Αγορά οικονομικής τηλεόρασης 40-42" και μέχρι 400 ευρώ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε midas και για τις ευχές αλλά και για την βοήθεια που μου πρόσφερες.

Από εικόνα στο τηλεοπτικό είσαι ευχαριστημένος;

Χωρίς να πειράξω τίποτα στις ρυθμίσεις θα έλεγα πως ναι. Γενικά έχει κορεσμένα χρώματα, δίνει έντονο κόκκινο και πολύ βαθύ μαύρο αλλά εμένα μ´αρέσει αυτό, σε κάποιον άλλο ίσως όχι. Μόνο ο ΑΝΤ1 σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα δείχνει κάπως πιο μουντός. Επίσης όλος ο φωτισμός του panel δείχνει εξαιρετικά ομοιόμορφος.
Μιλάω με σήμα 576i από Digea δορυφορικό μιας και δεν έχω digea επίγειο. Εικάζω πάντως ότι με ακόμα καλύτερη πηγή εικόνας η τηλεόραση θα ήταν αστέρι.

Ακριβώς αυτό διαπίστωσα κι εγώ, ζωηρά χρώματα αυτή η Sony, κόκκινο πλούσιο, φωτεινότητα, αντιθέσεις, έκανε αίσθηση η εικόνα (σε τηλεοπτικό περιεχόμενο), δεν είχε τη μουντίλα και το φλου που έβλεπα σε άλλες ίδιες σαν μέγεθος και μεγαλύτερες, τον ήχο δεν μπόρεσα να τον ελέγξω. Στις μεγάλες με ικανοποίησε το passive σε μεγάλη Lg σε 3d βιντεο-περιεχόμενο, η εικόνα των μεγάλων γενικότερα στο τηλεοπτικό που έδειχνε το κατάστημα όμως όχι. Στις πιο μικρές ως 32 ίντσες είναι πολύ καλές στα χρώματα και στην εικόνα οι Lg.

Last edited:
Επειδή πλησιάζοντας στις γιορτές θα γίνει η αγορά για βοηθήστε.έχω καταλήξει στην σονυ την σαρανταρα επειδή δεν με νοιάζει το 3d, smart κλπ αλλά λιιιγο κολλάω ότι δεν θα μπορώ να γράψω ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα χωρίς την χρήση αλλού μηχανήματος.τί λέτε;
Δηλαδή μεταξύ της σονυ και της Samsung 5500 ποια θα λέγατε;

Last edited:
εκεί με βλέπω να καταλήγω εγώ...http://www.skroutz.gr/s/3568720/Samsung-UE46F5000.html Την έχω δει απο κοντά στο demo της Samsung το κλασσικο demo HD βιντεάκι αλλά την είχε και σε τηλεοπτικό... Μπορώ να πω έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με όλα τα φώτα του μαγαζιού ανοιχτά! Υπάρχουν πουθενά ρυθμίσεις κτλπ για πειραματισμό; Προβλήματα κτλπ?

Απάντηση: Re: Αγορά οικονομικής τηλεόρασης 40-42" και μέχρι 400 ευρώ.

Τελικά η επιλογή έγινε, Sony KDL-40R473 στα 339 ευρώ.

339 από που; Γιατί στο skroutz το φθηνότερο είναι 345 και με τα μεταφορικά βγαίνει 390 .

Αν είναι δίνω 399 και πάιρνω την 42άρα τη Samsung απο το eshop

Μιας και μιλάμε για τηλεοράσεις οικονομικές, από σέρβις ποια είναι καλύτερη σε εξυπηρέτηση; Sony, Samsung, LG;

ρε παιδια ημουν για την 473 την σονυ την 40αρα αλλα θελω στην οπτικη να κανει pass through dts απο media player σε ενισχυητη και δεν ξερω εαν το κανει!!!η samsung 5000 το κανει?εαν το κανει η σονυ να μεινω σε αυτην η samsung?αλλα να παιζει dts!

Τελικά π@π@ρι@ πήρα την 6100 αλλα δεν μας τα λέει καλά.ανά διαστήματα και σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και μέσω hdmi από media player, κάνει κολλήματα η εικόνα.Η γωνία θέασης είναι απλά τραγική.κρίμα.μόνο και μόνο για το DTS άφησα την Sony και δεν ξέρω παρόν εάν έκανα καλά .

Last edited by a moderator:
Και η Sony R473 και η W650 ίδια γωνία θέασης με την 6100 έχουν για να μην σου πω χειρότερη. Έπρεπε να πας σε τηλεόραση με πάνελ IPS αλλά αυτές υστερούν σε αντίθεση σε σκοτεινό χώρο.

Όσο άφορα τα σπασίματα δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βάλε χώρα Γερμανία και γλώσσα Ελληνικά. Σε τηλεοπτικό έχει αναφερθεί σε περυσινά μοντέλα ότι βελτιώνει το πρόβλημα.

Και η Sony R473 και η W650 ίδια γωνία θέασης με την 6100 έχουν για να μην σου πω χειρότερη. Έπρεπε να πας σε τηλεόραση με πάνελ IPS αλλά αυτές υστερούν σε αντίθεση σε σκοτεινό χώρο.

Όσο άφορα τα σπασίματα δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βάλε χώρα Γερμανία και γλώσσα Ελληνικά. Σε τηλεοπτικό έχει αναφερθεί σε περυσινά μοντέλα ότι βελτιώνει το πρόβλημα.
Δεν εχει χωρα γερμανια!εχει πολλες ανατολικες!

οκ!κατι ασπριλες στο μαυρο φοντο οταν δεν υπαρχει εικονα υπαρχει καποια ρυθμιση να μειωθουν?banding λεγεται?

μπα τα κολληματακια τα κανει και με τσεχια γμτ!υπαρχει τιβι που να μην κανει αυτα τα κολληματακια η ειναι μλκια της samsung που μας δουλευουν και τις πουλανε ελαττωματικες???

Στην 6500 δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα. Ίσως το έχει η 6100 επειδή έχει διαφορετικό επεξεργαστή εικόνας (NOVATEK αντί για MSTAR) από τις υπόλοιπες της σειράς 6.