Αγορά Οικονομικής Full HD

Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Εγώ θέλω να παίζω GTA σε 1080p .......

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=gta&thread.id=431514

Davethegiant: I have a problem with GTA IV playing in 1080p. By this I mean it won't at all, 720p is what it is currently displaying. My TV has no problems with Ninja Gaiden Sigma or Gran Turismo 5 Prologue when it comes to 1080p resolution. Is there a setting I am missing or what? I am lost....
doogieman : You have to go into the video display settings in the PS3 menu and uncheck everything except 1080p for it to display in that resolution. Its because its native 720p and it upconverts to 1080p. You honestly better off in 720p though. I put it at 1080p and it actually made it look a little worse.
Όσο και να θέλεις φίλε μου εσύ.....δεν θέλει αυτό....-bye-

Υ.Γ.: Εγώ από παιχνίδια ούτε που ξέρω ....ούτε που θα μάθω ....αλλά αυτός ο doogieman....κάτι ξέρει παραπάνω από μένα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Αν και κάτι διάβασα περί πειρατεία θα τολμήσω να ρωτήσω και εγώ για να μην γεμίζω το forum και με άλλο topic. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση FULL HD 37" και άνω. Οι ερωτήσεις που έχω είναι τι μάρκα προτείνεται? Θέλω να συνδέσω υπολογιστή με την τηλεόραση για ταινίες, είτε dvd είτε blu ray. Κάτι άλλο, σκεφτόμουν να τα συνδέσω με HDMI και από το pc οπτικό για τα ηχεία. Υπάρχει περίπτωση η τηλεόραση να έχει οπτική έξοδο για τα ηχεία ώστε να συνδέω τα ηχεία εκεί? Είναι καλύτερη σύνδεση αυτή? Επίσης τι άλλο πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ!!

edit: ξέχασα κάτι βασικό, max τιμή 1500 ευρώ.

Mπορεις να κοιταξεις τα αντιστοιχα θεματα για Samsung 40Α656 , Sony 40W4000 και Toshiba 40ZF355.

Aλλωστε σε 2 μηνες θα εχουν πεσει και οι τιμες.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Mπορεις να κοιταξεις τα αντιστοιχα θεματα για Samsung 40Α656 , Sony 40W4000 και Toshiba 40ZF355.

Aλλωστε σε 2 μηνες θα εχουν πεσει και οι τιμες.

Ευχαριστώ, θα τα κοιτάξω.