Αγορα νες 55'' Τηλεορασης! Καλως σας βρηκα!

dimitris_bs

New member
26 December 2015
6
Γεια σας παιδια! Νεος στην παρεα, προς αναζητηση νεας τηλεορασης.

Λοιπον, ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω μεγαλη τηλεοραση. Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε τηλεοραση 55'' καθως η αποσταση θεασης θα ειναι 2 με 2.5 μετρα.
Η χρηση θα ειναι 50% gaming, 40% ταινιες και 10% digea, οποτε θα ηθελα μια τιβι με οσο το δυνατον μικροτερο input lag.
Το budge γυρω στα 800 ευρω.

Ερωτηση : Τι παιζει με το refresh rate ? Απ οτι διαβαζω τα νουμερα που δινουν οι κατασκευαστες ειναι πλασματικα.....

Γενικα εχει πεσει το ματι μου σε καποιες samsung αλλα ειναι τοσα πολλα τα μοντελα που πραγματικα εχω χαθει!!

Ποια θα μου προτεινατε στις 55'' ;;

Last edited:
Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες.
Ψαχνομαι και εγω για μια τηλεοραση πανω κατω οπως την θες και εσυ (ταινιες(pc) αγωνες (otetv) gaming(ps3 k ps4) και κατέληξα σε αυτες τις δυο :
Samsung UE55H6400 και Sony KDL-55W805C
Το Badget ειναι λιγο παραπανω κοντα στα 900 αλλα πιστευω οτι αξιζουν.

Δες και τη Samsung UE55J6200. Νομίζω πως είναι πολύ καλή ευκαιρία στα 749 και είναι και φετινό μοντέλο (J) σε αντίθεση με την περσινή (H) που προτείνει ο φίλος παραπάνω.

Και εγω προς την Η6400 πηγαινα...
Ακριβουτσικη...900 την δίνει μόνο ένα κατάστημα και χωρίς δόσεις.

Η j6200, απο τα reviews που διαβασα, αν και νεότερο μοντέλο είναι δυστυχώς κατώτερη της Η6400.

Τελικα κατεληκα στην UE50H6400 . Επειδη την παρηγγειλα απο "σκρουτζομαγαζο" , υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω κατα την παραλαβη ; Υποψιαζομαι οτι ειναι παραεισαγωγης.

Απο την στιγμη που η επισημη αντιπροσωπεια την εισαγει, λογικα δεν θα εχεις θεμα σε περιπτωση προβληματος, να προσεξεις την συσκευασια να μην ειναι χτυπημενη, η αν μπορεις να την ανοιξεις να δεις αν ολα ειναι ok, αλλα λιγο δυσκολο αυτο.