Αγορά νέου συστήματος, την βοήθειά σας

λοιπον μετα απο ελεεινα μεγαλο ψαξιμο.... κατεληξα απο ηχεια στα Cerwin Vega Xls -215.. δεν εχουν σχεση απο θεμα ογκου η ομορφιας με οτι κοιτουσα αλλα απο θεμα αποδοσης τα ηχεια ειναι "δυναμη" καμια σχεση με τα κλασσικα Pa της εταιρειας..τα ηχεια τα ακουσα σε συμφορουμιτη αρκετη ωρα ακουραστα και ευχαριστω τον φιλο γιαννη που με δεχτηκε στο χωρο του

Οποτε ειμαστε στο ψαξιμο ενισχυτη οποιος μπορει ας βοηθησει στο τι μπορει να ταιριαξει με τα εν λογω ηχεια

1000 me 1200 κατα προτιμηση ολοκληρωμενο να μην ψαχνω και προ και θα πρεπει μετα να κοιταξω και για ενα dac γιατι αποκλειστικα με τον υπολογιστη θα τα εχω συνδεμενα..

1000 me 1200 κατα προτιμηση ολοκληρωμενο να μην ψαχνω και προ και θα πρεπει μετα να κοιταξω και για ενα dac γιατι αποκλειστικα με τον υπολογιστη θα τα εχω συνδεμενα..

Και εγω ολα σε υπολογιστη τα εχω συνδεμενα και μουσικη και ταινίες απο εκει.με τον 3313 που εχω ειμαι υπέρ ευχαριστημένος.

εκεινον κοιτουσα αλλα οταν κοιτουσα και για αλλα ηχεια... δεν κανει απο θεμα ενισχυσης για τα συγκεκριμενα ηχεια..

Re: Απάντηση: Αγορά νέου συστήματος, την βοήθειά σας

ω ρε συ τωρα τα ειδα τα ηχεια....
για κλαμπ τα θες?ειναι τεραστια αυτα βρε συ....
εχω ακουσει και μου αρεσε
https://www.skroutz.gr/s/442692/Crown-CDI-2000.html

ειναι μεγαλα αλλα αν τα ακουσεις... ειναι απιστευτα....τα μειονεκτηματα ειναι ο ογκος και η εμφανιση...

Γιατι δεν ακους και τα Acoustic Energy ?? Τα aelite 3 στην αντιπροσωπεια η τα μικρα τα Neo 3. Θα εκπλαγεις απο τον ηχο τους...!! παραλιγο να τα παρω αλλα τελευταια στιγμη εκανα στροφη και πηρα τα tannoy dc6t SE.. Και νομιζω πιο σωστα πρωτα περνεις τα ηχεια και μετα ολα τα αλλα...ειναι η αρχη...Απλα προσπαθησε να τα ακους με περιπου ιδιους ενισχυτες και καλωδια!! πιστεψε με τα καλωδια κανουν διαφορες επισης!!!!!!