Αγορά νέου τάμπλετ

Πότε πια οχταρι...πολύ μικρό. Εδώ το κινητό μου κοντεύει τις 6"
Αν το θες για σπίτι κυρίως, μόνο 10αρι...

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ναι, για το σπίτι το θέλω, αν δεν με βολεύει θα φύγει όπως ήρθε, αυτό που έχω τώρα δεν έχει καν μπαταρία, με το ζόρι 4 ώρες sot αν και έχει πολύ καλή οθόνη

Πάντως αν υπήρχε Android 9.7 4:3 θα το αγόραζα χωρίς δισταγμό. Το Galaxy tab a που αγόρασα είναι καλό vfm αλλά οι διαστάσεις του iPad με βολεύουν πιο πολύ.

Πάντως αν υπήρχε Android 9.7 4:3 θα το αγόραζα χωρίς δισταγμό. Το Galaxy tab a που αγόρασα είναι καλό vfm αλλά οι διαστάσεις του iPad με βολεύουν πιο πολύ.

Εννοείς φθηνό? Το s3 9.7 δεν είναι? Ή το s2?

Εγώ πήρα το "Galaxy Tab S2, 4G" στα 372 τελική από kaizer store.

Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!

(Sent from Nexus 6P)

σωστος! Αυτα τα χρηματα τα εδινα οντως. Εψαξα το s3 για αυτο και εγραψα την τιμη 550. Εντυπωσιακο παντως οτι το s2 4g ειναι πιο φτηνο απο το wifi!

Για αυτό το πήρα 4G επειδή ήταν πιο φθηνό από το WiFi!!! :D

Αν κρίνω από το S2, το S3 πρέπει να σπέρνει όταν με το καλό φτάσει στα 400 το πήρα :smile:

Last edited:
Lenovo TAB3 8 Plus

Με δαυτο η Lenovo θέλει κυριολεκτικά να τους κλείσει ολους.
136ευρω στη Gearbest με 1200p ips οθόνη, snapdragon 625, 3gb ram,micro sd, atmos stereo speakers, android 6 κλπ.

Παρουσίαση εδώ :p

Lenovo tab3 8 plus

Και με κουπόνι AFF23 για 5$ έκπτωση.
Απίθανο value for money!

Lenovo tab3 8 plus

Και με κουπόνι AFF23 για 5$ έκπτωση.
Απίθανο value for money!

Ωραία, καλό θα ήταν βέβαια να μας έλεγαν πότε θα το στείλουν, έκανα την παραγγελία από 16 Αυγούστου και ακόμη δεν έστειλαν τίποτα, και η ημερομηνία αποστολής που αναφέρει στην σελίδα του τάμπλετ κάθε μέρα μεγαλώνει, ήταν 21-25 Αυγούστου όταν έκανα την παραγγελία και τώρα έχει πάει 2-7 Σεπτεμβρίου και είναι άγνωστο πότε τελικά θα το στείλουν

Καλά είναι όταν δεν είναι ετοιμοπαραδοτο να μην το αγοράζουμε, το συγκεκριμένο site την έχει αυτή την τακτική

Επειδη εχω περάσει απο αρκετά ταμπλετάκια, σε android οι 8 ιντσες ειναι οτι καλύτερο. Και εχει αναλογια 16/10 και οχι 16/9 κατι που φαινεται απο την αρχή.
Το συγκεκριμένο εχει και καλο grip με την sandstone πλάτη.
Να ξαναπω οτι τα dual speakers ειναι ολα τα λεφτά ? :p

Χρήστο η οθόνη είναι OGS ή έχει κενό μεταξύ οθόνης και digitizer?

Χρήστο η οθόνη είναι OGS ή έχει κενό μεταξύ οθόνης και digitizer?

Κάτσε γιατί με έπιασες αδιάβαστο με το OGS :p

Gorilla glass ΔΕΝ εχει, και δεν δείχνει να υπάρχει κενό μεταξύ οθόνης και digitizer. Τουλάχιστον στο s7 edge δείχνει να ειναι μεγαλύτερο το "βάθος".
Ελπίζω να μη σε πάρω στον λαιμό μου.

Κάτσε γιατί με έπιασες αδιάβαστο με το OGS :p

Gorilla glass ΔΕΝ εχει, και δεν δείχνει να υπάρχει κενό μεταξύ οθόνης και digitizer. Τουλάχιστον στο s7 edge δείχνει να ειναι μεγαλύτερο το "βάθος".
Ελπίζω να μη σε πάρω στον λαιμό μου.

OGS=One glass solution το digitizer δεν έχει κενό με την οθόνη από κάτω, στα περισσότερα κινέζικα δεν είναι, στο HIBOOK pro που έχω είναι
Το έχω παραγγείλει από της 16, απλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το τι θα αντικρίσω

OGS=One glass solution το digitizer δεν έχει κενό με την οθόνη από κάτω, στα περισσότερα κινέζικα δεν είναι, στο HIBOOK pro που έχω είναι
Το έχω παραγγείλει από της 16, απλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το τι θα αντικρίσω

To κοιτάζω και απο το πλάι και δεν βλέπω βάθος/απόσταση. Θέλω να πιστεύω οτι κατάλαβα τι εννοείς.