρισμα ο Καστρουνης και να επανελθω για περισσοτερες και πιο ωριμες εντυπωσεις. Απλα σε πρωτη φαση δικαιωνεται το ονομα που εχει ο συγκεκριμενος προβολεας στην αγορα και μου δημιουργειται η απορια τι αλλο να ζητησει καποιος σε αυτη την τιμη.............

Χε χε, welcome to the club όπως λέει και ο φίλος Che!
Πάντως, εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο ανησυχητικό που 18 μήνες μετά την έλευσή του εξακολουθεί να μην υπάρχει καλύτερος στην κατηγορία τιμής του.
Μάλλον κάπου βάλτωσε η εξέλιξη της τεχνολογίας ?! Θύμα κι αυτή της κρίσης? Τι να πεί κανείς...
Αυτό βεβαίως δεν μας εμποδίζει καθόλου να χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε ένα τόσο καλό μηχανάκι σ´αυτά τα λεφτά! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

καλοριζικος κι απο μενα δωστου να καταλαβει και που να τον δεις μετα το καλιμπραρισμα απο το μανωλη το μηχανημα ειναι εξαιρετικο και θα το χεις χρονια. αντε και να παμε παλι για κεφεδακι πριν αρχισουμε τις αδειες

Re: Απάντηση: Αγορα νεου προβολεα

καλοριζικος κι απο μενα δωστου να καταλαβει και που να τον δεις μετα το καλιμπραρισμα απο το μανωλη το μηχανημα ειναι εξαιρετικο και θα το χεις χρονια. αντε και να παμε παλι για κεφεδακι πριν αρχισουμε τις αδειες
Που εισαι παλικαρι μου τι εκανες κατεβασες τιποτα ματροσκες???????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου προβολεα

Που εισαι παλικαρι μου τι εκανες κατεβασες τιποτα ματροσκες???????[/quote

καλημερα καλο μηνα, οχι φιλε μου δεν εχω κανει τιποτα ακομα ειμαι δυστυχως πολλες ωρες δουλεια σκεψου απο την μερα του καφε δεν εχω δει πανω απο τρεις ταινιες ασε, η τελευταια που ειδα ηταν το underworld σε br πολυ μαυρο χορτασαν τα ματια μου, σκεψου εχω παρει την ταινια το τελος του κοσμου σε br και ακομα να το δω τα λεμε παλι καλημερα