Αγορά ολοκληρωμένου ενισχυτή

Με γεια το μηχάνημα καλορίζικο! Είχα ακούσει τον μικρό της σειράς τον a-30 με chario δαπέδου και ήταν πολύ αξιοπρεπής για τα χρήματά του. Ο a-50 πρέπει να είναι πολύ καλός στην κατηγορία του .

Απάντηση: Re: Αγορά ολοκληρωμένου ενισχυτή

Αγόρασα και εγκατέστησα τον Pioneer a-50. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Άνεση, ησυχία, πολύ καλή ανάλυση. Νομίζω ότι υπερτονίζει το σ της ομιλίας αλλά θέλω να ακούσω περισσότερα κομμάτια για να σιγουρευτώ.

Μήπως φταίνε τα ηχεία;

Αγόρασα και εγκατέστησα τον Pioneer a-50. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Άνεση, ησυχία, πολύ καλή ανάλυση. Νομίζω ότι υπερτονίζει το σ της ομιλίας αλλά θέλω να ακούσω περισσότερα κομμάτια για να σιγουρευτώ.

Το κάνει τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα τραγούδια;
Κάποτε το παρατήρησα στο cd μου όταν άλλαξα interconnect, αλλά όμως μετά είδα οτι ακουγότανε μόνο σε κάποια ελληνικά.

Last edited:

Κάποτε είχα και ´γω στην αρχή το ίδιο ''προβλημα'',αλλά μετά το στρώσιμο των ηχείων (PMC Fb-1i) εξαφανίστηκε.

Καλή επιλογή,καλορίζικος! Δώστου λίγο χρόνο να παίξει κάποιες ώρες,μαζί με τα ηχεία,και θα έχεις 1 καλύτερη εικόνα.
Αργότερα εάν θές,πειραματίζεσαι με καλώδια.Αλλά σε αυτήν την κατηγορία δεν νομίζω να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στον ήχο,1 καλώδιο.

Συμφορουμίτης έπαιζε και παίζει ακόμα νομίζω τα ομόσταυλα chario delphinus με xindak και δήλωνε ευτυχισμένος. Σε κάθε περίπτωση είναι ευκολοκουβάλητα και θα έλεγα αν έχεις το ψώνιο κάντο σωστά και κανόνισε με ραντεβού να ακούσεις δύο τρία πράγματα.

Παιζει ακομα. Ειναι ο μονος ενισχυτης της κατηγοριας (κ ικανοτερος απο παρα πολλους της επομενης) που οδηγει τα συγκεκριμμενα ηχεια που πεφτουν στα 2,5Ω στα 185ΗΖ κ παραμενουν κατω απο τα 4Ω μεχρι τα 500Ηz. Ο ενισχυτης ουσιαστικα "υποβαθμιζεται"με τις λαμπες που φοραει απο το εργοστασιο,με ενα ζευγαρακι nos αλλαζει τραγικα προς το καλυτερο σε χροιες κ απο τα μεσαια και πανω. Σε αυτη την κατηγορια τιμης ειναι "must be auditioned".

Panoramix ποιό καλώδιο προτείνεις; (για μελλοντική χρήση)

αν εχεις προβολικοτητα στις υψηλες οπως λες, Vdh cs122. To καλωδιο ηχειων κανει αισθητη διαφορα. Η σκληροτητα που περιγραφεις δεν ειναι απο το ηχειο, το οποιο ειναι αρκετα "στρογγυλο" και βελουδινο ψηλα.

Last edited: