Αγορά OLED εως 1600

sakis44

Established Member
1 May 2008
161
Stuttgart
Samsung TV 65ara Είναι βάλιου?

Είδα αυτήν την προσφορά στο ΜΜ γερμανίας (και το αμαζον τοσο την έχει).
Αξίζει στα 680 , ή να την ξεχάσω και να στραφώ καλύτερα σε άλλη τεχνολογία (Oled).

Re: Samsung TV 65ara Είναι βάλιου?

Βασικά η OLED που λες σε σχέση με αυτήν την TV είναι μέρα με τη νύχτα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Samsung TV 65ara Είναι βάλιου?

Σωστά, τώρα που το ξανασκέφτηκα, δεν αξίζει να δώσει κανείς λ7 για LCD. Θα κοιτάξω για ΟΛΕΔ. Αυτή εδώ η LG σε 55´αξίζει?

Re: Samsung TV 65ara Είναι βάλιου?

Μια 65' OLED της LG η LG OLED 65B8 έχει στη Γερμανία 1.750 ευρώ. Η συγκεκριμένη Samsung που κοιτάς είναι το εισαγωγικό μοντέλο της Samsung και ως εικόνα δε μπορεί να συγκριθεί με OLED.

Καλησπέρα, έχω την Samsung UE55H6270 με την εικόνα της οποίας είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αλλά σκέφτομαι να παω σε αγορά μίας OLED.
Ποια 55αρα θα μου προτείνατε σε τιμή εως 1600 ? Καλό θα ήταν να αποκωδικοποιούσε ATMOS από Νετφλιξ και να το στέλνει στη μπάρα (έχω την Samsung hw-k950 με Atmos)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση: Αγορά OLED έως 1600

Αν η απόσταση θέασης είναι τουλάχιστον τρία μέτρα, καλύτερα να περιμένεις για κάποια προσφορά σε 65" OLED.

Όποια και να επιλέξεις, θα είναι αναβάθμιση - σε ποιότητα εικόνας - σε σύγκριση με την υφιστάμενη σου LCD. Επίσης, αν ασχολείσαι με gaming, ίσως είναι προτιμότερο να πας σε μοντέλο 2019, με HDMI 2.1. Δηλαδή, θα πρέπει να περιμένεις, τουλάχιστον μερικούς μήνες.

Αφού θα ψωνίσεις από κει πάρε την 65-άρα στα 1800 αν έχεις την οικονομική δυνατότητα. Τα 2,5 μέτρα είναι ιδανική απόσταση. Και δες την διαφορά από 55 σε 65

Attachments

• 65.jpg
    65.jpg
    48.1 KB · Views: 196
2200 κοστίζει στο ΜΜ και 2100 στο Αμαζον η 65αρα :drool:
Στα 1800 θα το σκεφτόμουν να την πάρω

ΟΚ, ευχαριστώ. Θα πάω στο Saturn που την έχει ετοιμοπαράδοτη να την δω και μάλλον να την πάρω.
Ποια η διαφορά όμως ανάμεσα στην OLED65B8LLA που κοστίζει 2200 και την OLED65B87LC στα 1800;

Δεν υφίσταται (κατά πάσα πιθανότητα) διαφορά, εφόσον αφορούν την ίδια χώρα/αγορά.

Τώρα με μπέρδεψες και μένα. Νόμιζα ότι είναι το ίδιο μοντέλο. Αφού είσαι γερμανία δες και το idealo.de για να εξασφαλίσεις την καλύτερη τιμή

Re: Απάντηση: Re: Samsung TV 65ara Είναι βάλιου?

Σωστά, τώρα που το ξανασκέφτηκα, δεν αξίζει να δώσει κανείς λ7 για LCD. Θα κοιτάξω για ΟΛΕΔ. Αυτή εδώ η LG σε 55´αξίζει?
Ναι αυτή μάλιστα! Το συγκεκριμένο μοντέλο το βρισκεις αυτή τη στιγμή στα public στην ίδια ακριβώς τιμή με δώρο 5ετη εγγύηση και ηχομπαρα LG.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η διαφορά τους απ ότι κατάλαβα, βρίσκεται στη βάση τους. Αυτή με την στρογγυλή κοστίζει 1800 και αυτή με την τετραγωνισμενη στα 2100