Αγορά Oled 4k LG

Spyros1980

Senior Member
24 June 2014
500
Γειά σας όπως καταλάβατε από τον τίτλο "ζαχαρωνω" την EG 920v 4κ 55αρα της LG,για αγορά Ιουλιο και ο μόνος προβληματισμος που έχω είναι το lag της..Έχει 50ms και θα παίξει ps4 πάνω!το θεωρείτε αρκετό για πρώτου προσώπου παιχνίδια?

Από τώρα μέχρι τον Ιούλιο έχεις μέλλον.

Από εκεί και πέρα, το input lag σε παιχνίδια fps παίζει ρόλο αν παίζεις πολύ σοβαρά.

Τσιμπάει ακόμα όμως η flat Ευρώπη...

Αμερική πωλείται στα 2300 δολάρια, αλλά Ευρώπη ξεκινάει στα 3200

Οπως σχεδόν όλα τα μοντέλα, η μοίρα της Β6 είναι να κοστίζει λιγότερο απο την τηλεόραση που αντικαθιστά.. Αρα σε αντίστοιχες χρονικές στιγμές, η τιμή της είναι πιό χαμηλή. Αν θυμάμαι καλά, πέρσι τέτοια εποχή η 55EG920V είχε αρχική 3.999

Εγώ νόμιζα για την 950 ότι μιλούσες.

Η Β6 ακόμα δεν κυκλοφόρησε, αλλά αν θυμάμαι καλά τιμή επίσημη Γερμανία έχει 4500.

Τότε θες gaming monitor. Καμία τηλεόραση δεν έχει response time <10ms που έχουν τα καλά gaming monitors

Gaming monitor δεν με βολεύει!Τα έχω όλα στο σαλόνι σε απόσταση 3.5 μέτρα,είμαι παντρεμένος με παιδί δεν έχω δικό μου δωμάτιο άσε που τώρα έχω μάθει σε 55 ίντσες και πάνω οπότε το μόνιτορ ούτε που το σκέφτομαι..

Με 6 ώρες την ημέρα το κεφάλι σου θα ναι καζάνι και ούτε τα 200 ms δεν θα καταλαβαίνεις 😋

Spcav τυχαίνει καμία φορά να "λιωνω" δεν γίνεται πάντα!Λέω να περιμένω κάνα 2 χρόνια γιατί δεν υπάρχει λόγος να πάω σε 4κ με 50ms,από την άλλη το ps4 με την 930v που έχω τώρα μια χαρά αποδίδει,Τέλος να πηγαίνα από oled που έχω τώρα σε led ούτε με σφαίρες!Αν πάρεις μια φορά oled δεν ξανά γύρνας σε led ..

Άμα έχεις την 930, γιατί να πας στην 920?

Για το 4Κ?
Μα ακόμα δεν υπάρχει υλικό ουσιαστικά, πέρα από ελάχιστα demo.

Πας σε μια 4Κ σε δύο χρόνια που θα έχει υλικό και οι τιμές θα έχουν πέσει.

Imho 4K + PS4 = no go
Δεν νομιζω ότι το hardware του PS4 μπορεί να "σηκώσει" 4K gaming.

Για την ώρα μόνο με σοβαρό PC μπορείς να παίξεις 4K.

Όσο για τις ιντσες...
Είχα 30αρι monitor 2560×1600 και όλοι μου έλεγαν ότι είναι υπερβολικά μεγάλο.
Πήγα σε 48αρα UHD Samsung και τη σκότωσα γιατί μου έπεσε μικρή.
Τώρα παίζω στο 1m σε Sammy 65ju7500 (curved 4K) και είναι απόλαυση(συνηθίζεις σε λίγες ώρες)

Γενικότερα, όσο μεγαλύτερη την έχεις, τόσο καλύτερα είναι.Αρκεί να χωράει εκεί που θες να τη βαλεις.

Terastie έχεις δίκιο!Μάλλον θα πάω αγορά λίγο πριν βγει το ps5 δηλαδή σε 2-3 χρόνια που θα βρίσκεις και σε καλύτερες τιμές..

Terastie έχεις δίκιο!Μάλλον θα πάω αγορά λίγο πριν βγει το ps5 δηλαδή σε 2-3 χρόνια που θα βρίσκεις και σε καλύτερες τιμές..
Καλά βρε Σπύρο , αν θυμάμαι καλά, δεν έχεις κλείσει χρόνο που πήρες την Oled σου, ψάχνεσαι από τώρα για άλλη;
Μμμμ.... μου φαίνεται θα έχει δίκιο η γυναίκα όταν...... χα!χα!

Leonid όχι εντάξει!αναβλήθηκε για φέτος η αγορά τηλεόρασης!Η 930v από ότι φαίνεται θα κλείσει τουλάχιστον 3ετια πριν την αλλάξω,λίγο δηλαδή πριν βγει το ps5!
Βέβαια μην νομίζεις ότι ξαφνικά έγινα "καλό παιδι"!χθες για να εκτονωθω πήρα το Samsung s7 ..

Leonid όχι εντάξει!αναβλήθηκε για φέτος η αγορά τηλεόρασης!Η 930v από ότι φαίνεται θα κλείσει τουλάχιστον 3ετια πριν την αλλάξω,λίγο δηλαδή πριν βγει το ps5!
Βέβαια μην νομίζεις ότι ξαφνικά έγινα "καλό παιδι"!χθες για να εκτονωθω πήρα το Samsung s7 ..
Καταλαβαίνω.......
Το ίδιο μικρόβιο ρέει στις φλέβες μας, πριν πέντε μέρες έκλεισα 2 χρόνια με την 55W905 Sony και ψιλοτρώγομαι αλλά είπα όχι ακόμα στην Oled..... τη μεγάλη, πάρε μια μικρή του S7 edge, κατάλαβες τώρα χα!χα!χα! αλλά αργεί το άτιμο να μου έρθει......και φοβάμαι μη κάνω καμιά αποκοτιά χα!χα!

Καλά βρε θηρίο!2 χρόνια;
Ηρωας!!!xaxaxaxaxaxa
Εμ τι νόμιζες; και μάλιστα όχι ήρωας , αλλά σούπερ ήρωας. Τι θα ήμουν << δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις >>; χα!χα!χα!
Άσε γιατί οι OLED έχουν έρθει σε πολύ καλά επίπεδα τιμών ( έχουν βέβαια πολύ περιθώριο ακόμα που θα το φτιάξουν πολύ σύντομα ) και η σόνυ μου βγήκε από την εγγύηση και δε ξέρω πότε θα χαλάσει και δε θα φτιάχνεται ............. οπότε θα πρέπει να δω τι θα κάνω, μαζί με τη γυναίκα μου βεβαίως βεβαίως.... την αφήνω ποτέ εγώ απέξω από τις αποφάσεις που αφορούν το σπίτι; Ποτέ!!!!!!χα!χα!χα! Το μόνο που δε ξέρω είναι αν θα είναι τώρα κοντά η σε κάνα χρόνο, γιατί τη βλέπω τη << ζημιά >> στη σονυ , έρχεται.......:flipout:

Σου εύχομαι και εσύ σύντομα να μπεις στον χορό των oled!!
Εγώ με την συγκατάθεση της γυναίκας μου θα πάω σε 4κ oled σε 2 maximum 3 χρονια!Από την εμπειρία σου σε τι επίπεδο τιμών θα έχει φτάσει πιστεύεις μια καλή 55αρα 4κ oled σε 2-3 χρονια??