Αγορά νέου τάμπλετ

Απάντηση: Re: Αγορά νέου τάμπλετ

4G απαραίτητο (δυστυχως)
Apple με τη καμμία (είμαι πολύ γέρος για να αλλάξω συνήθειες ):laugh:

Μιχάλη σιγά την δυσκολία, εδώ τα τρίχρονα χειρίζονται εύκολα ένα iPad.
Και καλώς η κακώς είναι πολύ πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Τάκη (δυστυχως) είναι τελείως εκτός προϋπολογισμού,έστω για να το προσπαθούσα....έτσι για το γ@μώτο!

Μιχάλη έχω εδώ και ενάμισυ μήνα περίπου αυτό, πήρα το 128GB LTE στις εκπτώσεις στα 240 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήμουν κάπως επιφυλακτικός λόγω επεξεργαστή, αλλά το μηχανάκι πάει μια χαρά. Καλή οθόνη, μαζεμένο κι ελαφρύ, ΔΕΝ ζεσταίνεται, καλό σήμα σε σχετικά δύσκολο σημείο. Αρκετά παραμετροποιήσιμο, σχεδόν καθόλου bloatware. Η αναγνώριση προσώπου δουλεύει αρκετά καλά με καλό/μέτριο φώς + ένα tip: αν φοράς γυαλιά (όχι τίποτα θηρία), βγάλε φωτογραφία φορώντας τα και θα σε "βλέπει" και χωρίς αυτά.

Θήκη πήρα αυτή για να έρθει γρήγορα μέχρι να πάρω μια καλή από εξωτερικό, και... δεν πήρα άλλη μια και είναι άψογη, από μαλακή διάφανη σιλικόνη που δεν πιάνει σκόνη και δαχτυλιές - μια και το έφερε η κουβέντα, να προσθέσω ότι η οθόνη του tablet πρέπει να έχει κάποια ειδική επεξεργασία, αφού κι αυτή μένει καθαρή όσο κι αν πρσπαθήσεις να την βρωμίσεις...

Μάλλον στο lenovo θα καταλήξω γιατί είναι υπερβολή να δώσω παραπάνω χρηματα,εφόσον ήδη έχω ένα απολύτως λειτουργικό 2ετιας Samsung.
Tο πρόβλημα με το samsumg είναι ότι έχοντας μνήμη 2 giga ,ζορίζεται με την καινούργια υπηρεσία του ΟΤΕ Τv.
Eνω με το tv go ολα ηταν μια χαρά, με αυτόν το διάολο κολλάει το σύμπαν.
Μια ζωή νταλκάδες και έξοδα ρε φιλαράκια .
Δε φαντάζεστε πως ζηλεύω αυτούς που έχουν πλήρη αποχή από την τεχνολογία !

Χε χε χε... εντάξει αυτοί τα δίνουν σιγά-σιγά σε εφημερίδες, βιβλία κ.λ.π. και δεν τους φαίνεται!

Υ.Σ. Το 64άρι είναι κάτω από τα 200 αν δεν χρειάζεσαι τόσο χώρο...

Υ.Σ.2. Ενδεικτικό της προόδου που έχουν κάνει τα budget tablet όπως αυτό, είναι η ταχύτητα/δύναμη: επεξεργασία raw αρχείου στο Lightroom ~35 sec...

Για όποιον ψάχνει κάτι καλό και οικονομικό, κάπου πήρε το μάτι μου σε black Friday το προαναφερθέν Lenovo στα 239 - με 4G, και 128GB. Σήμερα μάλιστα πήρε αναβάθμιση λειτουργικού, και τρέχει πιο γρήγορα πλέον με android 10 - ή είναι ο ενθουσιασμός του γκατζετάκια! :flipout:

Απάντηση: Tablet 11''...+

Παίδες, αν δει κάποιος προσφορά Black Friday για το ipad 2019 ας το γράψει εδώ :)

Sent from my iPad using Tapatalk

...Και ψάχνοντας λίγο καλύτερα, το Lenovo βρέθηκε στα 210 τελική από amazon.it

(ας τα ενώσει κάποιος φίλος διαχειριστής, ευχαριστώ)

Για δειτε και αυτο ;)

https://www.amazon.com/gp/product/B08GHVSGMQ/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1

Λιγοτερο απο 170 και το τελωνειο/μεταφορικα μειωνονται αν προσθεσετε καποιο απο τα παρακατω

https://www.amazon.com/gp/product/B081QSHG13/ref=ox_sc_saved_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
https://www.amazon.com/gp/product/B083TNDHXV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Επειδη δεν εχω εμπειρια με αγορες απο αμερικανικο Αμαζον παρα μονο απο τα ευρωπαικα.

Shipping & Fee Details
Price $149.99
AmazonGlobal Shipping + $19.37
Estimated Import Fees Deposit + $22.02
Total $191.38

Πως βαζουν μονο 22$ τους φορους εισαγωγης ? Δεν μπαινει φπα και τελος εκτελωνισμου ?

Ειναι καρατσεκαρισμενο ή ποικιλλει αναλογα τον φορεα μεταφορας ? usps, ups, fedex, dhl ?

Επειδη δεν εχω εμπειρια με αγορες απο αμερικανικο Αμαζον παρα μονο απο τα ευρωπαικα.

Shipping & Fee Details
Price $149.99
AmazonGlobal Shipping + $19.37
Estimated Import Fees Deposit + $22.02
Total $191.38

Πως βαζουν μονο 22$ τους φορους εισαγωγης ? Δεν μπαινει φπα και τελος εκτελωνισμου ?

Ειναι καρατσεκαρισμενο ή ποικιλλει αναλογα τον φορεα μεταφορας ? usps, ups, fedex, dhl ?

Βαλε και ενα αντικειμενο απο αυτα που σου εδωσα πιο πανω.
Θα ερθει φθηνοτερα ;)

Η απλη αποστολή ερχεται συνηθως με ΕΛΤΑ, που δεν ειναι παντα καλό.
Αν κρίνετε, δωστα τα εξτρα 9$ και θα σας ερθει με κουριερ. Εχουν πολλους συνεργατες.

Η τελική τιμή περιλαμβανει τελωνεια μεταφορικα και σια. Δεν θα πληρωσετε τιποτα παραπανω. Μου εχει συμβει μετα απο μηνες να μου κανει και καταθσεη η Amazon επειδη πληρωσα περισσοτερο τελωνειο απο οσο επρεπε.

Ειναι εντελως ασφαλής η αγορά σε οικονομικο επιπεδο.