Αγορά οικονομικών γυαλιών 3d για προβολέα

vageliskokos

Established Member
14 August 2009
188
Χαιρετώ τους φίλους.

Για προβολή έχω τον Optoma HD141X. Μια χαρά είναι ο Projector (τους 1-2 μήνες που τον έχω), αλλά τώρα θέλω να δω και 3d!

Έχετε καμία οικονομική πρόταση για γυαλιά; Μάρκα, κατάστημα, Ελλάδα, Κίνα, ότι ξέρετε, ότι έχετε εμπειρία...

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να βάλω το thread, αν υπάρχει πιο κατάλληλη, παρακαλώ τους διαχειριστές να το μεταφέρουν.
Κι άλλο Υ.Γ.: Δε βρήκα σχετικό thread στο site. Aν υπάρχει, παρακαλώ ενημερώστε, να μη γεμίζουμε με posts...

Active θα παρεις και υπάρχουν στο ebay σε διαφορα σχεδια, με μπαταριες απλες ή επαναφορτιζόμενες.
Θα βάλεις στο search dlp link 3d glasses και θα σου βγαλει ενα σωρο επιλογες.
Κοστος με 10 εως 20 ευρω μια χαρα παιζουν. Δεν ειναι αναγκη να πας παραπανω.
Επιλέγεις όπως νομιζεις.
http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_B...R40&_sacat=0&_nkw=dlp+link+3d+glasses&_sop=12

Re: Απάντηση: Αγορά οικονομικών γυαλιών 3d για προβολέα

Πρέπει να κάνω κάτι με τον προβολέα για να τον συντονίσω με τα γυαλιά;
...ή απλώς τα παίρνω, τους βάζω μπαταρίες και χαζεύω μία τανία που είναι σε 3d φορμάτ;

Re: Απάντηση: Αγορά οικονομικών γυαλιών 3d για προβολέα

Στους Epson πάιζουν και τα απλά active γυαλιά της samsung. Εγώ έχω δοκιμάσει με 2 κωδικούς αι παίζουν και τα δύο. Δεν λέω τα original της epson είναι καλυτερα αλλά η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη αν τα θες για extra ζευγάρια. Τώρα στην optoma δεν ξέρω τι παίζει. Δοκίμασε από κάποιον γνωστό σου. όλο και κάποιος θα έχει active 3D γυαλιά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά οικονομικών γυαλιών 3d για προβολέα

Πρέπει να κάνω κάτι με τον προβολέα για να τον συντονίσω με τα γυαλιά;
...ή απλώς τα παίρνω, τους βάζω μπαταρίες και χαζεύω μία τανία που είναι σε 3d φορμάτ;

ετσι ακριβως, τιποτα δεν κανεις