Αγορά νέου υπολογιστή κομμάτι κομμάτι .

Και πάλι εδώ (σ.σ. το pc το παρήγγειλα άλλο σας θέλω) σήμερα έλαβα απάντηση για προσφορά που ζήτησα από τοπικό κατάστημα μήπως και στηρίξω την εδώ αγορά για τα ίδια κομμάτια .
Αναγράφει πως το Cpu Cooler δεν το συμπεριλαμβάνει καθώς ο επεξεργαστής που ζητώ έχει δικό του και είναι πολύ καλό .
Επίσης και το Case Cooler (το δεύτερο ) διότι έχει ένα μπροστινό το κουτί και ένα μεγάλο το τροφοδοτικό οπότε είναι υπερβολή .

Άντε για το δεύτερο δεν με ενοχλεί καθώς καλό θα κάνει και όχι κακό , αλλά αν έχει ο 3225 cooler , το Cpu Cooler Arctic Alpine 11 που παρήγγειλα πως θα τοποθετηθεί ? Μπορεί να μπει επάνω από τον άλλον ?

O επεξεργαστής έχει σίγουρα την δική του ψήκτρα. Απλά είναι συνήθως πολύ θορυβώδης. Νόμιζα ότι για αυτό το λόγο ήθελες ψήκτρα. Για μείωση θορύβου. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις δλδ. Μπορείς να ξεκινήσεις με την μαμά ψήκτρα και σε δεύτερο χρόνο αν θέλεις ησυχία την αλλάζεις με μια άλλη μόνος σου. Είναι εύκολο.

Τότε θα αλλάξω την παραγγελία μιας και δεν μου το παρέδωσαν ακόμη διότι εκεί που θα λειτουργεί , το αυτί σου να κολλήσεις δεν θα τον ακούς .

Να πω και εγώ ότι θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την μαμίσια.

Καθότι έχω 3225, να αναφέρω ότι η μαμίσια ψήκτρα του μου φάνηκε πάρα πολύ λεπτή, και σε φουλ gpu+cpu load, σίγουρα θα ακούγεται, αλλά και σίγουρα θα ανεβάζει μπόλικη θερμοκρασία...
Αν όμως δεν θα τον "λιώνεις", τότε ΟΚ δεν σε χαλάει...

και σε φουλ gpu+cpu load, σίγουρα θα ακούγεται, αλλά και σίγουρα θα ανεβάζει μπόλικη θερμοκρασία...

Δεν πιστεύω να τρέξει στο φουλ με δουλειές γραφείου , άλλα σίγουρα σε 34 βαθμούς Κελσίου (ναι ανεβάζει τόσο ο χώρος που θα είναι) όταν έχει καύσωνα .

Re: Απάντηση: Αγορά νέου υπολογιστή κομμάτι κομμάτι .

Δεν πιστεύω να τρέξει στο φουλ με δουλειές γραφείου , άλλα σίγουρα σε 34 βαθμούς Κελσίου (ναι ανεβάζει τόσο ο χώρος που θα είναι) όταν έχει καύσωνα .

Τότε Κώστα μην δίνει παραπανίσια χρήματα. Βάλε την μαμά και αν δεις εν καιρώ ότι σε χαλάει ο ήχος όταν ανεβάζει στροφές παίρνεις τότε και βάζεις μία άλλη ψήκτρα. Είναι εύκολη δουλειά.

...απλά να έχεις υπόψη σου ότι οι περισσότερες aftermarket θέλουν βγάλσιμο μητρικής για να μπει από κάτω το backplate της ψήκτρας (εχει λίγη δουλίτσα δλδ η αλλαγή), λίγες είναι αυτές που μπαίνουν από πάνω σαν την μαμίσια...
και επίσης σε τέτοιες θερμοκρασίες που αναφέρεις η "φλύδα" που δίνει η ίντελ... χμ...

Re: Απάντηση: Αγορά νέου υπολογιστή κομμάτι κομμάτι .

...απλά να έχεις υπόψη σου ότι οι περισσότερες aftermarket θέλουν βγάλσιμο μητρικής για να μπει από κάτω το backplate της ψήκτρας (εχει λίγη δουλίτσα δλδ η αλλαγή), λίγες είναι αυτές που μπαίνουν από πάνω σαν την μαμίσια...
και επίσης σε τέτοιες θερμοκρασίες που αναφέρεις η "φλύδα" που δίνει η ίντελ... χμ...
Νομίζω όχι πολλές έχουν το πίσω πλαίσιο. Οι "απλές" αφτερμαρκετ είναι με κλιπσάκια ακόμη. Το πίσω πλαίσιο πάντως αν δεν έχει άνοιγμα το κουτί είναι σίγουρα ταλαιπωρία και έχεις δίκιο.

Desktop%20PC%202013.jpg

16 μόλις δευτερόλεπτα έκανε για να ανοίξει (χωρίς εφαρμογές βέβαια αλλά έδειξε τα δόντια του) .

Τώρα αποσυνδέθηκε (ξαναμπήκε ο παλιός) περιμένοντας να έρθει ο τεχνικός για εγκατάσταση του φορολογικού μηχανισμού και του λογιστικού προγράμματος .

Θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμη μία φορά για την πολύτιμη βοήθειά σας .:respekt:

Desktop%20PC%202013.jpg

16 μόλις δευτερόλεπτα έκανε για να ανοίξει (χωρίς εφαρμογές βέβαια αλλά έδειξε τα δόντια του) .

Τώρα αποσυνδέθηκε (ξαναμπήκε ο παλιός) περιμένοντας να έρθει ο τεχνικός για εγκατάσταση του φορολογικού μηχανισμού και του λογιστικού προγράμματος .

Θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμη μία φορά για την πολύτιμη βοήθειά σας .:respekt:

Με Γειά! Να το χαρείς. :D