Αγορά οικονομικής LCD 37'' μέχρι 550-600

Φίλε μου τελικά παρήγγειλα την D550.Aλλά αν διάβασες καλά ρώτησα αν τα εκθεσιακά μοντέλα έχουν κάποιες ατέλειες.Τα 50 για αγορά τηλεόρασης 450 δεν είναι αμελητέα,ενώ εάν πάρεις TV 1000 σαφώς και δεν το συζητάμε.

Καλοριζικη και καλες θεασεις .
Εκανες πολυ καλη επιλογη και αναλογικα
με τα χρηματα που εδωσες

Καλοριζικη και καλες θεασεις .
Εκανες πολυ καλη επιλογη και αναλογικα
με τα χρηματα που εδωσες

Τελικά την επέστρεψα όσο παλαβό και αν ακουστεί,ο λόγος ήταν οτι μου φάνηκε τεράστια για τον χώρο που τοποθετήθηκε.Το συγκεκριμένο μοντέλο πλησιάζει διαστάσεις 42άρας, δεν το είχα εκτιμήσει σωστά. Η αγορά έγινε απο το Public και αξίζει να λέμε τα καλά,οτι μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Τώρα σκέφτομαι είτε το ίδιο μοντέλο σε 37'' (http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=24338&catId=238&la=1) είτε την SONY 37'' KDL-37BX420(http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...0D602391C&pa=1E99246601DAD741BAF4C1459A7F1D83). Aπλά για την SONY δεν έχω διαβάσει απόψεις άλλων χρηστών.Απο κοντά που την είδα δεν κατάλαβα και καμία διαφορά απο την Samsung. Γενικά υπάρχουν τπτ αρνητικά για τις SONY,γιατί σε κάποιο κατάστημα που πήγα τις έθαβαν!

Τελικά την επέστρεψα όσο παλαβό και αν ακουστεί,ο λόγος ήταν οτι μου φάνηκε τεράστια για τον χώρο που τοποθετήθηκε.Το συγκεκριμένο μοντέλο πλησιάζει διαστάσεις 42άρας, δεν το είχα εκτιμήσει σωστά. Η αγορά έγινε απο το Public και αξίζει να λέμε τα καλά,οτι μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Τώρα σκέφτομαι είτε το ίδιο μοντέλο σε 37'' (http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=24338&catId=238&la=1) είτε την SONY 37'' KDL-37BX420(http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...0D602391C&pa=1E99246601DAD741BAF4C1459A7F1D83). Aπλά για την SONY δεν έχω διαβάσει απόψεις άλλων χρηστών.Απο κοντά που την είδα δεν κατάλαβα και καμία διαφορά απο την Samsung. Γενικά υπάρχουν τπτ αρνητικά για τις SONY,γιατί σε κάποιο κατάστημα που πήγα τις έθαβαν!

Κρίμα γιατί είχες κάνει πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που έδωσες. Το μέγεθος είναι συνήθεια, σε μια εβδομάδα θα σου φαινόταν νορμάλ σ'οποιοδήποτε χώρο. Τώρα το ποιο πιθανό είναι να πάρεις μικρότερη ακριβότερη.

Κρίμα γιατί είχες κάνει πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που έδωσες. Το μέγεθος είναι συνήθεια, σε μια εβδομάδα θα σου φαινόταν νορμάλ σ'οποιοδήποτε χώρο. Τώρα το ποιο πιθανό είναι να πάρεις μικρότερη ακριβότερη.

To ξέρω οτι είναι συνήθεια,αλλά η συγκεκριμένη λόγω της ιδιόμορφης διαρύθμισης του χώρου,φαινόταν βουνό! Εξαρχής 37άρα ήθελα,αλλά ήταν όντως καλή η τιμή της συγκεκριμένης. Για την Sony που ανέφερα γνωρίζεις κάτι;

To ξέρω οτι είναι συνήθεια,αλλά η συγκεκριμένη λόγω της ιδιόμορφης διαρύθμισης του χώρου,φαινόταν βουνό! Εξαρχής 37άρα ήθελα,αλλά ήταν όντως καλή η τιμή της συγκεκριμένης. Για την Sony που ανέφερα γνωρίζεις κάτι;

Όχι δε γνωρίζω δυστυχώς κάτι απλά βλέπω πως τα τελευταία μοντέλα των Sony LCD προτείνονται συχνά απ'το forum.

Βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι η θύρα ethernet τι προσφέρει σε μια tv και επίσης αν με την SONY συνδέοντας έναν εξωτερικό hdd στην usb ή το laptop μου στην hdmi θα μπορώ να βλέπω .mkv αρχεία με υπότιτλους. Η διαφορά των 2 μοντέλων στα ηχεία 2x8W η μία και 2x10W η άλλη δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Ευχαριστώ!

Συνδέοντας την ethernet με κάποιο router ή modem-router στο σπίτι σου μπορείς να δημιουργήσεις ασύρματο δίκτυο μεταξύ PC και TV οπότε μπορείς να τρέχεις ταινίες απ'το PC σου στην TV χωρίς να είναι συνδεμένα μεταξύ τους με καλώδιο. Απλά μέσω αυτόυ του δικτύου. Επίσης μπορείς έτσι να χρησιμοποιήσεις κάποιες υπηρεσίες Internet που μπορεί να έχει η TV, π.χ. you-tube. Η Sony δε ξέρω τί προσφέρει συγκεκριμένα. Μέσω PC-HDMI που ρώτησες δεν υπάρχουν περιορισμοί, αφού χρησιμοποιείς τη TV οθόνη, τρέχεις κανονικά ό,τι και στο Laptop.
Δε βρήκα αν η Sony τρέχει mkv θα σε γελάσω. Η Samsung σίγουρα.

Συνδέοντας την ethernet με κάποιο router ή modem-router στο σπίτι σου μπορείς να δημιουργήσεις ασύρματο δίκτυο μεταξύ PC και TV οπότε μπορείς να τρέχεις ταινίες απ'το PC σου στην TV χωρίς να είναι συνδεμένα μεταξύ τους με καλώδιο. Απλά μέσω αυτόυ του δικτύου. Επίσης μπορείς έτσι να χρησιμοποιήσεις κάποιες υπηρεσίες Internet που μπορεί να έχει η TV, π.χ. you-tube. Η Sony δε ξέρω τί προσφέρει συγκεκριμένα. Μέσω PC-HDMI που ρώτησες δεν υπάρχουν περιορισμοί, αφού χρησιμοποιείς τη TV οθόνη, τρέχεις κανονικά ό,τι και στο Laptop.
Δε βρήκα αν η Sony τρέχει mkv θα σε γελάσω. Η Samsung σίγουρα.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις,ήσουν κατατοπιστικός!

Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο αλλά στο forum δε γράφονται τα καλύτερα για τις Philips οπότε δεν υπάρχει λόγος να τη προτιμήσεις. Στις ίντσες που ψάχνεις υπάρχουν αρκετά καλά μοντέλα Samsung, LG, Sony.

Λοιπόν επειδή αύριο θα αγοράσω τελικά ή την Sony KDL 37BX420 ή την Samsung LE37D550,αν έχει κάποιος ένα απο τα 2 μοντέλα θα βοηθούσε να μου έλεγε την γνώμη του. Η Samsung απο κοντά μου έχει φανεί κάπως θαμπή στο τηλεοπτικό σήμα,ενώ την sony την είδα μόνο σε hd περιεχόμενο,αλλά έχω διαβάσει καλές κριτικές σε ξένα φόρουμ.
Η διαφορά στα ηχεία που η μία έχει 2x8W και η άλλη 2X10W είναι αισθητή;
Eυχαριστώ!

Με 40 ευρώ περισσότερα από το budget σου υπάρχει και η Panasonic E30...

Έχω καταλήξει σε αυτές τις 2,οπότε δεν μπλέκω με άλλες γιατί πολύ το ζάλισα τόσο καιρό!Ούτε αυτοκίνητο να παίρναμε με τόση έρευνα!

Είναι όμως ποιοτικότερη από τις δύο στις οποίες έχεις καταλήξει...

από ήχο σε αυτές τις ίντσες δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις πολλά.

από ήχο σε αυτές τις ίντσες δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις πολλά.

Oπότε δηλαδή το 2x8 σε σχέση με το 2x10 δεν θα αλλάξει και τίποτα. Βέβαια η samsung έχει καλύτερο media player,αλλά δεν ξέρω στο τηλεοπτικό σήμα που την είδα μου φάνηκε κάπως θαμπή.Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων; O πωλητής μου είπε ότι όσο μεγαλώνουν οι ίντσες είναι πιο έντονη αυτή η θαμπάδα στο τηλεοπτικό σήμα και ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των lcd.